İçimizi Rahatlatalım!

Sağol kardeşim!

Yok kardeşim yazmışın ya konuya bende şakasına yazmıştım bunu,hayırlı olsun

Biliyorum Kardeşim allah razı olsun valla arabayı bi aldım her kafadan bir ses buraya geldim sordum bak herkes ne güzel destekliyor adamı...

hayırlı uğurlu olsun
bi sorum olacak;
BU aldığınız full opc kit 1.6 115 hp edition modeli ile alınabiliyormu?

Kardeş hiç bir fikrim yok ama donanım seceneklerinde opc seceneği var yani işte şu tampon ekleri marşbiyeller felan edition da o secenek yok diye hatırlıyorum benim yaptırdığım varmıdır onu hiç bilemiyorum!ama düşünüyorsan bi soruşturayım!

hayırlısı olsun insignia çok güzel bi araç o paraya değer ;)

Rakam ciddi ama araç daha bir ciddi.
Dediğinize göre gerçekten harika bir araç olacağa benziyor,hayırlı olsun.
Kazasız belasız sürüşler dilerim

allah kaza bela vermesin güle güle kullanın

Bende bunun anlamıyorum o paraya ne alınırdı!. Ulan ne alınıyorsa alınıyor bu paraya ben bunu aldım bunu seviyorum. İsterse Mercedes AMG alsın aklının bir köşesinde hep bu insigna olacaksa ne anlamı var.

En hayırlısı etmişsin sen dostum. Para sıkıntı yoksa geri kalanlara susmak düşer.

Benim bi kac arkadaşımda demişti astrayı alırken o paraya bu alınırdı. Bende onlara abi satarsın 1900 bilmem kac şahini sen alırsın biz bineriz demiştim. aradan 2 sene geçti halen şahine devam :)

Hayırılı uğurlu olsun bir hayır yap bence cünkü benim şimdiden gözüm kaldı. verilmiş sadakan olsun :)

Bende bunun anlamıyorum o paraya ne alınırdı!. Ulan ne alınıyorsa alınıyor bu paraya ben bunu aldım bunu seviyorum. İsterse Mercedes AMG alsın aklının bir köşesinde hep bu insigna olacaksa ne anlamı var.

En hayırlısı etmişsin sen dostum. Para sıkıntı yoksa geri kalanlara susmak düşer.

Benim bi kac arkadaşımda demişti astrayı alırken o paraya bu alınırdı. Bende onlara abi satarsın 1900 bilmem kac şahini sen alırsın biz bineriz demiştim. aradan 2 sene geçti halen şahine devam :)

Hayırılı uğurlu olsun bir hayır yap bence cünkü benim şimdiden gözüm kaldı. verilmiş sadakan olsun :)

Allah razı olsun kardeşim yapacam kan akıtırım bi gelsinde hayırlısıyla!

Geri