Hyundai Accent Blue

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herkes objektiflik derdine düşmüş güya...

ama nedense objektiflik subjektifliğe dönüşmüş...

konuyu gide gide dağıtmışız blue yerine era hakkında konuşmuşuz ama nedense blue hakkında yorum yapıyormuşum gibi lanse edilmiş daha ne hakkında konuştuğumuz hakkında ayrım yapılamıyor o ayrı bi iş, yazık. bir de nedense çömez gibi görülüyoruz, bu ayrım neden onu da anlamış değilim. kimse kimsenin neler yaşadığını ne tecrübeler edindiğini nasıl bilebiliyo onu hiç anlamış değilim. ha şu da var; vereceğiniz paranın üstüne 5000 tl koyun yanıma gelin alim size astra H kasanızı merak etmeyin dediğimizin arkasındayız...

ben tecrübelerimin farkındayım, hyundai'lerle neler yaşadım biliyorum, diğer markalarla neler yaşadım onlarıda biliyorum. sonuç olarak hyundai'yi yerin dibine sokmuyorum (yazdıklarımızda herkes işine geleni almış söylemiş, diğerler yazdıklarımızı sanki hiç yazmamışız gibi) ama çapı belli yeri belli. param olursa ben hyundai almam arkadaş. siz almak istiyorsanız siz bilirsiniz. sonuçta paranın sahibi kimse onun dediği olur. hayırlısıyla alın sürün gezin. ALLAH kaza bela vermesin...

konuyu gide gide dağıtmışız blue yerine era hakkında konuşmuşuz ama nedense blue hakkında yorum yapıyormuşum gibi lanse edilmiş daha ne hakkında konuştuğumuz hakkında ayrım yapılamıyor o ayrı bi iş, yazık. bir de nedense çömez gibi görülüyoruz, bu ayrım neden onu da anlamış değilim. kimse kimsenin neler yaşadığını ne tecrübeler edindiğini nasıl bilebiliyo onu hiç anlamış değilim. ha şu da var; vereceğiniz paranın üstüne 5000 tl koyun yanıma gelin alim size astra H kasanızı merak etmeyin dediğimizin arkasındayız...

ben tecrübelerimin farkındayım, hyundai'lerle neler yaşadım biliyorum, diğer markalarla neler yaşadım onlarıda biliyorum. sonuç olarak hyundai'yi yerin dibine sokmuyorum (yazdıklarımızda herkes işine geleni almış söylemiş, diğerler yazdıklarımızı sanki hiç yazmamışız gibi) ama çapı belli yeri belli. param olursa ben hyundai almam arkadaş. siz almak istiyorsanız siz bilirsiniz. sonuçta paranın sahibi kimse onun dediği olur. hayırlısıyla alın sürün gezin. ALLAH kaza bela vermesin...

tercih meselesi ve tartışılmaz, bana verseler bende almam hyundai.....

öyle deme kardeşim sen aracından memnunsan sorun yok ki niye bu kadar alınganlık gösteriyorsun tartışıyoruz ne güzel çömez yerine konmak ne demek ATATÜRK ülkeyi sizlere emanet etmedi mi gençler tecrübesiz olabilir ama fikirlerine saygı duyulmaz diye bir olgu da yok ,dünyada f1 pilotları 4-5 yasında carting ile başlayıp 18-20 lerinde şampiyonluklar görürler bizim ülkemizde bu gibi değerlerin yetişmemesi size kendiniz böyle hissetmesini sağlayanlar,güvenmeyenler,elinizden tutmayanlardır bizler değil ,gereksiz alınganlık göstermişsin herkes fikirlerini yazıyor sonuçta senin de bir bildiğin var ki yazmışsın,biz de uzun uzun laf salatası yapıyoruz bu cok bilgili olduğumuzdan değil ki maksat muhabbet etmek ve görüşlerimizi bildirmek...

tercih meselesi ve tartışılmaz, bana verseler bende almam hyundai.....
aynen...

ama işin anlamadığım yani niyeyse yazdıklarımıza yorum yapılırken bize ithafen "sizin yaşınızdayken" deniliyor, sanki bişey bilmiyoruz küçüklük cehaletindeyiz küçük görülüyoruz gibi bişey oluyor. herkesin yaşadığı farklı edindiği tecrübeler farklı. 50 yaşındaki birinin edindiği tecrübeyi 25 yaşındaki biri çoktan yaşayıp geçmiş olabilir. tam terside olabilir. kim kimin ne yaşadığını nasıl tecrübelere sahip olduğunu nerden bilebiliyor aklım ermiyor. tek anlaşamadığımız nokta bu...

öyle deme kardeşim sen aracından memnunsan sorun yok ki niye bu kadar alınganlık gösteriyorsun tartışıyoruz ne güzel çömez yerine konmak ne demek ATATÜRK ülkeyi sizlere emanet etmedi mi gençler tecrübesiz olabilir ama fikirlerine saygı duyulmaz diye bir olgu da yok ,dünyada f1 pilotları 4-5 yasında carting ile başlayıp 18-20 lerinde şampiyonluklar görürler bizim ülkemizde bu gibi değerlerin yetişmemesi size kendiniz böyle hissetmesini sağlayanlar,güvenmeyenler,elinizden tutmayanlardır bizler değil ,gereksiz alınganlık göstermişsin herkes fikirlerini yazıyor sonuçta senin de bir bildiğin var ki yazmışsın,biz de uzun uzun laf salatası yapıyoruz bu cok bilgili olduğumuzdan değil ki maksat muhabbet etmek ve görüşlerimizi bildirmek...
yok abi sen üstüne alınma. o dediğimin seninle ilgisi yok. o konuda sana teşekkür ederim dün ne güzel karşılıklı seviyeli bi şekilde tartıştık yorumlaştık seninle. ve inan bu forumda bir kişinin herkese gösterdiği bu saygıyı genel anlamda bi senden görüyorum bir de bi kaç kişi de daha.

Furkan kardeşim, gerilme gereksiz yere
güzel güzel tartışıyoruz işte koreliden araç alınır mı alınmaz mı diye ;)

Furkan kardeşim, gerilme gereksiz yere
güzel güzel tartışıyoruz işte koreliden araç alınır mı alınmaz mı diye ;)
ne bilim hakan abi yazılıyor ediliyor yazılanlardan bunu anlıyorum. belki doğru anlıyorum belkide yanlış anlıyorum. belkide daha samimiyet kuramadığımızdan böyle oluyo, birbirimize daha kaynaşık olsak belki bende güler geçerim. zamanla oturur belki herşey
Accent'ler kötü araba.. 1.3 cdti lar daha iyi..
motor kıyaslaması yapmadım ki. crdi'lerin nasıl uçtuğunu herkes biliyo.

1.5 benzinli 2000 model accent vardı ufak bir arızası hariç 5 sene boyunca sadece bakımları için sanayiye gittik... o arabanın üstünde yengem annem araba kullanmayı öğrendi debriyaja basmadan bile vites değiştirmeye kalktıklarını biliyorum :) araba gık demedi... kısa mesafelerde şehir içinde geçebilecek araç sayısı bir elin 5 parmağı kadar accent gibi seri giden birde clio vardır herhalde ama kasa olarak bildiğimiz gaz yağı tenekesi gibiydi esp falan olmadığı için virajlarda yanlama çok oluyordu :) yeni modellerinde abs esp falan olduğu için daha iyidir herhalde viralarda falan...blue modelinide opel erpaşın orda gördüm test araçları cirit atıyordu araç o kadarda kötü olsa kimse kuçak dolusu para vermez herhalde...ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı...

Benim araç serviste iken kiralık araç olarak otomatik era kullanmıştım. Kullanılışı çok rahat ve seri bir arac. Ama bana kesinlikle güven vermemişti. Ne yol tutuş ne frenleme çok zayıf gelmişti. Arka tekerler ani frenlerde karda kayar gibi kızaklayınca gözüm korktu. Aracı teslim edene kadar yuksek hızdan kaçındım. Eşimide uyardım "sakın bunu astra gibi kullanma daha dikkatli ol". Era hakkındaki düşüncelerim bunlar ama i30 yada elantranın daha iyidir eminim.
Arkadaşlar hyundai nin era modelinden bahsediyorsunuz diğer modelleriyle karşılaştırma yapmayın.ben kullandım çok seri bi araç kalkışta yokuşta kimseyi tanımıyo ama yol tutuş ve frene sıra gelince o kadar vasat ki bütün artıları yok ediyo iç gürültüsü de cabası tabii.yüksek hızda aracı durdurmak imkansızlaşıyor savurmaya başlıyor.yeni çıkan modeli için inşallah iyileştirme yapılmıştır.o kadar para verip araba alıyorsak bence iç ve dış görünüşten önce güvenliğimiz önemli diye düşünüyorum.

Geri