ibherdesign Astra H (222) arka tampon...

O tüplü satsında arabasını sonra alsın leonu:p

Bencede orjinal yada şöyle diyeyim kaliteli mal kullanmak lazım. Sonuçta bana göre bir insanın arabası onun kişiliğini yansıtmalı illaki komple opc yada ABT olması gerekmiyor fakat kaliteli parçaları bir araya getirince kesinlikle güzel birşey olacağına inanıyorum ;)
Ezgene sana söyleyecek tek kelime lafım yok sen zaten aşmışsın kesinlikle idolümsün :D Arabanı aldığın günden beri durmadın kendin birşeyler ekledin aldın taksın vs ama gerçekten bu konuda inanılmaz başarılısın sen ne yapsan güzel olacak gibi geliyor bana. Ayrıca ne Gtc flnn a3 a3 s-line :p

Valla 1.4 den de memnun değiller.Hoş gerçi 2005 a3 görsem 2 kapı ve siyahsa dönüp bi daha bakıyorum.
Bundan yaklaşık 2 ay önce çok güzel bir tane A3 denk geldi ama benim araç 1 hafta da satılmadı.işte kısmet.Şartlar neyi gösterecek...

Sizi Gökhan'a havale ediyorum:).

Sinir oluyor zaten satamadım diye:)
severim o Keratayı:p

Gökhan'da forumda yok kesin Seatın formunda şuan:).yoksa Leon lafı duydumu damlardı buraya:).

Son düzenleme:
bende bu eklerden arıyorum.. Makyajsız oldugu için opc line diye geçmiyor..

bu aracın ön tampon eki

11875585339269xdf4489bj5.jpg

bu aracın arka tampon eki..

11277209519312oudv099ca0.jpg

bahadır hayırlı olsun şimdiden. ben çok beğendim. allah kaza bela vermesin. verirse çünkü kafayı yersin :) taktırınca fotoları bekliyoruz 4 gözle :)

Geri