Hyundai Accent Blue

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o da fiat'ın politikasından kaynaklanıyor yüksek ihtimal. bu vergi dilimlerinde 1.7'nin 1.6 ile rakip olamayacağını bildiği için opel'e 1.7 senin 1.6 benim diyor ve yaptırıyor. gm garibim de eli mahkum kabul ediyor içinde bulunduğu finans durumu nedeniyle. yoksa 1.6 dizel opel'de de olursa fiat binek otoda nasıl araba satıcak

bide direksiyonları süper yumuşak fıldır fıldır dönüyor, en hoşuma giden özellik nedense :rolleyes:
katılıyorum örnek verecek olursam bizim şirkette 7-8 sene filo kiralama yöntemi ile araç kullandık bu zaman zarfında peugeot 307,peugeot 206,opel corsa,citroen c4,renault megan,hyundai accent kullandım c4 ve hyundai kadar sorunsuzuna rastlamadım araçların bakım işleri ile ben uğraşıyordum ,hele opel ve sağolsun opel odak anamızı ağlattı :D aracı pazarlamacılar kullandığından dan dun gidiyorlardı bu kardeşler bi hyundaiyle bir de c4 le başedemedi onları parçalayamadı ...

araba henüz piyasaya çıkmadı bi çıksın binelim, bakalım belki gerçektende çok güzeldir. tıpkı cruze gibi herkes ona da önce çok ön yargı ile yaklamıştı kore malı diye..

Accent Blue'ya biraz önce binme şansım oldu. Kısaca fikirlerimi söyleyeyim.

Aracın kokpiti gayet şık. Era'ya göre malzeme kalitesi daha yüksek. Bindiğim araç 1.4 benzinli 108hp. 1.4lt bir araç için 108hp bence gayet güzel bir değer. Ve motor hakkını veriyor.

Aracın içine ses Era'dan daha az geliyor. Çok tatlı bir motor sesi geliyor sadece. Frenleri Era'dan daha iyi. Frenleri güven veriyor gerçekten.

Ara diz mesafesi dar. Aracın içi de sanki Era'dan küçük gibi geldi bana. Sıkışık gibi bir his veriyor insana.

Gel gelelim 1.4 otomatik için 39.000 lira istiyorlar. Bence kesinlikle etmez. Parasının hakkı bir araç değil.

Onun yerine 41.700 liraya Civic Elegance Manuel, 43.000 liraya Civic Elegance Otomatik alınabiliyor. Bence çok daha mantıklı bir seçim olur.

Accent Blue'ya biraz önce binme şansım oldu. Kısaca fikirlerimi söyleyeyim.

Aracın kokpiti gayet şık. Era'ya göre malzeme kalitesi daha yüksek. Bindiğim araç 1.4 benzinli 108hp. 1.4lt bir araç için 108hp bence gayet güzel bir değer. Ve motor hakkını veriyor.

Aracın içine ses Era'dan daha az geliyor. Çok tatlı bir motor sesi geliyor sadece. Frenleri Era'dan daha iyi. Frenleri güven veriyor gerçekten.

Ara diz mesafesi dar. Aracın içi de sanki Era'dan küçük gibi geldi bana. Sıkışık gibi bir his veriyor insana.

Gel gelelim 1.4 otomatik için 39.000 lira istiyorlar. Bence kesinlikle etmez. Parasının hakkı bir araç değil.

Onun yerine 41.700 liraya Civic Elegance Manuel, 43.000 liraya Civic Elegance Otomatik alınabiliyor. Bence çok daha mantıklı bir seçim olur.

ya marikan cığımmmm.. yanılıyorsun sevgili dost..

yanıldığını düşündüğüm noktaları şöyle sıralayayım..

1. Bu araç henüz yeni bunlarda ilk fiyatlar (hatırla yeni meriva :D )
2. Civic kasa değiştiriyor 45.000 olan fiyatı aşşağı çekmelerinin sebebi o.
3. Bu aracın kıyaslanması gereken araçlar civic-cruze vs. değil corsa dır çünkü araç c segmenti değil..

Bakın görün ellerindeki ERA'lar bitsin Yeni ELANTRA'yı piyasaya sürdükleri anda bu BLUE'ların fiyatı aynen 28-33 aralığında gezecek..

Demedi deme marikannnn.. Demedi demee... :)

ya marikan cığımmmm.. yanılıyorsun sevgili dost..

yanıldığını düşündüğüm noktaları şöyle sıralayayım..

1. Bu araç henüz yeni bunlarda ilk fiyatlar (hatırla yeni meriva :D )
2. Civic kasa değiştiriyor 45.000 olan fiyatı aşşağı çekmelerinin sebebi o.
3. Bu aracın kıyaslanması gereken araçlar civic-cruze vs. değil corsa dır çünkü araç c segmenti değil..

Bakın görün ellerindeki ERA'lar bitsin Yeni ELANTRA'yı piyasaya sürdükleri anda bu BLUE'ların fiyatı aynen 28-33 aralığında gezecek..

Demedi deme marikannnn.. Demedi demee... :)

Heheh:)

Abi ben zaten araçları kıyaslamadım. Fiyat olarak kıyasladım. Şimdi 40.000 TL civarında bir araç alacak biri için Accent Blue almak yerine C segmenti Civic Elegance almak daha mantıklı. Civic'in kasası değişecek bile olsa hala tercih edilebilir bir araç.

Eğer fazla geçmeden 28-33 aralığına gelirse o zaman fiyatına göre çok iyi bir seçenek olur.

hyundai hakkını yemiş bağzı arkadaşlar accent 9 sene kullandım bir sefer bile ağrıza bakım hariçi sorun cıkarmadı içerde plastik sesi gıcırtı yoktu şimdi corsa d kullanıyorum soğuk havalarda 30.000 şarj bilyası ötmeye başladı plastik sesi gelmiyen yeri yok dizel ve benzinli motorlarınıda kullandım bizim motorlar yanına bile yaklaşamaz bence

Yorumları okudumda bu accent blue cıkınca opelımdekı üyelerin yarısı accent alacak gibi :D
şimdiden hayırlı olsun alacaklara :)

Son düzenleme:
katılıyorum örnek verecek olursam bizim şirkette 7-8 sene filo kiralama yöntemi ile araç kullandık bu zaman zarfında peugeot 307,peugeot 206,opel corsa,citroen c4,renault megan,hyundai accent kullandım c4 ve hyundai kadar sorunsuzuna rastlamadım araçların bakım işleri ile ben uğraşıyordum ,hele opel ve sağolsun opel odak anamızı ağlattı :D aracı pazarlamacılar kullandığından dan dun gidiyorlardı bu kardeşler bi hyundaiyle bir de c4 le başedemedi onları parçalayamadı ...
abi şımarık satışçılar yiyemediyse kimse yiyemez demekki onların başını :rolleyes:

Yorumları okudumda bu accent blue cıkınca opelımdekı üyelerin yarısı accent alacak gibi :D
şimdiden hayırlı olsun alacaklara :)

valla accent değilde yeni elantra'nın fiyatı iyi olursa ben kesin düşünürüm.. :D

abi şımarık satışçılar yiyemediyse kimse yiyemez demekki onların başını :rolleyes:
evet bir aracın en iyi sınandığı yer şirketlerdir bir şirket sorumsuzuna en fazla hangi araç dayanıyorsa ben ona prim veririm,bu konuda citroen c4 ve hyundai hiç de yabana atılamaz ama şu da önemli bir arac aynı kasada 7-8000 TL lik farklarla satılıyorsa siz gidip pahalı olanını almalısınız, cünki ucuzda herşeyin kalitesini düşürüyorlar,aradaki fiyat farkını sadece donanıma bağlayanlar oluyor alakası yok tecrübeyle sabittir...

Geri