ibherdesign Astra H (222) arka tampon...

Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanmalar. Bahadır burda herkes iyi veya kötü fikrini söylüyor ama zevkte senin nakitte:).umarım güzel birşey olur,bayağı uğraştın çünkü,bitince fotoları bekliyoruz..

Ya bence harika olacak gibi :D Arada girip bakıyorum bence takım değil uyum önemli . Bu parçaların birbirinede çok yakışacağını dünüşünüyorum inşallahta öyle olur ayrıca aytekin abi neolur kusura bakma ama senin bu body kit (opc line mı bilemiyorum ama) bence çok itici özellikle ön kısımdaki karlık bölümü çok kötü duruyor arkalar ve yanlar makul panjura zaten lafım yok ama o karlığa bir çözüm bulsan tam süper olacak...

Opc Line Değil Aykal fibercilerin kullandığı body kit.

Aytekin abi bence öndeki tampon ekini söksen araba daha güzel durur yada başka bir marka tercih etmelisin daha güzel duracağından eminim

Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanmalar. Bahadır burda herkes iyi veya kötü fikrini söylüyor ama zevkte senin nakitte:).umarım güzel birşey olur,bayağı uğraştın çünkü,bitince fotoları bekliyoruz..

Bu yorumu kim yazacak diye bekliyordum çok tşk ederim bence en güzel yorumdu... ;)

Bahadır senin opc tamponu görünce bizim vectra geliyor aklıma audiye yaptık o kaldı :D Bi opc işine bendemi girsem ya o ezik kaldı :p

Ya bence harika olacak gibi :D Arada girip bakıyorum bence takım değil uyum önemli . Bu parçaların birbirinede çok yakışacağını dünüşünüyorum inşallahta öyle olur ayrıca aytekin abi neolur kusura bakma ama senin bu body kit (opc line mı bilemiyorum ama) bence çok itici özellikle ön kısımdaki karlık bölümü çok kötü duruyor arkalar ve yanlar makul panjura zaten lafım yok ama o karlığa bir çözüm bulsan tam süper olacak...

değil...onü opc line ın önü ile değiştiricem ilk fırsatta (bkz ezgene) haklısın aykal ben takdırdığımda başka body si yoktu h ların servis 1200 ytl dedi uzun pazarlıklar sonucu 800 e aldım..eleştiri için teşekkürler..ama bu arabaya daha fazla parada harcamıyacağım. gtc 1.6 t inş yaza falan düşünüyorum o zman forumla birlikte yapıcaz arabayı fikir alarak sizlerdende hem mod istiyorum hem power

Benim araç 10 aylık.Biraz bineyim.Beraber alalım abi senle..1.6 TURBO.opc ön arka tampon..Offf offf.

Bahadır senin opc tamponu görünce bizim vectra geliyor aklıma audiye yaptık o kaldı :D Bi opc işine bendemi girsem ya o ezik kaldı :p

Valla Aykal ben bu OPC tamponu tam 1 ay aradım servisler bile 45 gün getirtme süresi veriyorlar oda belki diye yanıt veriyorlar üstüne düşüp araştırma bile yapmıyorlar piyasada fiber olarak satışa sunan bir firma var ben bunu bulana kadar neler çektim oda dünyanın parası bulur bulmaz aldım fiyatına itiraz bile etmedim şimdiki aldığım arka tamponda öyle oldu 2 haftadır verdiğim telefon parası inan 100 ü geçmiştir kimse sıcak bakmadı ne yazıkki body kit konusunda arkadaşlarımızın pek bilgisi yok fiber tasarım yaptırıp işin ucuzuna kaçıyorlar ama daha sonradan büyüklerimizinde dediği gibi semeriyle seksene maal oluyor (dalga,çatlama,kırılma) hemde istenilen estetik olmuyor bence kesinlikle ABT malzemeden üretilen body kit kullanılmalı hem sağlamlık hem estetik açısından biraz pahalı ama bu işi yapan bunada katlanmalı...

değil...onü opc line ın önü ile değiştiricem ilk fırsatta (bkz ezgene) haklısın aykal ben takdırdığımda başka body si yoktu h ların servis 1200 ytl dedi uzun pazarlıklar sonucu 800 e aldım..eleştiri için teşekkürler..ama bu arabaya daha fazla parada harcamıyacağım. gtc 1.6 t inş yaza falan düşünüyorum o zman forumla birlikte yapıcaz arabayı fikir alarak sizlerdende hem mod istiyorum hem power
Bence bir siyah mat folyoyla kaplamayı denesen Aytekin,(benimkigibi) iyi yakışır bence..

as7184il1.jpg

Bencede orjinal yada şöyle diyeyim kaliteli mal kullanmak lazım. Sonuçta bana göre bir insanın arabası onun kişiliğini yansıtmalı illaki komple opc yada ABT olması gerekmiyor fakat kaliteli parçaları bir araya getirince kesinlikle güzel birşey olacağına inanıyorum ;)
Ezgene sana söyleyecek tek kelime lafım yok sen zaten aşmışsın kesinlikle idolümsün :D Arabanı aldığın günden beri durmadın kendin birşeyler ekledin aldın taksın vs ama gerçekten bu konuda inanılmaz başarılısın sen ne yapsan güzel olacak gibi geliyor bana. Ayrıca ne Gtc flnn a3 a3 s-line :p

Benim araç 10 aylık.Biraz bineyim.Beraber alalım abi senle..1.6 TURBO.opc ön arka tampon..Offf offf.

olur araçların üzerine 10 lira koysak yaklaşık çok temiz 2. eller var nette arada bakıyorum ama dedğin gibi sen biraz bin .. gökhan vazgeçti plastik leon alacakmış biz alalımda sağlam astra görsün :)

Geri