Honda Typer Mi - Seat Cuprami

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ecii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HONDA TYPE-R Mİ SEAT CUPRA R Mİ ?

• Kullanılan toplam oy
    5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan, tekrarlıyorum, siteyi öğrenene kadar biraz ağırbaşlı olmaya gayret et.Mahalle kahvesi değil burası, üslübuna biraz dikkat etmeni rica edeceğim...
kusura bakma skyeye ama adama baksana dalga geçer gibi konuşuyor mehmet kardeş allaha yakın bana uzak ol bence sen ok istanbula yolun düşerse gel bi çayımıda iç ok eğer ankara daralttıysa istanbulda hangi modifiyeli arabaya yada hangi deliye sorarsan eci kimdir diye seni bana getirirler ;) bu arada ben günün 12 13 saati onlaynım bişi yazma istersende cvbını alırsın ok...

Son düzenleme:
kusura bakma skyeye ama adama baksana dalga geçer gibi konuşuyor mehmet kardeş allaha yakın bana uzak ol bence sen ok istanbula yolun düşerse gel bi çayımıda iç ok eğer ankara daralttıysa istanbulda hangi modifiyeli arabaya yada hangi deliye sorarsan eci kimdir diye seni bana getirirler ;)

Orada DUR bakalım !!!!!

Sana sitenin yenisi olduğun için yardımcı olmaya çalıştım ama görüyorum ki eleştiriyi kaldıramıyorsun... Ağzından çıkanı kulağın duysun..!! Eğer duymuyorsa duyurmak için yardımcı olurum....İstanbul'a gelmeye de karar verirsem kimseye de sormam..Gelir seni sıcak yatağından alırım...O Cupra ya bindirir gezmeye çıkartırım...ANLAŞILDI MI ????!!!

Bu işler öyle Kurtlar Vadisinden duyduğun lafı gelip burada anlatmaya benzemez...

Haddini bileceksin !!....Şu mübarek günde benim de arıza lambamı yakmayacaksın...

Siteye üye olduğumdan bu yana herkese saygıyla davrandım, kimseyle sorun yaşamadım...Daha dün üye olupta huzuru kaçırmaya da hakkın yok...Sana yol göstermeye çalıştım kibarca...Yeri geldiğinde Sert olmasını da iyi bilirim...Bunu da bir uyarı olarak kabul et....Bir daha ki sefere bu kadar kibar olmam.........!!!!!!!!

Orada DUR bakalım !!!!!

Sana sitenin yenisi olduğun için yardımcı olmaya çalıştım ama görüyorum ki eleştiriyi kaldıramıyorsun... Ağzından çıkanı kulağın duysun..!! Eğer duymuyorsa duyurmak için yardımcı olurum....İstanbul'a gelmeye de karar verirsem kimseye de sormam..Gelir seni sıcak yatağından alırım...O Cupra ya bindirir gezmeye çıkartırım...ANLAŞILDI MI ????!!!

Bu işler öyle Kurtlar Vadisinden duyduğun lafı gelip burada anlatmaya benzemez...

Haddini bileceksin !!....Şu mübarek günde benim de arıza lambamı yakmayacaksın...

Siteye üye olduğumdan bu yana herkese saygıyla davrandım, kimseyle sorun yaşamadım...Daha dün üye olupta huzuru kaçırmaya da hakkın yok...Sana yol göstermeye çalıştım kibarca...Yeri geldiğinde Sert olmasını da iyi bilirim...Bunu da bir uyarı olarak kabul et....Bir daha ki sefere bu kadar kibar olmam.........!!!!!!!!
ahahahah kaç kişiyle gelip beni sıcak yatağımdan alacaksın :) cuprayla gezmeye çıkaracaksın ahahha :) kardeş ben yeni cezaevinden çıktım pek kurtlar vadisi izleme imkanım olmadı amasanırım sen çok kurtlar vadisi izldin uzaa şimdi bebe bebe akıllı konuş tamammi sen istanbulagelde bul beni adresim orhan tepe mahallesi bankalar caddesi sema sok no 30 telefon 216 371 03 69 cep 0537 761 06 55 erkeksen gelip beni bulursun....

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Ben de normal bi insanla tartıştığımı düşünüyordum....Hayallah !!!!

Sen beni güldürdün, Allah' ta seni güldürsün....

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Ben de normal bi insanla tartıştığımı düşünüyordum....Hayallah !!!!

Sen beni güldürdün, Allah' ta seni güldürsün....
sana özelden msj attım ordan cvp yazsana burda milletin huzurunu kaçirmaya gerek yok allah senide güldürür merak etme..

yürrü lan adam değilsin sen bukadar basit hadi şimdi uzaaa bende adam gibi biriyle muhattap oluyorum sandım sene yürek yok muhattap olma..

ancak böyle gülersin sen işte bişey demiyorum yhaa allaha yakın bana uzak dur yeter belanı benden arama bence..!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri