Hyundai Accent Blue

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
objektif yorumlarını esirgemeyen forum üyelerine teşekkürü bir borç bilirim, accent olsun getz olsun motor mekanik ve saglamlık açısından güzel araçlar ama yol tutuşu konfor gibi özellikleri tartışılabilir mesala o konuda bi opel modeli aynı sınıftaki hyundai modelinden daha konforlu ve iyi yol tutacağına adım gibi eminim ama tekrar tekrar dediğim teneke gibi asılsız tamamen önyargılı yorumlar gerçeği yansıtmıyor hyundai 95-03 yıllarındaki araçları ile 04-11 araçları arasında dağlar kadar fark var her geçen günde çıtayı yükseltiyor

hp ve tork konusundda iyi güzel değerler çıkarmış ama yakıtıda düşünmek lazım bir 1.3 cdti kadar az yakamaz asla ne kadar çok güç varsa o kadar fazla yakıyordur böyle bakmak lazım olaya

Yorumları okudumda bu accent blue cıkınca opelımdekı üyelerin yarısı accent alacak gibi :D
şimdiden hayırlı olsun alacaklara :)
arabayı yenileyecek seviyeye geldiğimde gidip 0 km deneyeceğim araçlar sırasıyla
i30 cw, accent blue,kia rio olacak

bunlardan alamazsam 2. el seçeneklerine geçicem :rolleyes:

hyundaide bide güzel indirimimiz var,biçok opel modelin 2. eli fiyatına dizel hyundai alabiliyoruz. abim sağolsun :D personel indirimi :)

hp ve tork konusundda iyi güzel değerler çıkarmış ama yakıtıda düşünmek lazım bir 1.3 cdti kadar az yakamaz asla ne kadar çok güç varsa o kadar fazla yakıyordur böyle bakmak lazım olaya
bu da hep tartışılıp durur acaba ufak motor mu az yakar,büyük motor mu ben 2000 cc kullanıyorum şöyle açıklayabilirim deneyimlerimden şayet 1.3 araçta ve 2.0 araçta 5 kişi olursa her durumda 1.3 cok yakar, araçlar boş ise ve yol düzse iki araç da defansif kullanılıyorsa 1.3 belki biraz daha az yakar o da belki ,ofansif kullanmayı karıştırmıyorum o zaman 2.0 cok yakar tabii ama çok da gider,ortalamayı alırsak büyük motor her zaman gücünden dolayı avantajdır onu kullanmayı bilen,sakin kullanabilirim diyeni yakıtta üzmez,bu tamamen kendi fikrim bilimsel dayanağı yok...Benim aracım ankaraya en son gittiğimde 210 TL yaktı gidiş dönüş, bir sonrakine arkadaşımın dizel mercedes minibüsüyle gittik ocağıma incir ağacı dikti sözde dizel 380 TL yaktı gidiş dönüş...her iki kullanımda saatte ortalama 130-140 km ile idi bu durumda benim 140 ımla onunki arasında dağlar kadar fark var demekki o hıza ulaşmak için harcadığı güce ve yakıta bakarsak.

arabayı yenileyecek seviyeye geldiğimde gidip 0 km deneyeceğim araçlar sırasıyla
i30 cw, accent blue,kia rio olacak

bunlardan alamazsam 2. el seçeneklerine geçicem :rolleyes:

hyundaide bide güzel indirimimiz var,biçok opel modelin 2. eli fiyatına dizel hyundai alabiliyoruz. abim sağolsun :D personel indirimi :)

Almandan koreye gececem dıyorsun deneyecegın araçlar ıcerisinde opel yok :D sıkıldınmı artık Opelden :)

benim ilk mesajıma denk geliyor işde taksicilere hayırlı olsun güle güle kullansınlar :D ben kimsenin şahsi aile aracı olarak accent alıcağını düşünümüyorum.

128 likleri geldiğinde neler çekeceğiz bakalım şirket araçlarından. Gerçi 40bin tl civarı olur fiyatı. Ama şu anki 110luk eralardan az çekmiyoruz trafikte. Bir de bu qashqai için şehrin asi genci juke için şehrin haylazı filan diyorlar. Eraya da şehrin .. çocuğu diyorlar bunlara ne denir kimbilir :D

Accent benzinli motor için fiyat çok uçuk olmuş.. Dizel bile olsa bence fazla. Bu fiyatlara çok daha güzel benzinli araçlar alınabilir.

128 likleri geldiğinde neler çekeceğiz bakalım şirket araçlarından. Gerçi 40bin tl civarı olur fiyatı. Ama şu anki 110luk eralardan az çekmiyoruz trafikte. Bir de bu qashqai için şehrin asi genci juke için şehrin haylazı filan diyorlar. Eraya da şehrin .. çocuğu diyorlar bunlara ne denir kimbilir :D
:kop::kop::kop::kop:

Geri