Herkese merhaba! astra almak üzere olmak ama emin olamamak...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayca07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Herkese merhaba! astra almak üzere olmak ama emin olamamak...

konu açılmış ertesi gün araba alınmış :D hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın

Merdo link' Alıntı:
[quote author=MeRt link=topic=2873.msg62175#msg62175 date=1322495973]
[quote author=BiG_BOSS ® link=topic=2873.msg62171#msg62171 date=1322494967]
turboculara ince bir laf dokundurma gelmiş ama neyse  :D

Bende ufaktan öyle bir şey hissettim sanki  :D
[/quote]

Hani kim nerede,ne dedii??
[/quote]

Dizelciler kaçın Merdooo geldi  :D

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
turboculara ince bir laf dokundurma gelmiş ama neyse  :D

Ben laf felan dokundurmadım :D illa laf dokundurtmak isteyen varsa beni ilgilendirmez :D

Merdo link' Alıntı:
Ya Mertim o degilde daha bugun arkadas dizel almis dedi cocuk acik acik performans beklemiyordum zaten yok.
Yakit az yaksin yeter ki az da yakiyor" dedi.

Ee bunu bizde biliyoruz ama herkesin bildigini bazi dizelciler kendilerinden sakliyorlar.

Valla Merdo kardeş 180 km yapıyor muyum ? Yapıyorum.Ha 14 saniyede değil 18 saniyede çıkıyorum o km ye çokta kafama takmıyorum :D

Bu söylediğimide otobanda yapıyorum.Zaten onlarıda deprem paralarıyla yapmışlar :D

Bu benzincilerde az yaksın diye altlarında yumurta var gibi gidiyorlar :D Ben basıyorumm baaarrtıııyoommmm yeaahhh :D az yakıo :D:D:D:D

aktaş link' Alıntı:
konu açılmış ertesi gün araba alınmış :D hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın
ama bu noktaya gelene kadar ne aşamalardan geçildiii, bu forum kaç kere hatmedildiii  005hihih
thnxx

ugurdogan__ link' Alıntı:
[quote author=Merdo link=topic=2873.msg62195#msg62195 date=1322498346]
Ya Mertim o degilde daha bugun arkadas dizel almis dedi cocuk acik acik performans beklemiyordum zaten yok.

Ee bunu bizde biliyoruz ama herkesin bildigini bazi dizelciler kendilerinden sakliyorlar.

Valla Merdo kardeş 180 km yapıyor muyum ? Yapıyorum.Ha 14 saniyede değil 18 saniyede çıkıyorum o km ye çokta kafama takmıyorum :D

Bu söylediğimide otobanda yapıyorum.Zaten onlarıda deprem paralarıyla yapmışlar :D

Bu benzincilerde az yaksın diye altlarında yumurta var gibi gidiyorlar :D Ben basıyorumm baaarrtıııyoommmm yeaahhh :D az yakıo :D:D:D:D
[/quote]

Açıkçası benim az yaksın gibi bir kaygım yok, altımda buz pisti varmış gibi gidiyorum :) öyle bir kaygısı olupta altında yumurta varmış gibi giden turbocu ben hiç görmedim varsada ya araçlarını alırken iyi araştırma yapmayıp aldığı aracı tanıyamamıştır yada kotasını dolduramayan bir satış danışmanının abi buda dizel gibi yakıyo sözlerine inanmıştır  :)

Böyle bir kaygım olsaydı keyfimden ödün verip dizel alırdım.

Merdo link' Alıntı:
Ugurcum Allah'in bildigi kuldan saklanmaz diye bir laf var.
Senin 180-190 neyse artik yapman normal burada anormallik yok.
Bizim 2000 Clio da yapio du 180.
Bu cagda bu sartlarda uretilen tum arabalar o soyledigin hizlari goruyor zaten
ama asil onemli olan sen kac sn de ckkiyorsun ben kc saniyede cikiyorum.

Haydi onu da gectim,en onemlisi surus zevki be ugurcum.

Walla kardeşim dedikleri gibi aslında "ihtiyacı karşılamak".Bu terimi karşılıyorsa aracın,sorun yok demektir.

Yalnııızz Eğer F1 Pilotu değilsem ne yapayım 2 saniye önce 20 km fazla yapmışını :) Zaten araç müsait olsa yollar müsait değil :) Az yaksın uz gitsin :D

Aracı dışarı çıkarırken kafam rahat.Benzin ibresine bakacağıma keyfime bakıyorum kardeşim :)

Her kesin aracı Kendine .. :D:D

MeRt link' Alıntı:
[quote author=ugurdogan__ link=topic=2873.msg62196#msg62196 date=1322498528]
[quote author=Merdo link=topic=2873.msg62195#msg62195 date=1322498346]

[/quote]

Açıkçası benim az yaksın gibi bir kaygım yok, altımda buz pisti varmış gibi gidiyorum :) öyle bir kaygısı olupta altında yumurta varmış gibi giden turbocu ben hiç görmedim varsada ya araçlarını alırken iyi araştırma yapmayıp aldığı aracı tanıyamamıştır yada kotasını dolduramayan bir satış danışmanının abi buda dizel gibi yakıyo sözlerine inanmıştır  :)

Böyle bir kaygım olsaydı keyfimden ödün verip dizel alırdım.
[/quote]

şu dizel gibi yakıyor lafını bana da söylemişlerdi. ((: Abi o 5 yakıyorsa bu 6 yakar süper süper dediler. Bende he dedim. ((:

Merdo link' Alıntı:
İste bu aliskanlik ve kullanim aliskanliklari oluyor.
Mesela ben bu arabadan indikten sonra kesinlikle 1.3 dizel Astra sahibi veya es degeri baska arac sahibi olmak istemem.
Daha performansli bir arac kullanmak isterim.

Sen benzin ibresine bakmiyorsun ama cebine bakiyorsun,ki gayet normal.
Bizde keyfimize zevkimize bakiyoruz,ee buda gayet normal ;)

Öyle performanslı araç bende olduğu zaman bende basıyorum :D eski aracım cruzdu 130 hp otomatik.Bastıkça basası geliyor insanın.Yalnız Anlamadığım 2 günde ibir benzinliğin kuyruğundayım.5 ay kullandım sattım.Gerek yok dedim.

Dediğin gibi alışkanlık meselesi.Cruzdan önce astra clasic 1.3 vardı yine :D 1.3 ten şaşmayayım yine dedim :D

benim satış elemanı çok iyiydi ne kadar yakıyor diyince bastığın kadar kabin içi motor sesi nasıl değince bastığın kadar cevaplarını verdi :D ne kadar sallama cevaplar olsada 1.4t ye ve astraya sanırım baya uyuyor 3500 devirde 170 le giden bir araç ve 90 düşük hızlarla gidersenizde 5 lt lerde yakabiliyor

Geri