Herkese merhaba! astra almak üzere olmak ama emin olamamak...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayca07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Herkese merhaba! astra almak üzere olmak ama emin olamamak...

GNSpower link' Alıntı:
[quote author=MeRt link=topic=2873.msg62205#msg62205 date=1322499168]
[quote author=ugurdogan__ link=topic=2873.msg62196#msg62196 date=1322498528]
[quote author=Merdo link=topic=2873.msg62195#msg62195 date=1322498346]
Ya Mertim o degilde daha bugun arkadas dizel almis dedi cocuk acik acik performans beklemiyordum zaten yok.
Yakit az yaksin yeter ki az da yakiyor" dedi.

Ee bunu bizde biliyoruz ama herkesin bildigini bazi dizelciler kendilerinden sakliyorlar.

Valla Merdo kardeş 180 km yapıyor muyum ? Yapıyorum.Ha 14 saniyede değil 18 saniyede çıkıyorum o km ye çokta kafama takmıyorum :D

Bu söylediğimide otobanda yapıyorum.Zaten onlarıda deprem paralarıyla yapmışlar :D

Bu benzincilerde az yaksın diye altlarında yumurta var gibi gidiyorlar :D Ben basıyorumm baaarrtıııyoommmm yeaahhh :D az yakıo :D:D:D:D
[/quote]

Açıkçası benim az yaksın gibi bir kaygım yok, altımda buz pisti varmış gibi gidiyorum :) öyle bir kaygısı olupta altında yumurta varmış gibi giden turbocu ben hiç görmedim varsada ya araçlarını alırken iyi araştırma yapmayıp aldığı aracı tanıyamamıştır yada kotasını dolduramayan bir satış danışmanının abi buda dizel gibi yakıyo sözlerine inanmıştır  :)

Böyle bir kaygım olsaydı keyfimden ödün verip dizel alırdım.
[/quote]

şu dizel gibi yakıyor lafını bana da söylemişlerdi. ((: Abi o 5 yakıyorsa bu 6 yakar süper süper dediler. Bende he dedim. ((:

[/quote]

Sizin benim gibi aracını araştırarak alan kişiler sizinde dediğiniz gibi ''hee'' deyip geçiyor çünkü nasıl bir araba aldığını biliyor, ne istediğini biliyor.

Bu yanlış bilgilendirmelere inanan arkadaşlarda dizel gibi yakacak hemde performanslı olacak deyip aracını aldığında bir bakıyor aldığı araba almak istediği araba değil.

Sonrada gelip bu araba çok yakıyor dediklerinde turbocular altında yumurta varmış gibi gidiyor lafları çıkıyor ama alakası yok  :)

astraowner link' Alıntı:
benim satış elemanı çok iyiydi ne kadar yakıyor diyince bastığın kadar kabin içi motor sesi nasıl değince bastığın kadar cevaplarını verdi :D ne kadar sallama cevaplar olsada 1.4t ye ve astraya sanırım baya uyuyor 3500 devirde 170 le giden bir araç ve 90 düşük hızlarla gidersenizde 5 lt lerde yakabiliyor

Kesinlikle öyle Sn. astraowner
Düşük devirlerde çok güzel ortalamalar yakalamak elimizde ama istediğimiz zaman oldukça keyifli sürüşlerin tadını çıkarmakta sağ ayağımızın altında  :)

Hadi hayırlı olsun:) şimdi biraz midenizi bulandırmanın zamanı geldi:)  Mesela sport paket alıp cosmo farkına sporta hem afl ekletip hemde sanruf alabilirdiniz:) Bana hep araba aldıktan sonra böyle akıl verenlere kızardım bide ben denemek istedim nasıl oluyormuş diye:=)=) Kazasız cezasız arızasız günler diliyorum:)

ımm acaba c4 daha mı iyi olurdu? :P

klasik bayi yalandır! elindeki hazır müşteriyi o bekleme zamanında kaybetmemek için söylenir genelde:)

Gökhan_55 link' Alıntı:
Hadi hayırlı olsun:) şimdi biraz midenizi bulandırmanın zamanı geldi:)  Mesela sport paket alıp cosmo farkına sporta hem afl ekletip hemde sanruf alabilirdiniz:) Bana hep araba aldıktan sonra böyle akıl verenlere kızardım bide ben denemek istedim nasıl oluyormuş diye:=)=) Kazasız cezasız arızasız günler diliyorum:)

ne hainmiş bu forumdakiler arkadaş  tongue
biz o opsiyonu konuştuk fakat cosmo'daki afl sadece cosmolarda standart olan özelliklere sahip.
sonradan yapılan afl far denen sistem kesinlikle aynısı değil dedi...
bir de açıkcası, ben ön-arka park sensörü, elektrikli katlanabilir aynalar, ve deri koltuklar - deri kapı içlerine de hasta oldum ne yalan söyleyeyim 

sunroof'u da 1000 liraya indirseler saniye sektirmeden alıcam da, 2000 tl de az değil...  :-X

ayca07 link' Alıntı:
merhaba arkadaşlar...
Ben Ayça, İstanbul'da yaşıyorum.
eşimle bir süre önce başlayan araba arayışımız, son 2-3 haftadır ASTRA J kasa üzerinde sabitlenmişti.
arabamızın satılmasını bekliyorduk.
ve yarın arabamızı satıyoruz bir aksilik olmazsa...

Ve ben bayadır arabayla ilgili bu forumda yazan her şeyi hatmettim nerdeyse.
Astraya hasta olsam da, yazılan problemler sonunda beni de korkutmayı başardı.
tekrar yeni C4'e mi dönsek diye düşünmüyor değilim...
eşim Astra'yı çok çok beğeniyor; ama benim kararıma da saygılı.

ve ben şu an çok karışmış durumdayım.
yarın araç satışının akabinde hemen opsiyonlasak mı acaba Astra Cosmo'yu?
yoksa beklesek mi?
ne yapsak?

kredi de çekicez; astra alcaksak da aralıkta kredi faizleri biraz daha iner mi?
offf...

ne kadar iç karartıcı bir merhaba dedim, değil mi?  kingg

- hangisine karar verdiniz acaba çok geç olmadıysa bende fikrimi söylemek istiyorum (eskilerin deyimiyle)
alman arabasının ölüsü bile yeter
yani şöyle düzenleyebilirim;
- opelin ölüsü bile citroeni 10'a katlar...
(bu sözümü dikkate alın, geçmişte citroen c3 kullandım yıllarca)

onderak link' Alıntı:
[quote author=ayca07 link=topic=2873.msg61855#msg61855 date=1322431952]
merhaba arkadaşlar...
Ben Ayça, İstanbul'da yaşıyorum.
eşimle bir süre önce başlayan araba arayışımız, son 2-3 haftadır ASTRA J kasa üzerinde sabitlenmişti.
arabamızın satılmasını bekliyorduk.
ve yarın arabamızı satıyoruz bir aksilik olmazsa...

Ve ben bayadır arabayla ilgili bu forumda yazan her şeyi hatmettim nerdeyse.
Astraya hasta olsam da, yazılan problemler sonunda beni de korkutmayı başardı.
tekrar yeni C4'e mi dönsek diye düşünmüyor değilim...
eşim Astra'yı çok çok beğeniyor; ama benim kararıma da saygılı.

ve ben şu an çok karışmış durumdayım.
yarın araç satışının akabinde hemen opsiyonlasak mı acaba Astra Cosmo'yu?
yoksa beklesek mi?
ne yapsak?

kredi de çekicez; astra alcaksak da aralıkta kredi faizleri biraz daha iner mi?
offf...

ne kadar iç karartıcı bir merhaba dedim, değil mi?  kingg

- hangisine karar verdiniz acaba çok geç olmadıysa bende fikrimi söylemek istiyorum (eskilerin deyimiyle)
alman arabasının ölüsü bile yeter
yani şöyle düzenleyebilirim;
- opelin ölüsü bile citroeni 10'a katlar...
(bu sözümü dikkate alın, geçmişte citroen c3 kullandım yıllarca)
[/quote]

kırmızı renkte 1.3 cosmo aldık bugün..
fikirleriniz doğrultusunda hareket ettik yani :)
zaten citroen'e uğramadık bile, eşimin de işyerindeki arkadaşı soğutmuş citroenden...

perşembe-cuma kavuşucaz aracımıza inşallah  general_Dancing

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
[quote author=Gökhan_55 link=topic=2873.msg62225#msg62225 date=1322501479]

hocam bak daha önceki araca yay taktırmak için eşi kandırma mevzusunda da senden korkulur demiştim şimdi de bu yazı :) senden wallahi korkulur yaw :D :D
[/quote]

+1  evil_Daemon

bence en doğru seçimi yapmışsınız.. kırmızı rengi uzun bir süredir c segmentinde hiç bir araca bu kadar yakıştıramamıştım
welllcommee ASTRA  ailesine

Hayırlı uğurlu olsun, arkadaşların ikna konusundaki iştahından, nasıl bir araba aldığınızı farketmişsinizdir siz de.. Son zamanlarda bu tıkırtı zırıltı konularında en ağır mesajları yazan kişilerden biri olarak size şunu söyleyebilirim ki,  hiç ama hiç canınızı sıkmayın, bunlar ufak şeyler, harika bir araç alıyorsunuz..

Hele Cosmo'nun bluetooth üzerinden sesli komut sistemi, AFL'si, yarı deri koltukları.. Dadından yinmez.. =))

şimdiden Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin..

Geri