Herkese merhaba! astra almak üzere olmak ama emin olamamak...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayca07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Herkese merhaba! astra almak üzere olmak ama emin olamamak...

ayca07 link' Alıntı:
[quote author=mertandur link=topic=2873.msg62157#msg62157 date=1322492931]
Ayça Hanım öncelikle aramıza welllcommee. Ve 1.3 Dizel kullanıcısı olarak ve yorumlarınıza dayanarak aracın performansından fazlası ile memnun kalacağınızı tahmin ediyorum.şikayetlerin hiçbirisi sizi araçtan soğutacak şeyler değil ayrıca benim aracımdada hiçbiri yok ;)...֖zelikle yanınızdan sağınızdan solunuzdan geçenlerin dönüp tekrar bakmaları size,aracınıza her oturduğunuzda "ben bu arabayı iyiki aldım" dedirtecektir. :)
Güle güle kazasız belesız sürüşler steeringwheel

dimi ama? dimi amaaaa?
bence de öyle...
inşallah arabayı aldığımız gün güneşli bir hava olur da doya doya bakarız arabamıza   005hihih
çok sağolun....
[/quote]
Ve ayrıca 1 depo ile km.lerce yol yapmak,kaç TL yakar diye düşünmemek,en son ne zaman mazot aldığını hatırlamamak ayrı bir keyif 011zaa

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın inşallah..

ugurdogan__ link' Alıntı:
Ayça hanım Bende 1.3 dizel kullanıcısıyım.Aracımı aldıktan 1 ay sonra aynı astranın sport modelini abime aldık.

Karşılaştırmalar başlığına girerseniz orda diğer araçlarla kıyaslamayı daha kolay yapabilirsiniz.

Ama Aracın ևok büyük Bir Sorunu var Buna dikkat edip ֖yle alın Lütfen !!!

Aracın albenisi çok yüksek.Yani yanından geçtiğiniz araç mutlaka kafasını bakmak için çevirecektir.Ve de aracı siz kullanıyorsanız ;" Bağğ bağğ nasıl sıkışşştırıyom " diyen zirzoplar bolca çıkabilir :) En büyük sorun albeni. Nazara dayanıksız ! :)

Hayırlı olsun şimdiden

kalbim yerinden çıkıodu çok büyük sorun diyince  005hihih
vala bir de kırmızı aldık, tam nazarlık! at nalı takmayı düşünüyoruz, kem gözlerden korur inşallah  evill2
thnxx

mertandur link' Alıntı:
[quote author=ayca07 link=topic=2873.msg62160#msg62160 date=1322493472]
[quote author=mertandur link=topic=2873.msg62157#msg62157 date=1322492931]
Ayça Hanım öncelikle aramıza welllcommee. Ve 1.3 Dizel kullanıcısı olarak ve yorumlarınıza dayanarak aracın performansından fazlası ile memnun kalacağınızı tahmin ediyorum.şikayetlerin hiçbirisi sizi araçtan soğutacak şeyler değil ayrıca benim aracımdada hiçbiri yok ;)...֖zelikle yanınızdan sağınızdan solunuzdan geçenlerin dönüp tekrar bakmaları size,aracınıza her oturduğunuzda "ben bu arabayı iyiki aldım" dedirtecektir. :)
Güle güle kazasız belesız sürüşler steeringwheel

dimi ama? dimi amaaaa?
bence de öyle...
inşallah arabayı aldığımız gün güneşli bir hava olur da doya doya bakarız arabamıza   005hihih
çok sağolun....
[/quote]
Ve ayrıca 1 depo ile km.lerce yol yapmak,kaç TL yakar diye düşünmemek,en son ne zaman mazot aldığını hatırlamamak ayrı bir keyif 011zaa

[/quote]

nerde o günler yaaa, bitsin artık şu benzin eziyeti...shellcilerle kanka olmamıza az kalmıştı  011zaa

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
turboculara ince bir laf dokundurma gelmiş ama neyse  :D

Bende ufaktan öyle bir şey hissettim sanki  :D

ayca07 link' Alıntı:
bizim de artık bir ASTRAMIZ var!   1rijj

evet arkadaşlar, sabah aracımızın satışını yaptığımız gibi hemen bayiye gittik...
kredi başvurumuzu satış sorumlusu Onur Bey hazırladı gönderdi, yarım saat içerisinde onaylandı.
1.3 Dizel COSMO aracımızı, KIRMIZI renkte sipariş ettik...Nehir griden son dakikada vazgeçtik umarım pişman olmayız...
araca karter koruma taktırıyoruz; ziebarth boya koruma ve ziebarth cam filmi (önler 1-arkalar 2) yaptırıyoruz.
cam filmi konusunda çok endişeliyim, umarım arkalar çok koyu gelmez gözüme...

kesinlikle olmasını çok isteyeceğim tek donanım SUNROOFtur bu araca, ama gerçekten en üst seviyede zorladık bütçeyi zaten...
sport+stil yerine cosmoyu tercih ettik, AFL sunroof'a galip geldi anlayacağınız...

aracımız 3-4 güne teslim...eeee bir sonraki buluşma ne zamandı? :))

Sn. ayca07

Ben size dün gece peşin peşin aracınız hayırlı olsun, en kısa zamanda fotoğraflarını bekliyoruz demiştim zaten  :)
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin, güle güle kullanın.

hayırlı olsun aracınız kazasız belasız  steeringwheel

MeRt link' Alıntı:
[quote author=ayca07 link=topic=2873.msg62086#msg62086 date=1322484791]

bizim de artık bir ASTRAMIZ var!   1rijj

evet arkadaşlar, sabah aracımızın satışını yaptığımız gibi hemen bayiye gittik...
kredi başvurumuzu satış sorumlusu Onur Bey hazırladı gönderdi, yarım saat içerisinde onaylandı.
1.3 Dizel COSMO aracımızı, KIRMIZI renkte sipariş ettik...Nehir griden son dakikada vazgeçtik umarım pişman olmayız...
araca karter koruma taktırıyoruz; ziebarth boya koruma ve ziebarth cam filmi (önler 1-arkalar 2) yaptırıyoruz.
cam filmi konusunda çok endişeliyim, umarım arkalar çok koyu gelmez gözüme...

kesinlikle olmasını çok isteyeceğim tek donanım SUNROOFtur bu araca, ama gerçekten en üst seviyede zorladık bütçeyi zaten...
sport+stil yerine cosmoyu tercih ettik, AFL sunroof'a galip geldi anlayacağınız...

aracımız 3-4 güne teslim...eeee bir sonraki buluşma ne zamandı? :))

Sn. ayca07

Ben size dün gece peşin peşin aracınız hayırlı olsun, en kısa zamanda fotoğraflarını bekliyoruz demiştim zaten  :)
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin, güle güle kullanın.
[/quote]

aynen yaa, çok teşekkürler vala, verdiğiniz gazla sabahın köründe araba aldık...
araba elimize bir geçsin fotolar kolay inşallah

yemreozacmak link' Alıntı:
hayırlı olsun aracınız kazasız belasız  steeringwheel

teşekkürler :)

Geri