Hyundai Accent Blue

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
160hp 340nm oluyor box ile.. :rolleyes:

duyulan güven hissini ESP ve yeni uygulanan Elektronik stabilite yönetim sistemi sağlayacaktır diye düşünüyorum..

1258cc cdti 'ları çöpe atmalı koreliler bile bunu yapabiliyorsa :(

1.3 cdti ları değil dediğin şartlarda bir çok araca tokatı vurur..:kop::kop:

1258cc cdti 'ları çöpe atmalı koreliler bile bunu yapabiliyorsa :(
ben bu duruma kendi mantığımca şöyle bi yorumda bulunuyorum:

opellerde 1.3 dizel motor olması bence tamamen fiat'ın üç kağıdından kaynaklanıyor. bu motorun 1.6 lt hacimlisi var mı? var! peki neden konulmuyor? şahsi fikrimce gm'nin kriz sebebiyle baya güçsüz kalıp, fiat ortaklığındaki powertrain'de fiat'ın baskın olup gm'e söz geçirmesidir. fiat'da akılsız değil ya ortaklıktaki gücü sayesinde 1.6 motoru vermiyo opel'e çünkü verdiği an bravo'nun satışları düşecek opel'e yönelim başlıycak

Sac kalınlığına gelince astra-g ile astra-j yi kıyasladığımda da astra-g nin sac kalınlığının fazla oldugu ortaya cıkıyor. Ama asıl güvenlik çelik barlarda. Biz mantzeldi falan uğrasırken o begenmediğiniz aracların fabrika çıkışında mantzel benzeri parça var. Bence hyundai artık eskisi gibi kalitesiz araba üretmiyor.

iyide opel'de şuanda satışta 1.7 dizel motor da var merivalarda.. araç 1686cc 100hp 260nm torku var.. bu bile çağın gerisinde kalmış.. böyle bir motorla merivayı neden getirirsinki türkiye'ye?? :D

herkes diyorki accenti 30 al 20 ye zor satarsın.. peki 1.7 merivayı al garanti bitince kaça satacaksın? tüm araba markalarında 2.elde ciddi düşüş yaşanıyorki.. daha 5 yıl önce alınan vectra 1.6 elegance'lar şimdi kaç para sıfırken kaç paraydı bi bakın bakalım.. saçmalardan seçmeler yorumlar bence bunlar..

araba henüz piyasaya çıkmadı bi çıksın binelim, bakalım belki gerçektende çok güzeldir. tıpkı cruze gibi herkes ona da önce çok ön yargı ile yaklamıştı kore malı diye..

Son düzenleme:
cenesisi 60 liraya satsalar en fulünü anlarım da nerdeyse mercedes fiyatı çekmişler
yeni modele neziroğlunda baktım accente içi dar lastikler ince jant kapagı dandik detaylar kaliteli gibi göziüküyor ama ucuz

2.0 CDti insignia'lardan 140hp alınıyorken.. Accent blue 1.6 crdi'lar 128hp 265nm olacak.. Bence forumda küçümseyin ama rampada asla :D :D :kop:
rampada düzde çok fena yapıyolar
biçok marka modelden, bazen bilmeyeni denk geldi bazen şansıma denk geldi yedim ama hyundai daha nasib olmadı :rolleyes:

beğenilmeyen getzi kullandım ben de 1.6 crdi, yapıştırıyodu koltuğa, o yapışma etkisiyle insanda güven duygusu da oluşuyor :D

zira yengem bi ufak ford pikaba kafadan girdi bu getzle, pikap pert. getz de epey hasar oluşsa da öyle kağıttanmış gibi davranmadı.

rampada düzde çok fena yapıyolar
biçok marka modelden, bazen bilmeyeni denk geldi bazen şansıma denk geldi yedim ama hyundai daha nasib olmadı :rolleyes:

beğenilmeyen getzi kullandım ben de 1.6 crdi, yapıştırıyodu koltuğa, o yapışma etkisiyle insanda güven duygusu da oluşuyor :D

zira yengem bi ufak ford pikaba kafadan girdi bu getzle, pikap pert. getz de epey hasar oluşsa da öyle kağıttanmış gibi davranmadı.

Getz dediğimiz araç 1200-1300 kg araç..
Bende sonata vardı opel almadan önce bariyerlere vurdum.. sadece tampon ezildi ve far kırıldı.. Hyundai eski hyundai değil...:)

amma önyargılı girmişsiniz yine garibim koreliye ya.
adamlar uğraşıp didinip baştan yaratmışlar aracı, taksici ilaç mümessili deyip sağlı sollu dalmışsınız.

ışıklarda hyundai tokadı yemeye devam edicez gibi görünüyo bana :rolleyes:

fiyat biraz kıllıymış ama sanki bu sefer.

blue hyundainin çevreci model sembolü olmuş zaten, blue serisinde start-stop sistemi varmış. elektrikli olmasa da az daha çevreci.
katılıyorum hyundai cok sağlam bir araç,şirketler için çok da ideal kullanımı da keyif veriyor yormuyor ayrıca hyundai yi küçümseyenlerin elantra ile karşılaşmamış oldukları belli :D sonatasına zaten birşey denemez herzaman güzeldi,şirketimizde vardı o kadar hoyrat kullanılmaya tık demediler bizi hiç üzmediler eski accentler

bide direksiyonları süper yumuşak fıldır fıldır dönüyor, en hoşuma giden özellik nedense :rolleyes:

hyundai olarak starex veya h100 süspansiyonu olan bir araç daha göstersenize :) bence güzel araçlar. blue için de aynı cruze gibi olur bence. herkez ön yargılı ama sonra yok satar.

Geri