ibherdesign Astra H (222) arka tampon...

bende bu eklerden arıyorum.. Makyajsız oldugu için opc line diye geçmiyor..

bu aracın ön tampon eki

11875585339269xdf4489bj5.jpg

bu aracın arka tampon eki..

11277209519312oudv099ca0.jpg

bende araştırıyorum bir iki yerle konuştum kalıbı yokmuş ama uydururuz dedi yüz yüze konuşucam bu hafta aksaraya gidicem sadece önü değiştirmyi düşünüyorum..zaten mevcut olan çatladı

bahadır hayırlı olsun şimdiden. ben çok beğendim. allah kaza bela vermesin. verirse çünkü kafayı yersin :) taktırınca fotoları bekliyoruz 4 gözle :)

Tşk. ederim.
Bende 4 gözle bekliyorum tamponu inşallah bir problem çıkmadan getirtirler taktığımın gün fotoları eklerim. ;)

vayy be ben 2500 ytl ye süpersarjır takardım derecelilerle birlikte ucardım.ii paraymış ama güzel duruyo
güle güle kullan

ibherdesign full body kitli bir gtc vardı siyah renk sivas ta gördüm çok güzel duruyor bence ancak 5 kapılı araçta sanki biraz abartı durur kanaatindeyim yinede zevk meselesi tabi h.olsun

ibherdesign full body kitli bir gtc vardı siyah renk sivas ta gördüm çok güzel duruyor bence ancak 5 kapılı araçta sanki biraz abartı durur kanaatindeyim yinede zevk meselesi tabi h.olsun

Bahsi geçen tamponlar Fiberdir İbherdesign le sadece benzetme yapmışlar ayrıca internette satılık ilanı var o body kitin fakat kimse güvenip almaya kalkmasın Cumartesi günü telefonda konuşup anlaştık pazar günüde Tokat'dan Sivasa arkadaşımın minibüsünü alıp yola koyuldum yollar berbat zincir taktım 2 saatlik yolu 4 saatde gittim aradım adamı nerdesin diye ben geldim diye cvp şöyle oldu 'kardeş tamponlar fibercide fiberci ist.a gitmiş haftaya gelecek hafta içi uğrarsan hallederiz'' sanki çocuk kandırır gibi gereksiz bir tutar yüzüne söyleyemedim ama forumda üyeliği varsa inş görür hiç hoş olmadı Serhat bey çok tutarsızca ve terbiyesizce bi davranış oldu. Komple body kit boyalı olarak 1000 Tl. ye maal olacaktı sinirden sadece arka tampona 2500 lira ödedim İnternetten alışverişlerde biraz daha dikkat...

2500 çok para olabilir ama bence plastik olması iyi oldu tampon ekleri bir yere kadar ama ön ve arka tampon kesinlikle fiber olmamalı bence iyiki sivastaki fiberci olmamış belki içinden söylemediğin kalmadı fiberciye ama uzun vadede iyi oldu bence

Bahsi geçen tamponlar Fiberdir İbherdesign le sadece benzetme yapmışlar ayrıca internette satılık ilanı var o body kitin fakat kimse güvenip almaya kalkmasın Cumartesi günü telefonda konuşup anlaştık pazar günüde Tokat'dan Sivasa arkadaşımın minibüsünü alıp yola koyuldum yollar berbat zincir taktım 2 saatlik yolu 4 saatde gittim aradım adamı nerdesin diye ben geldim diye cvp şöyle oldu 'kardeş tamponlar fibercide fiberci ist.a gitmiş haftaya gelecek hafta içi uğrarsan hallederiz'' sanki çocuk kandırır gibi gereksiz bir tutar yüzüne söyleyemedim ama forumda üyeliği varsa inş görür hiç hoş olmadı Serhat bey çok tutarsızca ve terbiyesizce bi davranış oldu. Komple body kit boyalı olarak 1000 Tl. ye maal olacaktı sinirden sadece arka tampona 2500 lira ödedim İnternetten alışverişlerde biraz daha dikkat...

çok ayıp etmiş valla. ben oraya kadar gittikten sonra bu kadar sakin olamazdım !

ibherdesign ın orjin tamponları değil zaten sivasta bir fiberci yaptı o tamponları pehlivan tuning diye biryer ancak kalitelimi dersen bana göre hayır

Geri