hondamı,astramı.?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herkes hondayla kıyaslamış. fakat konuyu açan arkadaş corollayıda sormuş. kimse corolladan bahsetmiyor. bence corollalarda küçümsenecek bi araba değil

her ne kadar geçen sene bir gerileme yaşasa da -onda da krizle ilgili özel durumların etkisi çoktu- compact sınfın lideri Astra... başka söze gerek yok. ben astra varken civic almam.

puahahhaa yahu 2010 model astra ile civic yan yana gelmişte civic astraya 10 boy atmış gibi konuşuyor millet.

motor performans olunca civic ama güvenlik olunca astraymış bu zihniyetteki adam opel almasın yahu:D:D:D

arada bir boy oynamaz bile ama adam bunu fark sayıp performans diyor yada her hondayı s2000 sanıyor:D:D:D

1 boy sa performans derdiniz honda alın alında görün:D:D:D

puahahhaa yahu 2010 model astra ile civic yan yana gelmişte civic astraya 10 boy atmış gibi konuşuyor millet.

Motor performans olunca civic ama güvenlik olunca astraymış bu zihniyetteki adam opel almasın yahu:d:d:d

arada bir boy oynamaz bile ama adam bunu fark sayıp performans diyor yada her hondayı s2000 sanıyor:d:d:d

1 boy sa performans derdiniz honda alın alında görün:d:d:d
:):):)

Honda'nın kaborta ve konforu kalite olarak opelden ileride değil...işcilik hiç değil...Genel olarak bir çok arkadaş'ta honda sempatisi seziyorum...saygı duyuyorum ama handa sitelerinde opel ile arabalarını kıyaslamıyorlar bile...yani öyle bir seviyorlar kullandıkları araçları...belki clio kullansalar onu daha üstün tutacaklar...

Honda'ya antipatim yok.Aksine beğendiğim araçlardan.Ama honda ; mersedes , bmw ayarında değil...Hele benim arabamdan üstün hiç değil...! Aracın hafif ve motorun kaliteli olması avantajı...

Daha önce anlatmıştım ama hatırlatmadan geçemiyeceğim... Döşemecide aracımın koltuğunu söktürmüştüm...O an 99 honda civic koltuğu getirdiler...benim koltuğumun kalitesi ve işciliği, honda'nın özensiz ve basitliği şaşırttı...

OPEL'in parçası pahalı diyorlar..TOYOTA,HONDA,NİSSAN...Hangisinin parçası ucuzki...? Aksine kalitelerine göre pahalı olduklarını düşünüyorum...

En güzel araba , her şartta sevdiğin arabadır...

2001 astram var daha beyninde bilmem biyerinde hiç sorun olmadı bence boş laflar ama hondayla opel arasında kalmam honda alırdım heralde :)

millet honda hayat onda diyip alıyor 3-5 aya kalmadan elden çıkarıyor...Demekki hayat mayat hikaye :)
2001 astram var egr valfi hariç problem yaşatmadı hee birde aküsü bitti :D

astra f, vectra a dan sonra 2009 model 1.6 ies civic (en fulu) almıştım. ancak 2 ay kullanabildim. 97 model sıfır toyota coralla 1.6 gls (bu da en fulu) maceramız da olmuştu.her ikiside temelde aynı ve pek farkları yok. honda dan sonra 101 hp. skoda fabia aldım. fabia bile sağlamlık, yol tutuş ve güvenlik açısından hondayı cebinden çıkartır.
sonra leon ve şimdi de corsa kullanıyorum.
sezin arabadan ne beklediğinize bağlı;
iyi giden, sorunsuz bir araba olsun; yol tutuşu, lastik sesi, zayıf kaporta ve işçilik, az donanım bana yeter diyorsanız hiç düşünmeden japon arabası alabilirsiniz.
ama araba sizin için bir yerden bir yere götüren taşıt olmanın dışında bir anlam ifade ediyorsa, hele daha önce alma arabasının tadını aldıysanız almandan başkasına bulaşmayın derim.
eninde sonunda bineceğiniz muhtemelen yine almandır.
opelin parçasını pahalı diyen arkadaş hiç japon kazığı yememiş herhalde. 2004 senesinde honda civic'in sadece ön camı 550 lira+işçilikti.
japonlar uyanık adamlar herkes parça fiyatlarını araştırırken arabanın çamurluğunun, farının, stop'unun fiyatını sorduklarını bildikleri için bu parça fiyatları incitmez ancalk iç donamım, plastik aksamlar vs. fiyatları dudak uçuklatıyordu.

Geri