Hyundai Accent Blue

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bi araç çok satıyorsa çok tutuluyor demektir benim mantığım bu. Ayrıca yolda savuran hyundai de görmedim şuana kadar. Kapılarının sesi de çoğu opel den daha sessizdir. Dinleyip karşılaştırabilirsiniz

2010 yılı boyunda 390 Porsche, 23 Ferrari satılmış. Porsche Ferrari'den daha iyi olduğu için mi bu kadar çok satmış yani? parası yarı yarıya ucuz olduğu için olabilir mi acaba:)
Astra J kasa çıkıp H'lerde indirim yaptıklarında nasıl satışların yükseldiğini gördük. yada Insignia 130hp dizel'in fiyatını indirince 70.000 TL olmasına rağmen nasıl kapış kapış gittiğini. şuan bayilerde 130'luk dizel yok, olanların da sahibi var.
memlekette ne ucuzsa ona rağbet var (VW hariç) o yüzden Hyundai'nin çok satması gayet normal.

2010 yılı boyunda 390 Porsche, 23 Ferrari satılmış. Porsche Ferrari'den daha iyi olduğu için mi bu kadar çok satmış yani? parası yarı yarıya ucuz olduğu için olabilir mi acaba:)
Astra J kasa çıkıp H'lerde indirim yaptıklarında nasıl satışların yükseldiğini gördük. yada Insignia 130hp dizel'in fiyatını indirince 70.000 TL olmasına rağmen nasıl kapış kapış gittiğini. şuan bayilerde 130'luk dizel yok, olanların da sahibi var.
memlekette ne ucuzsa ona rağbet var (VW hariç) o yüzden Hyundai'nin çok satması gayet normal.
yanlış tespit Çağrı bu tarz arac alan adam 3 e 5 e bakmaz o porcheyi seviyordur ondan almıştır, örnek bir müşterimiz cayenini sattı gitti 4 kapı panamera aldı istese 50 tane ferrari alır para gırla elemanda :D

yanlış tespit Çağrı bu tarz arac alan adam 3 e 5 e bakmaz o porcheyi seviyordur ondan almıştır, örnek bir müşterimiz cayenini sattı gitti 4 kapı panamera aldı istese 50 tane ferrari alır para gırla elemanda :D
Eskiden Porshe ve Ferrari reklam kapışmaları çok iyiydi. Artık yapmıyolar sanırım. Özellikle güneş gözlüğü markası olarak bile kullanıldıkları dönemde :D

ya o nasıl bir mantıktır kardeş :D

o zaman logan daha ucuz millet hep logan mı alsın?

ayrıca 2.0 cdti insignia alan zihniyetide anlamıyorum 130hp için o kadar vergi veren insanın mantığı nedir acaba ? :rolleyes:

Eskiden Porshe ve Ferrari reklam kapışmaları çok iyiydi. Artık yapmıyolar sanırım. Özellikle güneş gözlüğü markası olarak bile kullanıldıkları dönemde :D
yani bir de ferrari iddialı bir araç bazı işadamları kendilerine yakıştırmıyor,genelde cocuklarına alıyorlar :D şimdi merakımdan baktım da sıfırında ilk alışta 103.000 TL sırf vergisi tutuyor, aracın kendisi 84.000 TL :D
galeri fiyatlandırmış şaka gibi aslında 250000 Tl vergi almalılar :D uğraştığına değsin elemanların namları yürüsün :D

NOT: Yanlış bilgilendirme olmuş ,rakamlar euroymuş zaten :D

accenti kıyaslıyosan palioyla aveoyla kıyaslayacaksın çünkü 3.cü dünyaya üretilen araba klasmanı bunlar arasında da en iyisi hundai deyip kestirip atmak lazım gidip astrayı insignayı vesayreyi katmamak lazım bence.ha sıfır al 39 milyar koysalar alınırmı alınmaz, daha exotic araclara yönelirdim

3e 5e bakmayan GT3-GT2 alır abi, Porsche'nin çoğu modeli ucuz olduğu için çok ele ayağa düşüyor, zaten Supersport'a ilk giriş markası Porsche, ondan sonra para çoğaldıkça Ferrari-Lamborghini alternatiflere yöneliyorlar:D
Cayenne-Panamera kullanıcılarını bu değerlendirmenin dışında tutmak lazım, Porsche için gereksiz araçlar, en az M3 pickup kadar gereksiz bence:)

ya o nasıl bir mantıktır kardeş :D

o zaman logan daha ucuz millet hep logan mı alsın?

ayrıca 2.0 cdti insignia alan zihniyetide anlamıyorum 130hp için o kadar vergi veren insanın mantığı nedir acaba ? :rolleyes:

Logan'da alıyorlarya zaten:D
açıkçası Accent'e binenlerin aracı kalitesinden dolayı aldığını hiç sanmıyorum.
araba ucuz mu?
az yakıyor mu?
iyi gidiyor mu?
Türkiye'de bu önemli:) Hyundai'nin müşteri hizmeti de iyi, cebinde 30-35bin parası olan öncelikle bu sebeplerden dolayı Hyundai tercih ediyor bence. (yani çok satması kalite göstergesi değildir bence)

(genele soruyorum)
madem Hyundai o kadar kaliteliyse Sonata'nın neden piyasada bir değeri, ederi yok? üstelik Era'dan daha kaliteli araba ??

Başlığı noktalayacak bir cümle kurmak istiyorum.

Accent şirket tarafından verilir, opel para verip alınır!

:D

Geri