ya yerım hyundaını yolda coupesını gorsem basıyuorum tokadı o kadar da degıl
işde abi ondan bile konuşucak geyik çıkarda accenttan ne mevzu ne sohbet çıkar accent yaw altı üstü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya yerım hyundaını yolda coupesını gorsem basıyuorum tokadı o kadar da degıl
Bi araç çok satıyorsa çok tutuluyor demektir benim mantığım bu. Ayrıca yolda savuran hyundai de görmedim şuana kadar. Kapılarının sesi de çoğu opel den daha sessizdir. Dinleyip karşılaştırabilirsiniz
yanlış tespit Çağrı bu tarz arac alan adam 3 e 5 e bakmaz o porcheyi seviyordur ondan almıştır, örnek bir müşterimiz cayenini sattı gitti 4 kapı panamera aldı istese 50 tane ferrari alır para gırla elemanda2010 yılı boyunda 390 Porsche, 23 Ferrari satılmış. Porsche Ferrari'den daha iyi olduğu için mi bu kadar çok satmış yani? parası yarı yarıya ucuz olduğu için olabilir mi acaba
Astra J kasa çıkıp H'lerde indirim yaptıklarında nasıl satışların yükseldiğini gördük. yada Insignia 130hp dizel'in fiyatını indirince 70.000 TL olmasına rağmen nasıl kapış kapış gittiğini. şuan bayilerde 130'luk dizel yok, olanların da sahibi var.
memlekette ne ucuzsa ona rağbet var (VW hariç) o yüzden Hyundai'nin çok satması gayet normal.
Eskiden Porshe ve Ferrari reklam kapışmaları çok iyiydi. Artık yapmıyolar sanırım. Özellikle güneş gözlüğü markası olarak bile kullanıldıkları dönemdeyanlış tespit Çağrı bu tarz arac alan adam 3 e 5 e bakmaz o porcheyi seviyordur ondan almıştır, örnek bir müşterimiz cayenini sattı gitti 4 kapı panamera aldı istese 50 tane ferrari alır para gırla elemanda
2010 yılı boyunda 390 Porsche, 23 Ferrari satılmış. Porsche Ferrari'den daha iyi olduğu için mi bu kadar çok satmış yani? parası yarı yarıya ucuz olduğu için olabilir mi acaba
Astra J kasa çıkıp H'lerde indirim yaptıklarında nasıl satışların yükseldiğini gördük. yada Insignia 130hp dizel'in fiyatını indirince 70.000 TL olmasına rağmen nasıl kapış kapış gittiğini. şuan bayilerde 130'luk dizel yok, olanların da sahibi var.
memlekette ne ucuzsa ona rağbet var (VW hariç) o yüzden Hyundai'nin çok satması gayet normal.
yani bir de ferrari iddialı bir araç bazı işadamları kendilerine yakıştırmıyor,genelde cocuklarına alıyorlar şimdi merakımdan baktım da sıfırında ilk alışta 103.000 TL sırf vergisi tutuyor, aracın kendisi 84.000 TLEskiden Porshe ve Ferrari reklam kapışmaları çok iyiydi. Artık yapmıyolar sanırım. Özellikle güneş gözlüğü markası olarak bile kullanıldıkları dönemde
yanlış tespit Çağrı bu tarz arac alan adam 3 e 5 e bakmaz o porcheyi seviyordur ondan almıştır, örnek bir müşterimiz cayenini sattı gitti 4 kapı panamera aldı istese 50 tane ferrari alır para gırla elemanda
ya o nasıl bir mantıktır kardeş
o zaman logan daha ucuz millet hep logan mı alsın?
ayrıca 2.0 cdti insignia alan zihniyetide anlamıyorum 130hp için o kadar vergi veren insanın mantığı nedir acaba ?