Savas abi defalarca soyledigim gibi arabami seviyorum , sahinim varken onuda seviyordum , corsam var bunuda seviyorum , araba kullanmayi merivada ogrendim onuda seviyorum , ama bu olay sevip sevmemekle alakali degil , biz para verdigimiz icin seviyoruz. Sadece sunu diyebilirim sizin ikinci elde normal olabilir dediginiz sorunlari , biz sifirda yasadigimizdan ve birtakim sacma sorunlardan opelden soguduk, ikinci el 180 bindeki 2006 corollaya hic masraf yapilmadan biniliyorken neden benim 2012 model 60 bin kmdeki corsam bobin yakiyor neden direksiyon kutusundan ses geliyor neden frenleri tutmuyor?vsvsvs....
2000 model 300 binini devirmis bir civicte sadece rutin bakimlar yapilarak sifirdan binenler varken bizim 140 bindeki bebek gibi baktiginiz merivamiz birtakim sikintilar cikariyor? ... Ne babamin nede benim bir sonraki aracimiz opel olmayacak , MECBUREN aldim MECBURIYETTEN kullaniyorum , zamani GELINCE , SEVE seve saticam , Allahin izniyle ideal araca gecis yapicam. Zaten Savas abi su anda sorunsuzluk konusunda honda ile opeli kiyaslamak cok komik bir durum bence daha fazla komediye mahal vermeyelim.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi