İçimizi Rahatlatalım!

öncelikle hayirli olsun diyorum benim bildigim kadariyla opc line olarak opsiyonel özellige sahip, bire bir opc desing yok diye biliyorum ama yeni koyulmus olabilir merakla resimlerini bekliyoruz..tekrar hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin..

OPC Line Paket Exterieur
blank.gif

€1.215,00

2 sichtbare Auspuffendrohre, verchromt, rechts und links
blank.gif

Heckschürzenlippe, in Wagenfarbe
blank.gif

Heckspoiler
blank.gif

Seitenschweller, in Wagenfarbe
blank.gif

Stoßfänger mit Frontspoilerlippe, in Wagenfarbe
blank.gif

blank.gif
blank.gif
blank.gif
blank.gif
blank.gif
blank.gif

blank.gif
OPC-Line Paket Interieur
blank.gif

€600,00

Aluminiumpedale
blank.gif

Dachhimmel Schwarz
blank.gif

OPC Line Sport-Lederlenkrad

suanki opel sitesi verileri..
blank.gif

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun, çok harika bir seçim.

Benim o kadar param olsa ben de veririm Insignia'ya. Sonuna kadar hakediyor gözümde.

bu gün opele gttiğimde tekrar otrdm içine gerçekten çok güzel bir araç ona o fiyat değer

88.000 gerçekten ciddi bir rakam ama arabada da yok yok gerçekten bende insigna gibi bir arabaya değer diye düşünüyorum

Yorumlar hep bu yönde olursa ne güzel valla içim rahatlıyor Hepimize allah kaza bela vermesin...
Araç bana bütün bu donanımlarla beraber 88.000 Tl ye geliyor daha kasko sigorta hariç!
Ama fiyatı arttıran en büyük detay aracın opc donanıma ve opc body kite Sahip olması!!!
Öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun.Fiyat az buz bir rakam olmadığı için her zaman kafa kurcalayıcı yorumlar çıkacaktır.Ancak burda önemli olan şu.Siz bu aracı sıfır alacaksınız ve bu dolulukta benzer bir aracı en az 55000 eurodan alabilirdiniz(c180 amg veyahut a4 sline paket gibi)Tabi aldığınız fiyata ikinci el bu araçları alabilirdiniz ama oda sizin bakış acınıza göre değişir.Kimisi başkasının bindiği araca binmez ne olursa olsun sıfır olsun der,kimiside bmw olsun mercedes olsun ama ikinci el olsun hiç farketmez der.Sizin kafanız rahat ise gerisi hikaye on numara şekilli bir arac alıyorsunuz.Bence c 180 dende, güzel a4 tende, bmw 3 serisinden de güzel bir arac ve en önemlisi fabrika kokusu üstünde olacak.OPC paket derken komple opc tamponlarmı takılacak yoksa opc line tamponaltı spoyler kaplamasınamı o kadar çok fiyat farkı verdiniz.Resimde gösterdiğiniz aracta opc tampon var öyle ise sizinki herhalde insigniaların içinde tek olacaktır.

ağzına sağlık kardeşim!!!

Öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun.Fiyat az buz bir rakam olmadığı için her zaman kafa kurcalayıcı yorumlar çıkacaktır.Ancak burda önemli olan şu.Siz bu aracı sıfır alacaksınız ve bu dolulukta benzer bir aracı en az 55000 eurodan alabilirdiniz(c180 amg veyahut a4 sline paket gibi)Tabi aldığınız fiyata ikinci el bu araçları alabilirdiniz ama oda sizin bakış acınıza göre değişir.Kimisi başkasının bindiği araca binmez ne olursa olsun sıfır olsun der,kimiside bmw olsun mercedes olsun ama ikinci el olsun hiç farketmez der.Sizin kafanız rahat ise gerisi hikaye on numara şekilli bir arac alıyorsunuz.Bence c 180 dende, güzel a4 tende, bmw 3 serisinden de güzel bir arac ve en önemlisi fabrika kokusu üstünde olacak.OPC paket derken komple opc tamponlarmı takılacak yoksa opc line tamponaltı spoyler kaplamasınamı o kadar çok fiyat farkı verdiniz.Resimde gösterdiğiniz aracta opc tampon var öyle ise sizinki herhalde insigniaların içinde tek olacaktır.

Hay ağzına sağlık valla tam düşündüklerimi dile getirdin ne alırsan al evet bi mercedes bi bmw bi audi hiç biri bu dolulukta değil ve dediğin gibi fabrikasyon tertemiz sıfır hepimize allah kazasız belesız sürüş nasip etsin!listedi opc değil bana gelecek olan dediğin gibi listedeki opc sadece tampon altı felan bana gelecek olan komple opc body kit ve ekipmanları tampon arka tampon yani kaplan dişi dedikleri...servisinde dediği gibi bu araç tek olacak dediler almanyaya sipariş verdiklerinde ilk defa böyle bi sipariş aldıkları için tc kimlik numaramızı felan istemiş almanya servistekilerde şaşırmış bende şaşırdım ne alakaysa gbt mi yapacaklar acaba:)

Liste Opc birde Kaplan dişi

öncelikle hayirli olsun diyorum benim bildigim kadariyla opc line olarak opsiyonel özellige sahip, bire bir opc desing yok diye biliyorum ama yeni koyulmus olabilir merakla resimlerini bekliyoruz..tekrar hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin..

OPC Line Paket Exterieur
blank.gif

€1.215,00

2 sichtbare Auspuffendrohre, verchromt, rechts und links
blank.gif

Heckschürzenlippe, in Wagenfarbe
blank.gif

Heckspoiler
blank.gif

Seitenschweller, in Wagenfarbe
blank.gif

Stoßfänger mit Frontspoilerlippe, in Wagenfarbe
blank.gif

blank.gif
blank.gif
blank.gif
blank.gif
blank.gif
blank.gif

blank.gif
OPC-Line Paket Interieur
blank.gif

€600,00

Aluminiumpedale
blank.gif

Dachhimmel Schwarz
blank.gif

OPC Line Sport-Lederlenkrad

suanki opel sitesi verileri..
blank.gif

evet senin dediğin listedeki + donanımlardaki opc paketi tampon alt eki arka tampon alt eki marşbiyeller birde spoiler çıtası pedallar benim dediğim gercek opc nin full bady kit ve donanımlar listedeki donanım opc 2.600 felan fiyatı var benim dediğim kdv hariç 8.300 e felan geliyor...inşallah tez zamanda gelirde hep beraber neymiş ne değilmiş görelim servis ekipman müdürünün dediğine göre yukarda koyduğum resimle birebir olacak!

Geri