H
hkndvc
Bilgi Girilmemiş
güle güle kullanın,mevlam kaza bela vermesin..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun.Fiyat az buz bir rakam olmadığı için her zaman kafa kurcalayıcı yorumlar çıkacaktır.Ancak burda önemli olan şu.Siz bu aracı sıfır alacaksınız ve bu dolulukta benzer bir aracı en az 55000 eurodan alabilirdiniz(c180 amg veyahut a4 sline paket gibi)Tabi aldığınız fiyata ikinci el bu araçları alabilirdiniz ama oda sizin bakış acınıza göre değişir.Kimisi başkasının bindiği araca binmez ne olursa olsun sıfır olsun der,kimiside bmw olsun mercedes olsun ama ikinci el olsun hiç farketmez der.Sizin kafanız rahat ise gerisi hikaye on numara şekilli bir arac alıyorsunuz.Bence c 180 dende, güzel a4 tende, bmw 3 serisinden de güzel bir arac ve en önemlisi fabrika kokusu üstünde olacak.OPC paket derken komple opc tamponlarmı takılacak yoksa opc line tamponaltı spoyler kaplamasınamı o kadar çok fiyat farkı verdiniz.Resimde gösterdiğiniz aracta opc tampon var öyle ise sizinki herhalde insigniaların içinde tek olacaktır.Yorumlar hep bu yönde olursa ne güzel valla içim rahatlıyor Hepimize allah kaza bela vermesin...
Araç bana bütün bu donanımlarla beraber 88.000 Tl ye geliyor daha kasko sigorta hariç!
Ama fiyatı arttıran en büyük detay aracın opc donanıma ve opc body kite Sahip olması!!!
Öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun.Fiyat az buz bir rakam olmadığı için her zaman kafa kurcalayıcı yorumlar çıkacaktır.Ancak burda önemli olan şu.Siz bu aracı sıfır alacaksınız ve bu dolulukta benzer bir aracı en az 55000 eurodan alabilirdiniz(c180 amg veyahut a4 sline paket gibi)Tabi aldığınız fiyata ikinci el bu araçları alabilirdiniz ama oda sizin bakış acınıza göre değişir.Kimisi başkasının bindiği araca binmez ne olursa olsun sıfır olsun der,kimiside bmw olsun mercedes olsun ama ikinci el olsun hiç farketmez der.Sizin kafanız rahat ise gerisi hikaye on numara şekilli bir arac alıyorsunuz.Bence c 180 dende, güzel a4 tende, bmw 3 serisinden de güzel bir arac ve en önemlisi fabrika kokusu üstünde olacak.OPC paket derken komple opc tamponlarmı takılacak yoksa opc line tamponaltı spoyler kaplamasınamı o kadar çok fiyat farkı verdiniz.Resimde gösterdiğiniz aracta opc tampon var öyle ise sizinki herhalde insigniaların içinde tek olacaktır.
o paraya neler alınırdı şaka bir yana hayırlı olsun şimdiden
öncelikle hayirli olsun diyorum benim bildigim kadariyla opc line olarak opsiyonel özellige sahip, bire bir opc desing yok diye biliyorum ama yeni koyulmus olabilir merakla resimlerini bekliyoruz..tekrar hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin..
OPC Line Paket Exterieur
€1.215,00
–
2 sichtbare Auspuffendrohre, verchromt, rechts und links
–
Heckschürzenlippe, in Wagenfarbe
–
Heckspoiler
–
Seitenschweller, in Wagenfarbe
–
Stoßfänger mit Frontspoilerlippe, in Wagenfarbe