- Konuyu Başlatan
Hocam haklısınızdır bu konuda birşey. Yalnız 2016 da Honda Civic ' ler kasa değiştiriyor. Bakalım diğer konularda da iyileştirmeler yaparlarsa türlü riske rağmen alınır diyorum:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugun fiatin ufacik egeasi BILE 65-80 bin tl bandinda gezerken jazz a 75 bin lira veririm veya arka kapilari cevirmeli, torpido isigi olmayan icine malzeme koymayi unutulan kronigi bol olan corsa 65 bin lira ediyorsa , gider sorunsuzca jazza binerimSinan tabi ki alınır. Ama Honda kesinlikle fiyat politikası sadece zengin aracı bizim araçlarımız havasında. Bence bu politika çok yanlış. Misal tüketici uzunca yıllar honda jazz bekledi. Sonra 2015 yılının son yarısında bu beklenen marka geldi. 1.3 motorlu klasik motor oda 65 -70 milyar fiyat el insaf arkadaş yani turbo yok tork yok dizel değil...sen bu araca nasıl 65-70 milyar para istersin?
Bu aracın edeceği fiyat 55 dahası sadece benim aracım honda birde jazz macerası içinde olan kişi alır. Ben o kadar para verip bir jaz alacağıma 140 beygirlik astra alırım.
Bizlerin yorumları tüketicimiz için. Ülkemiz de araç almak zaten zor. Bir de firmaların uçuk abuk sabuk fiyatları işin içine girince iyice alım gücü belli kesin dışına hitap edemez oluyor. Gel işin içinden çık.