hondamı,astramı.?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yanlız Hondayla Opel karşılaştırılmıyor. :D

Hondayla Opel'in modeli karşılaştırılıyor.

Demek ki Opel'in bir modeli bile Honda'ya meydan okuyabiliyor. :cool:

ilk önce corsa arkasından civic kullanan biri olarak şunu söleyim, honda ya ancak 2 ay dayanabildim sattım ve görüşüm kalıbının arabası değil + şuan astra arıyorum yana döne

KOnfor + güvenlik istiyorsan benim tercihim opel ama YOk motorum seri olsun performans arıyorsan honda derim tabi..
Yalnız bu sorun cıkarma davaları arabanın bakımını düzenli yaptıkdan sonra 11 sene astra g kullandık ve inanın bi kere yolda bırakmadı hatta anormal bi sorunu bile olmadı ve onun vermiş olduğu memnuniyetle yine astra aldık ..

Arkadaşınız sanırım baya uzun bi süre astra kullanmış. baya bir parça masrafı yapmış bu arda birkaç tane de beyin değiştirmiş. ya da forum sitelerinden astra hakkında bulbildiği ne kadar ileri örnek varsa hepsini sana sıralmış.

ben olsam hiç düşünmeden gider astra alırım. ama sen yine de git bir test sür,şü yap arabaları yakında incele yine astra al.

astra j al. honda cıvıc kullanan bırı olarak dıyorum bak. hondaların on takım dıreksıyon kutusu zayıf sınfıına gore. kaporta da pek kalın sac uygulanmamış. ben olsam sımdı astra alırdım. yanı yenı astra yenı cıvıc karşılaştırmasında. ama kendı kullandıgım kasa cıvıc mı astra h mı dersen o ısler değişir

Honda da sadece ve sadece motor var gerisi yalan gerisi hikaye.ne malzeme kalitesi ne izolasyon ne donanım ne teknoloji ne tasarım var sadece motor zaten oda olmasa araba satamazlar herhalde:Opel için söylenen parçası pahalı sürekli arıza çıkartır laflarıda şehir efsanesi.Apaçinin birinin eline düşmemiş temiz kullanılmış bir opel alırsan sorun yaşamazsınız.Zaten İstanbulda ikamet ediyosunuz parça zebille hiç olmadı hurdacılar opel parçalarıyla dolu

2.4 honda vtech
giydirdim etek
2.0 turbomla :()

2.4 honda vtech
giydirdim etek
2.0 turbomla :()

2.4 vtec accord ıse eger 190Hp ise eger tabıkı fark olur. bıkere atmosferık motor. senınkı turbo. ıkıncısı sende chıp var. ucuncusu hacım kutle farkı. 4.sü o aracı performanslı olsun dıye yaptıklarını sanmıyorum. type-r ıle denemek lazım kı yıne adaletsız olur o bır atmosferık sızınkı aşırı besleme.

Geri