HGS etiketini yapıştırma hakkında

İş bankasından kredili KGS kartım vardı şimdi iş bankası kredili HGS ye çevirdi. ilk seferde 30 TL yüklediler, sonrakilerde 20 TL nin altına düştükçe 20 TL yüklüycekler hafta sonu bende geçicem Aydın otobanından ama daha yapıştırmadım.

Benim ogs cihazım var,hgs almama gerek varmı acep...? aynı işlemi görmüyormu...?

Aslında bu hgs uygulaması ile çaktırmadan ogs indirimide iptal ediliyor, yanlış mı düşünüyorum...

içine illa 30 tl mı yuklemek gerekıyor 3-5 tl yukleyemezmıyım bu hgs nın ıcıne

Aslında bu hgs uygulaması ile çaktırmadan ogs indirimide iptal ediliyor, yanlış mı düşünüyorum...

Aynen öyle çünkü HGS daha indirimli oluyor. KGS nin tek artısı sadece arada sırada kullanan kişiler için bulunmaz nimet idi. Bu arada bazı karaktersiz köprü başında bekleyen kişilerinde kazanç kapıları kapandı ;)

ben ikiside bire bir aynı fiyat diye biliyorum şuan, hgs de ogs de, eskiden ogs de %20 indirim vardi, simdi bu indirim hgs de de var sanırım, yani fiyatlar eşitlendi, önümüzdeki yıl zamda ikisi birden zamlanacak, iki üründe de indirim yapmak demek aslında indirim yapmadık tekel olduk gibi bişiy oldu sanki.

Benim ogs cihazım var,hgs almama gerek varmı acep...? aynı işlemi görmüyormu...?

Ünal sende Mercedes varken ne yapacaksın Tofaş'ı :).

Geri