İçim İçime Sığmıyor C'mon! Alıcaz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34ER8001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Essentia'ya konfor paketi denilen donanaım seçeneği zaten montajlı şekilde geliyor ülkemize,konfor paketi olmayan essentia bulmak çok zor.Ama eksiklik var bu bilgide.Çünkü essentia ile njoy arasındaki fark sadece bunlarla sınırlı kalmıyor.Çok bariz olan bazı farklarını yazıyorum...
- 4 airbag
- Boyalı kapı kolları ve gövde çıtaları
- 15'' hafif alaşımlı çelik jant ve 15'' lastikler(essentia 14''tir ve jant kapağı vardır)
- Kişiselleştirilebilen user hafızada seçenek zenginliği
- Ön sis farları
- Asimetrik koltuklar (Arkalar katlanabilir)
- Makyaj aynası
- Ön yolcu koltuğu altında gizli çekmece (ray sistemli)
- Çift katlı fonksiyonel bagaj...

Bunlar aklıma gelenler...Tabiki bakış açısına göre değişir.Sana göre bunlar hiç bir şey ifade etmeyebilir.Ya da bir başkası gerçekten isteyebilir bunları.Bence boyasız plastik aksam ve jant kapaklı baz donanım,Corsa'yı karakteristik olarak tam ifade edemiyor.Hayırlısı olsun yine de...
15 inç alaşımlı çelik cant ve sis farı için ekstra fiyat ödemek gerekiyor.....
en önemli gerekli farkı hava yastıkları. kollar sonrdan boyanabilir. çok önemli değil.
tabiki ben olsam para sıkıntım olmaz ise enjoy+ ıds plus paketini alırım... özelliklşe easytronicte çünki kalkış desteğide bu pakette......

Hayırlı olsun arkadaşım.Kazasız belasız günlerde binmek nasip olur inşallah...:alkis:

arkadaşım kesinlikle njoy al derim aradaki ufak farka acıma sonra pişman olursun bak ben civic i bi üst model almadım die kendimi yiyorum sende njoy all kesinlikle:good:

Abi Artrık Çok Geç Şu An İtibariyle Essentiamızı Aldık Fakat Odaktaki Kız(Pınar SEZGİN belki tanırsınız)aracın şu anda türkiyede hiç bir bayide olmadığını soyledi vemayıs sonunda geliceğini soledi ama bizim kapora bırakıp gideeğimizi sanıyordu biz 15.000 ytl peşin verdik parayı aldı makbuzu kesti şimdi benim sorum gerçekten araba mayısın 25 inden soramı gelir yoksa blöfmü yapıyo satmak için ne dersiniz türkiyede hiç bir yerde yok dedi bana blöf gibi geldi öyle isede araç 4 hafatada gelirmi kafam bayağı karıştı.hediye olarakta motora kartel koruyucu anahtarlık ruhsat cüzdani ve ilk yardım çantası vrdi sizce doğrumu yada bilginiz varsa araç ne kadar zamanda gelir.

nasıl o model türkiyede yokmuş yav corsa cmon kıtlıgımı varmış türkiyede bunlar satıcı oyunları aynısını bana da yapmışlardı civcii alırken ama sen bide başka bayiileri ara bakalım ellerinde varsa kıza dersin ben buldum ellerinde varmış die buarada ilk yardım çantası hediyeyemi giriyor yav onu mecbur vercekler zaten sen park sensörüde iste bence ama olmadı bekle 4hafta neyapacaksın

hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güle güle kullanın...

hahaha kafam gzel yasaın cmon yasasın opel yasasın ben aferin sana dostum bırak polo işlerini

Abi Artrık Çok Geç Şu An İtibariyle Essentiamızı Aldık Fakat Odaktaki Kız(Pınar SEZGİN belki tanırsınız)aracın şu anda türkiyede hiç bir bayide olmadığını soyledi vemayıs sonunda geliceğini soledi ama bizim kapora bırakıp gideeğimizi sanıyordu biz 15.000 ytl peşin verdik parayı aldı makbuzu kesti şimdi benim sorum gerçekten araba mayısın 25 inden soramı gelir yoksa blöfmü yapıyo satmak için ne dersiniz türkiyede hiç bir yerde yok dedi bana blöf gibi geldi öyle isede araç 4 hafatada gelirmi kafam bayağı karıştı.hediye olarakta motora kartel koruyucu anahtarlık ruhsat cüzdani ve ilk yardım çantası vrdi sizce doğrumu yada bilginiz varsa araç ne kadar zamanda gelir.

Ah Pınar...Kardeşim benim,ruhsatlık,anahtarlık,ilk yardım çantası gibi şeyler hediye olarak değerlendirilmiyor ki :)
Ekstra paspas iste onlardan,(odak'ın dilinde promosyon paspasları diye geçiyor)
Bunları hediye diye telafuz eden satış danışmanı kesinlikle 150 milyonluk motor korumasını da fiyata dahil etmiştir.

İstanbul'da Odak kadar araba çeken başka bir bayii yok.İstanbul'un en yüksek satış grafiği olan bayiidir (Albayrak'lar sağolsun:mad: ). Eğer odak böyle diyorsa...Bana ilginç geldi.Araba vardır tabiki ama senin istediğin özelliklerdeki araç ellerinde yok demek ki...

Son düzenleme:
Geri