HGS etiketini yapıştırma hakkında

RF olarak çalıştığına göre her yerden alabilmeli. Ogs kullanıyorum, torpido gözünde duruyor ve hiç çıkarıpta cama tutmadım. 30-40 km hızla geçilince sorunsuz okuyor.

RF olarak çalıştığına göre her yerden alabilmeli. Ogs kullanıyorum, torpido gözünde duruyor ve hiç çıkarıpta cama tutmadım. 30-40 km hızla geçilince sorunsuz okuyor.

OGS bilemiyorum ama HGS özellikle dikiz aynasının altında olması gerek diye özellikle söylenmekte. Tecrübe eden arkadaşlar olabilir belki...

OGS bilemiyorum ama HGS özellikle dikiz aynasının altında olması gerek diye özellikle söylenmekte. Tecrübe eden arkadaşlar olabilir belki...

Aynanın 5cm altına yapıştıran arkadaşım var. 1 haftadır her gün Boğaz Köprüsü'nden geçiyor, ve hiç okumadı :)

HGS alıp okuyup okumaması sorun değil plaka hgs sistemine kayıtlı olmasından dolayı okusa da okumasa da gerekli bakiye hesabınızdan düşer dert etmeyin arkadaşlar. ;)

Uploaded with ImageShack.us

Ben bu şekilde yapıştırdım. Aydına giderken 1. sınıf iyi günler falan diyordu. 2.5 TL yazdı yanlış hatırlamıyorsam. Dönüşte de aynen. Umarım yardımcı olur.

Volkan bey zaten sizin yaptığınız şekil doğru olanı bende cama bir şey yapıştırmayı sevmem bende bir pwc üzerine yapıştıracağım lazım olduğunda sizin gibi yapıştırıp işim bitince de kaldıracağım.

Arkadaşlar özellikle bankalar tarafından verilen HGS de dikkat edin kredi kullandığınız an kredi kartınızdan anında kullanılan kredi kadar hgs yükleme yapıyor haberiniz olsun. Yani her zaman hgs içinde 30 TL duruyor düşme olduğunda kredi kartından anında yükleniyor ;)

Uploaded with ImageShack.us

Ben bu þekilde yapýþtýrdým. Aydýna giderken 1. sýnýf iyi günler falan diyordu. 2.5 TL yazdý yanlýþ hatýrlamýyorsam. Dönüþte de aynen. Umarým yardýmcý olur.

Son care bu sekilde yapicam bende... Tesekkurler...

Bide hocam banka su sekilde soyledi,
30 tl yuklendi ilk kullanimda dusunce 30 un altina bi 30 daha yukliycek, sonra bidaha 30 a gelene kadar sorun yok...

Ben bugün iş bankası'ndan aldım. Kredi kartından ilk alımda 30 TL yükleme yaptılar. Sonra bakiye 20 TL düşünce otomatik olarak kredi kart hesabımdan 20 TL de daha yükleyecek.

Geri