İçimizi Rahatlatalım!

Bu arada allah hepimize kaza bela vermesin valla çok sevindim yorumlarınıza içim rahatladı 2008 model 3,20 cD coupe nin en boşuna bineceğime insignanın en full olanına binerim daha iyi!

sifir 3,20 d aldı arkadaşım gayette memnun 115 bıne :D
hayırlı olsun gule gule kullanın

Yorumlar hep bu yönde olursa ne güzel valla içim rahatlıyor Hepimize allah kaza bela vermesin...
Araç bana bütün bu donanımlarla beraber 88.000 Tl ye geliyor daha kasko sigorta hariç!
Ama fiyatı arttıran en büyük detay aracın opc donanıma ve opc body kite Sahip olması!!!

aslında 180hpnin cosmosu şu anda 66milyar sıfırı. sen üstüne baya donanım katıp 88milyar yapmışsın. 76milyara dizel 160hp olan model var bide 85milyara 2.0 220hp olan modeli. ama tercihini yapmışsın tabiki o aracın opcline paketide mükemmel olur :)

O paraya neler alınırdı:D

Son düzenleme:
Fazla söze gerek yok aslında 40 gün sonra o marşa ilk bastıgında ne kadar iyi yapmışım diceksinizdir..

Hayırlı olsun kazasız belasız..Resimleri bekliyorum :)

aslında 180hpnin cosmosu şu anda 66milyar sıfırı. sen üstüne baya donanım katıp 88milyar yapmışsın. 76milyara dizel 160hp olan model var bide 85milyara 2.0 220hp olan modeli. ama tercihini yapmışsın tabiki o aracın opcline paketide mükemmel olur :)

evet bende o arada kaldım aslına bakrsan dizel aracı asla almam zaten var bitane başımın belası ikinciye gerek yok ama 1.6 180 bg mi yoksa 2.0 220 bg mi fakat 2.0 ın vergisi ve benzin sarfiyatı yerine ben 1.6 yı sectim sonucta 1.6 180 die hiç bişe yapmadan durmıyacaz şimdiden hava filtresi bi blowoff egzost sistemleri bakıyorum yurtdışından yazılım olsun bilmemne olsun o aracı en ileriye götürmek için:)

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim...

hayırlı uğurlu olsun
bi sorum olacak;
BU aldığınız full opc kit 1.6 115 hp edition modeli ile alınabiliyormu?

Geri