Ya Arkadaşlar başkalarından duyduğunuz şeyleri gelip burada yazıyosunuz, adamcağızın kafası karışacak....Ben diyorum ki; ben uzun zaman Hyundai'nin Ankara'daki en büyük plazalarından birinde Servis danışmanlığı yaptım..Hem servis, hem de satış da görev yaptım..Ayrıca ben sadece sıradan bir eleman da değilim.Otomotiv ana bilim dalından mezunum.Yani neyin ne olduğunu bildiğim anlatmaya çalışıyorum ve Hyundai markası bir işe yaramaz diyorum...Bazı arkadaşlar demiş ki; yok efendim kayınçom da şu var, baldızım da bu var, dayım da şu var şöyle yaptı...Yok böyle bişey yaa..Bi tanesi çıkıpda kendi Hyundaisinden bahsetti mi? Duyduğunla bu iş olmaz.sadece kafa karışır..Benim sattığım kaç araba 2 gün sonra geri geldi.Yok çukurda sağ arkadan ses geliyo, yok amortisör vuruyor..Bu bahsettiğim arabalar ''0'' km olarak satıldı.Ben astramın 2. belki de 3. sahibiyim.7 yaşındaki arabayla ne çukurlara daldım da tık demedi.bir de ne var ; 5 yıl yada 100.000 km garanti demiş...Bize söylenen şey neydi biliyomusun ?Ne yapın edin bi kılıf bulun bu parçayı kullanım hatası olarak gösterip garanti yapmayın derlerdi..Buna emin ol...İstemeye istemeye adamın hakkı olan garantiyi uygulattırmazdık.Accent admire ler var mesela...% 80 ninin farlarından biri mutlaka buğu yapar.Normal şartlar altında bu aracın sorunudur ve garantiyi kapsar.ama sonuç ne?Kullanım hatası olduğundan garanti kapsamı dışındadır.Yani araca ne olursa olsun, senin yüzünden olmuş gibi gösterirler sana..E nerede kaldı Opel den daha uzun garanti süresi bilmem ne...Bi kere bu Hyundai bi kaç arkadaşın dediği gibi tamamen taklit..Görünüşe aldanma.bi kere Kıa ile Hyundai ortak üretim yapıyolar neden Kıa tutulmuyo? Çünkü Hyundai sadece iyi reklam yaptı o kadar...Aç Kıa cerato'nun motorunu bak, kenarında KIA-Hyundai motors yazar.Aynı yazı Hyundai de var.Era ile cerato arasındaki farkı çıplak gözle göremeyecek kadar kör değiliz hiç birimiz..Aynı arabalar, aynı motorlar, neden Hyundai Kıa dan çok satıyo? Sadece göz boyayıp, reklam yaptığı için.hele bir de CRDİ motoru varki akıllara zarar..o kadar ıvır-zıvır malzemeler kullanılmış ki..İşten anlayan, yetenekli her usta kaputu açtımı hemen notunu verir.Arabalar beş para etmez.İlk bindiğinde sürüş keyfi alırsın ona şüphe yok.Ama uzun soluklu bi araba istiyorsan Almanyaya doğru yönelmeni tavsiye ederim.yani olayın içindeyim diyorum kafan karışmasın gel beni dinle...Adam gibi Alman yapım bi araç al...olmadı Git renault al, Tofaş al ama Hyundai alma !! Bu kardeşinden nacizhane Dost tavsiyesi...Uyarsın uymazsın bu sana kalmış..Teşekkür ederim...