İçim İçime Sığmıyor C'mon! Alıcaz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34ER8001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlısı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın.

15 inç alaşımlı çelik cant ve sis farı için ekstra fiyat ödemek gerekiyor.....
en önemli gerekli farkı hava yastıkları. kollar sonrdan boyanabilir. çok önemli değil.

1-Spor paketsiz bir njoy'u kaç bayiide gördün?Njoy tanım olarak sis farsız ve çalik jantsızdır zaten.Sadece çıplak njoy almak isteyen bir kişinin kaç ay bekleyeceğini tahmin edebiliyor musun?Yazarken zaten aklıma geldi (sp) diye belirtmek ama,bu kadarını da düşünmedim.Ben biliyorum dostum sağolasın aydınlattığın için yine de.

2-Plastik aksamları serviste boyatman için yaklaşık servis masrafın...:(
Dışarda boyattığını farz edelim,çıtalar sökülecek,kapı kollarını boyatmak için 4 kapı içi tamamen sökülecek,kapı içlerindeki orjinal muşambalar yırtılacak,işçilik....Ben yazmaktan vaz geçtim :).Kalkış desteği isteyen bir kullanıcıya neyi niye anlattığımı düşünmeye başladım,haklısın dostum...:good:

Abi Artrık Çok Geç Şu An İtibariyle Essentiamızı Aldık Fakat Odaktaki Kız(Pınar SEZGİN belki tanırsınız)aracın şu anda türkiyede hiç bir bayide olmadığını soyledi vemayıs sonunda geliceğini soledi ama bizim kapora bırakıp gideeğimizi sanıyordu biz 15.000 ytl peşin verdik parayı aldı makbuzu kesti şimdi benim sorum gerçekten araba mayısın 25 inden soramı gelir yoksa blöfmü yapıyo satmak için ne dersiniz türkiyede hiç bir yerde yok dedi bana blöf gibi geldi öyle isede araç 4 hafatada gelirmi kafam bayağı karıştı.hediye olarakta motora kartel koruyucu anahtarlık ruhsat cüzdani ve ilk yardım çantası vrdi sizce doğrumu yada bilginiz varsa araç ne kadar zamanda gelir.

bu saydıkları zaten veriliyor hediye değil.karter koruma dışındakileri herkes veriyorda sanırımkıtır atmışlar.bu arabadan ülkenin heryerinde vardır çünkü çekirdek gibi satılan dizel 1.3 essendia+konfor paket modeli çok satıyor en fazla satan model.sana tavsiyem ankaradaki bayileri araştır ama artık gereği kalmamış 15.000ytl vermişsin.sadece onların yalanını çıkarmak için araştırmak istersen sana siteleri veriyorum numaralarını alıp arayıp sorabilirsin...

www.opaloto.com.tr
www.opis.com.tr
www.opan.com.tr

Bende corsa sport 3 kapı istiyodum ama 10 kadar farklı opel bayisi ile görüştüm 2 ay için sipariş alabileceklerini söylediler. Ve hepsinin dediği birbirini tuttuğu için doğru olduğunu düşündüm ve en son enjoyda karar kıldım. Aracım plazaya cumartesi geldi ama ben muğlada olduğum için alamadım. Şimdi ıspartadayım yarın uyanınca ilk iş gidip aracımı almak olacak. Alınca sizlere resimleri yollayacağım. Kolay gelsin. Bu arada eğer çok fazla indirim yapılırsa hediye vermiyorlar.

Bende corsa sport 3 kapı istiyodum ama 10 kadar farklı opel bayisi ile görüştüm 2 ay için sipariş alabileceklerini söylediler. Ve hepsinin dediği birbirini tuttuğu için doğru olduğunu düşündüm ve en son enjoyda karar kıldım. Aracım plazaya cumartesi geldi ama ben muğlada olduğum için alamadım. Şimdi ıspartadayım yarın uyanınca ilk iş gidip aracımı almak olacak. Alınca sizlere resimleri yollayacağım. Kolay gelsin. Bu arada eğer çok fazla indirim yapılırsa hediye vermiyorlar.

Şurada 3-5 C mon'cuyuz,sana da aldırdık zaten şimdi,teslim al artık,resimleri bekliyoruz...:pon:

yaw essentianın konfor paketlisini 1 ay bekledim. hem siyah hemde essentia isteyince o kadar uzun süre bekledim. direk gelmedi zaten baya bi telefon edildi yere anca gelebildi araba. gönül isterdi enjoy + spor :( nese ilerde jant filan takarız artık abi napalm bu kadarına yetti. tek morlimi bozan jant değilde sis farlarımın olmaması pfff

yaw essentianın konfor paketlisini 1 ay bekledim. hem siyah hemde essentia isteyince o kadar uzun süre bekledim. direk gelmedi zaten baya bi telefon edildi yere anca gelebildi araba. gönül isterdi enjoy + spor :( nese ilerde jant filan takarız artık abi napalm bu kadarına yetti. tek morlimi bozan jant değilde sis farlarımın olmaması pfff

ben servisler arasında en uygun 360 a buldum arka flaşör düğmesine bağlanıyor ekstra düğme konmuyor...

Essentia'ya konfor paketi denilen donanaım seçeneği zaten montajlı şekilde geliyor ülkemize,konfor paketi olmayan essentia bulmak çok zor.Ama eksiklik var bu bilgide.Çünkü essentia ile njoy arasındaki fark sadece bunlarla sınırlı kalmıyor.Çok bariz olan bazı farklarını yazıyorum...
- 4 airbag
- Boyalı kapı kolları ve gövde çıtaları
- 15'' hafif alaşımlı çelik jant ve 15'' lastikler(essentia 14''tir ve jant kapağı vardır)
- Kişiselleştirilebilen user hafızada seçenek zenginliği
- Ön sis farları
- Asimetrik koltuklar (Arkalar katlanabilir)
- Makyaj aynası
- Ön yolcu koltuğu altında gizli çekmece (ray sistemli)
- Çift katlı fonksiyonel bagaj...

Bunlar aklıma gelenler...Tabiki bakış açısına göre değişir.Sana göre bunlar hiç bir şey ifade etmeyebilir.Ya da bir başkası gerçekten isteyebilir bunları.Bence boyasız plastik aksam ve jant kapaklı baz donanım,Corsa'yı karakteristik olarak tam ifade edemiyor.Hayırlısı olsun yine de...

Kesinlikle haklısın! Mesela bunlar benim için önemli ve C'mon almayı düşünen biri olarak Enjoy'u Essentia'ya tercih etmeme yetiyorlar.
Ancak Opel donanımda ilk kez bu kadar üçkağıt yapmış! Astra ve Vectra'da verdiğiniz paraya karşılık süper donanımlar elde ediyorsunuz. Ama Corsa'da hayır..Bildiğiniz gibi "Yeni Opel Corsa nasıl?" diye bir başlık açmıştım ve değerli görüşlerinizi almıştım. Ama C'mon alan bir kardeşi görünce hem tebrik edeyim hem de neden bu işi askıya aldığımı anlatayım istedim.

36,5 milyar verip cosmo alıyorsun ve Yol Bilgisayarı yok! Akılalır şey değil! Esp yok! Onları ekleyince araba 39 milyara dayanıyor ve hala arka camlar elle açılıyor!
Ayrıca Cosmo'nun perde hava yastıkları dışında gerçekten kritik bir artısı yok! Neymiş klima otomatikmiş! Nolcak genç adamız elle çeviririz :)

Fakat 207'de yol bilgisayarı + perde hava yastıkları + esp ye daha ucuza ulaşabilmek oldukça koyuyor adama! Punto'ya bakıyorsun adam 28 milyarlık (benzinli) versiyonuna bile ESP - Yokuş kalkış desteği - ABS - EBD - Acil fren destek sistemi diye ayrıca bir şey daha koymuş, hepsi standart! İstersen sürücü diz hava yastıgı bile var opsiyonel! Dizel motoru da Opel'dekinin aynısı! O da 5 yıldız aldı EuroNCAP'ten!

Bunlar oldukça düşündürücü! Hele hele 30 milyar verip siyah, basit bir plastikten yapılma kapı kolları + yan çıtalar ve kapak jantları saymıyorum bile!

Opel'i çok sevmeme rağmen ve Corsa'yı her arabadan çok istememe rağmen bu fiyatlarla babamı diğer seçeneklerden iyi olduğuna ikna edebilmem mümkün değil :(

Polo kardeş, sen de mümkünse Enjoy al, bu kadar güzel bir tasarıma o siyahlıkları sokma :) Sırf kapı kolları ve çıtalar ve jantlar bile değer o farka ;) Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin.

Geri