HGS etiketini yapıştırma hakkında

Genelde bankalar hep aynı yoldan gidiyor. Ama kart ücreti almıyor. Bir artısı o ya değilse pek bir fark yok.

corsa c ve astra h araçlarımızın aynanın biraz altına yapıştırdım ikisini de sorunsuz okudu. Corsa'da yağmur sensörü yok, astra'da ise var. Hgs etiketi küçük olduğu için de göze batmıyor, zaten aynanın altında olduğu için görmüyorsunuz.

bende camın üst kısmından 7-8 cm aşagı yapıştırdım sorun olmadı.Dün ve bugün sorunsuz okudu.

HGS alıp okuyup okumaması sorun değil plaka hgs sistemine kayıtlı olmasından dolayı okusa da okumasa da gerekli bakiye hesabınızdan düşer dert etmeyin arkadaşlar. ;)

Uğraşması dert zaten okumaması değil. Bankadan alan arkadaşım 7 kere kaçak geçiş yaptı, 7 gün içinde bakiye hesabınızdan çekilecek dendi. Sorun bir türlü çözülemedi, iptal ettirdi kavga dövüş bakiye düşümü de sağlandı. Ptt den aldı aynı yere tekrar yapıştırdı, 3-4 gün oldu sanırım hiç problem yaşamadı.

yaw konuyu baltalamak istemem de bende yenı arac aldım adam arka cama bebek vardır yapıstırmıs delırttı benı yaa fon denedım bır turlu cıkartamadım parca parca cıkıyor kazıyamıyorum rezıtans var fonlede fazla ısıtamıyorum cam patlıyor dıyorlar ne yapıcam yaw nasıl sokucem bunu abılerım?

yaw konuyu baltalamak istemem de bende yenı arac aldım adam arka cama bebek vardır yapıstırmıs delırttı benı yaa fon denedım bır turlu cıkartamadım parca parca cıkıyor kazıyamıyorum rezıtans var fonlede fazla ısıtamıyorum cam patlıyor dıyorlar ne yapıcam yaw nasıl sokucem bunu abılerım?

Aseton denedin mi hocam?

1 bidon benzin + cakmak denesek :))

Aseton denedin mi hocam?

denemedım denıycem hocam soalasın

kolanya ile çok rahat çıkması lazım ben hep kolanya kullanırım

kolanya hıc aklıma bıle gelmedı :D denerım saolun

1 bidon benzin + cakmak denesek :))

tabı aracın parasını verırsenız sızın ıcın yapabılırım :D
tesekkurler bılgıler ıcın arkasta hakkını helal etsın tesekkurler tekrardan :)

Yarın gidip bi hgs alayım kgs bakiyemi kullanmadım aktarabiliyormuşum :) artık göz kararı ortalarım aynanın altına yapıştırırım :)

Geri