İçim İçime Sığmıyor C'mon! Alıcaz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34ER8001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hadi hayırlısı olsun bakalım,umarım alırsınız.Odak'tan alıcaksınız madem,servis müdürü Cevdet Bey'e söyle arabanın kapı menteşe ayarlarını kontrol etsinler.(neden diye sorma)
Arabayı teslim almadan 150 milyona motor karter koruması taktır,sonraya bırakma...

(njoy konusuna katılıyorum,imkanın doğrultusunda eğer şartlar müsayitse njoy al derim)

enjoy da birşey yokki essentia +konfor paketi daha mantıklı.....
ama enjoy +ıds plus paketi ve spor paketi alacaksan o zaman olur.ama arada 1.5 fark olmaz tabiki.....bunlarıda essentiada alamıyorsun.opel enjoya birşey koymamış ancak paketided essentiada alamıyorsun..

:)cmon cular kervanına hoşgeldin.allah kaza bela vermesin dostum.herkes genelde cmon dizel alıyor.rengi ne olacak alır almaz resimlerini paylaşırsan seviniriz.bide pazarlık yaparken kesin park sensörünü hediye olarak iste yada hız sabitleyici hediye etsinler.yani illa bişiyler al:)
tekrardan hayırlı olsun senin adına sevindim.doğru bi tercih yaptın...

Gümüş Grri Düşünüyoruz Veyada Şimşek Gri Aslında Royal Mavi İStioduk sonra mahlleni,n serserileri bi çizre mizer çok fazla belli olur sırıtır diye gümüş gri alcaz peki bu park sensörü kafama daha çok yatıyor istesek verirlermi yoksa bi bahane fln uydururlarmı

hayırlı olsun kazasız belasız binersiniz inşallah

Gümüş Grri Düşünüyoruz Veyada Şimşek Gri Aslında Royal Mavi İStioduk sonra mahlleni,n serserileri bi çizre mizer çok fazla belli olur sırıtır diye gümüş gri alcaz peki bu park sensörü kafama daha çok yatıyor istesek verirlermi yoksa bi bahane fln uydururlarmı

walla bizleri anlat işte ankaradan çok arkadaşım var opel cmon cu hepsine hediye vermişler aldıkları yerler.bide fiyat ne verdiler sorması ayıp?

enjoy da birşey yokki essentia +konfor paketi daha mantıklı.....
ama enjoy +ıds plus paketi ve spor paketi alacaksan o zaman olur.ama arada 1.5 fark olmaz tabiki.....bunlarıda essentiada alamıyorsun.opel enjoya birşey koymamış ancak paketided essentiada alamıyorsun..

Essentia'ya konfor paketi denilen donanaım seçeneği zaten montajlı şekilde geliyor ülkemize,konfor paketi olmayan essentia bulmak çok zor.Ama eksiklik var bu bilgide.Çünkü essentia ile njoy arasındaki fark sadece bunlarla sınırlı kalmıyor.Çok bariz olan bazı farklarını yazıyorum...
- 4 airbag
- Boyalı kapı kolları ve gövde çıtaları
- 15'' hafif alaşımlı çelik jant ve 15'' lastikler(essentia 14''tir ve jant kapağı vardır)
- Kişiselleştirilebilen user hafızada seçenek zenginliği
- Ön sis farları
- Asimetrik koltuklar (Arkalar katlanabilir)
- Makyaj aynası
- Ön yolcu koltuğu altında gizli çekmece (ray sistemli)
- Çift katlı fonksiyonel bagaj...

Bunlar aklıma gelenler...Tabiki bakış açısına göre değişir.Sana göre bunlar hiç bir şey ifade etmeyebilir.Ya da bir başkası gerçekten isteyebilir bunları.Bence boyasız plastik aksam ve jant kapaklı baz donanım,Corsa'yı karakteristik olarak tam ifade edemiyor.Hayırlısı olsun yine de...

Son düzenleme:
hadi hayırlısı olsun kardeşim. gittikçe cmon sayımız artıyor. ne mutlu bize :D

öncelikle hayırlı olsun umarım isminide değiştirip C'MON fln yaparsın:)

Geri