arkadaşlar unutmayalım bindiğimiz araçlarn hepsi yürüyen teneke tabut.....))
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ortamı boşver, kendini germenin bi alemi yokne bilim hakan abi yazılıyor ediliyor yazılanlardan bunu anlıyorum. belki doğru anlıyorum belkide yanlış anlıyorum. belkide daha samimiyet kuramadığımızdan böyle oluyo, birbirimize daha kaynaşık olsak belki bende güler geçerim. zamanla oturur belki herşey
motor kıyaslaması yapmadım ki. crdi'lerin nasıl uçtuğunu herkes biliyo.
işte bu kadar.sattığı araçlara sahip çıkmayan tek marka = OPEL
Yetkili Serviste ilgi göstermeyen hoş geldiniz demesini dahi bilmeyen tek marka= OPEL
Ürettiği araçların kronik arızasını müşterisine karşılatan marka yine OPEL
Garanti olayında herşeyi kullanıcı hatası diyerek ört bas eden marka yine OPEL.
Yemişim aldığı yıldızı, Tek kullanıcısı memnun etseydide yıldız almayıp en arka sırada olsaydı.
aynen kardeşim, araba maraba boş iş bunlar para olunca herkes neye bineceğini bilir zaten, maksat muhabbet işte...yok abi şaka yaw teneke parçası insan değeriyle ölçülmez. muhabbet güzel ,seviyeli tartışmaya her zaman varım
ya yerım hyundaını yolda coupesını gorsem basıyuorum tokadı o kadar da degılayıp yaw opel forumunda accent gibi bir arabayı 8 sayfa konuşmuşsunuzya başka diyicek lafım yok maksadım marka değil model hani hyundai gurubundan elentra de tamam fx coupe de tamam sonata de tamam accent nedir kardeşim yaw
Arkadaşlar hyundai nin era modelinden bahsediyorsunuz diğer modelleriyle karşılaştırma yapmayın.ben kullandım çok seri bi araç kalkışta yokuşta kimseyi tanımıyo ama yol tutuş ve frene sıra gelince o kadar vasat ki bütün artıları yok ediyo iç gürültüsü de cabası tabii.yüksek hızda aracı durdurmak imkansızlaşıyor savurmaya başlıyor.yeni çıkan modeli için inşallah iyileştirme yapılmıştır.o kadar para verip araba alıyorsak bence iç ve dış görünüşten önce güvenliğimiz önemli diye düşünüyorum.