ibherdesign Astra H (222) arka tampon...

Bence bu ön tampon aşırı iğrenç :) ayrıca arkadaş para kıymış ve ön tapmonu OPC almış böylede gayet şık olur bence. Bu arada benide 222 gurubuna alırmısınız ? :D

Tabiki AYKAL başımın üstünde ama bir şartla plakaları değiştirmemiz lazım
01 Bahadır BİLİR 222 O plaka için neler vermezdim :(

Komple body kit yorumuna gelince ön tampon bana iğrenç ötesi geldi koymuş olduğunuz GTC fotosunda photoshop var gerçek uygulanmış fotosunu gördüm çok kötü duruyor ayrıca sis lambasıda yok.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun.. Nekadara maal oluyor ayıptır sorması?

birde senin aracın siyah mıydı ya..? :)

Kolay gelsin..

normal fiyatı 3.250 ytl ama gümrük vergisi kargo vs. hepsi dahil zor bela 2.500 ytl ye boya montaj hariç hallettik 2 haftaya kadar elimizde olacak inş. (fiber değil ABT Plastik)

marşpiyerler için ne düşünüyorsun

Aytekin abi bu sefer tamamiyle karar verdim kesinlikle zevklerimiz uyuşmuyor :) ama seninde dediğin gibi tartışılmıyor bu konular senin panjur ve ön tampon ekini benim kullanmadığım gibi daha doğrusu fiber malzeme herzaman dalgalıdır senin araçta durduğu gibi ben bu arka tamponun yakışacağını düşünüyorum marşbiyel konusuna gelince biraz önce otobüsten aldım normal bildiğimiz klasik astra H marşbiyeli ve tavan spoilerı serviste OPC line bulamadığım için mecburen fiber aldık inş sorun çıkmaz uygulamayı yapınca yeni fotolar eklicem bide gerçek haline bakıp yorum yazmak lazım bu tampon öne göre aşırı modlu kaçıcak diyen arkadaşlar koyu renk farkını unutuyorlar koyu renkde body kit fazla kendini göstermez ;)

Aytekin abi bu sefer tamamiyle karar verdim kesinlikle zevklerimiz uyuşmuyor :) ama seninde dediğin gibi tartışılmıyor bu konular senin panjur ve ön tampon ekini benim kullanmadığım gibi daha doğrusu fiber malzeme herzaman dalgalıdır senin araçta durduğu gibi ben bu arka tamponun yakışacağını düşünüyorum marşbiyel konusuna gelince biraz önce otobüsten aldım normal bildiğimiz klasik astra H marşbiyeli ve tavan spoilerı serviste OPC line bulamadığım için mecburen fiber aldık inş sorun çıkmaz uygulamayı yapınca yeni fotolar eklicem bide gerçek haline bakıp yorum yazmak lazım bu tampon öne göre aşırı modlu kaçıcak diyen arkadaşlar koyu renk farkını unutuyorlar koyu renkde body kit fazla kendini göstermez ;)

inşallah biz utanırız 300 pound artı gümrükmüş arka tamponun fiyatıda gayet normal bence ..tabikide fiber dalgalıdır ama komple tamponda çok belli eder tampon ekleri o kadar değil takınca sende göreceksin ...en ufak çarpmada çatlayacak tabiki macun boya yaptırıcaksın hasar, çatlak büyükse fiberci yapıştıracak sonra macun boya..servise söyleseydin sana almanyadan plastikte getirirdi olmuşken hepsi plastik olmalıydı bence ..güle güle kullan bol resim bekliyoruz her yönden çek
screenhunter01jan122237el1.jpg

spoyler bumu yoksa benimkindenmi

aracinda siyah film eksik onu yaptir ilk once:)

Arabayı alalı 3 hafta oldu bi güneş yüzü göremedimki film çektireyim malum bu havada cam filmi biraz zor tutar ;)

inşallah biz utanırız 300 pound artı gümrükmüş arka tamponun fiyatıda gayet normal bence ..tabikide fiber dalgalıdır ama komple tamponda çok belli eder tampon ekleri o kadar değil takınca sende göreceksin ...en ufak çarpmada çatlayacak tabiki macun boya yaptırıcaksın hasar, çatlak büyükse fiberci yapıştıracak sonra macun boya..servise söyleseydin sana almanyadan plastikte getirirdi olmuşken hepsi plastik olmalıydı bence ..güle güle kullan bol resim bekliyoruz her yönden çek
screenhunter01jan122237el1.jpg

spoyler bumu yoksa benimkindenmi

Arka spoiler ve marşbiyeller seninkinin aynısı.
300 Paund ne kadar yapıyor ytl olarak?

dogru diosun ama film die bagirior araban

Ya bence harika olacak gibi :D Arada girip bakıyorum bence takım değil uyum önemli . Bu parçaların birbirinede çok yakışacağını dünüşünüyorum inşallahta öyle olur ayrıca aytekin abi neolur kusura bakma ama senin bu body kit (opc line mı bilemiyorum ama) bence çok itici özellikle ön kısımdaki karlık bölümü çok kötü duruyor arkalar ve yanlar makul panjura zaten lafım yok ama o karlığa bir çözüm bulsan tam süper olacak...

Geri