İçimizi Rahatlatalım!

kesinlikle 65 kuruş çok abartı...
bodykitleri servis sipariş etmeye başladı diye biliyorum. 9.000TL'ye.
nasıl olsa yedek parçaya giriyor.

450 kuruşu geçmiyor diye biliyorum.

;aynı fiyata 2009 model audi A4 1.8 t alırım.

Neden adam 2. el araba alsın. Bende bunu anlamıyorum. Madem aldı 2000 model porsche'de alabilir. Neden Audi alsın. Aynı fiyata Porsche dururken. Arkadaşlar bırakın bu işleri. Sıfır araba kokusu gibi varmı. İlk sahibi olmak gibi güzel bir şey varmı. Adamın zaten 70.000TLsi var ise neden 2. el arabaya binmek istesin. Şahsen ben binmem.

Benim çocukluk arkadaşım gibi hayallerinde onada sayısaldan büyük ikramiye çıkınca ferrari alıp kız meslek lisesinin önüne cekmek istiyormuş. Hayal büyük, Amaç küçük!

:kop: Hala görüşüyomusunuz_? :D

evet en sevdiğim kankam :) Şuan Q7 alıp kız mesleğin önüne çekmek istiyor adam 30 yaşında herif :) bir takıntı var ama anlayamadım :) sanırım kücükken inşaatçı amcalar bunu kız mesleğin önüne çekmiş :) :kop:

Neden adam 2. el araba alsın. Bende bunu anlamıyorum. Madem aldı 2000 model porsche'de alabilir. Neden Audi alsın. Aynı fiyata Porsche dururken. Arkadaşlar bırakın bu işleri. Sıfır araba kokusu gibi varmı. İlk sahibi olmak gibi güzel bir şey varmı. Adamın zaten 70.000TLsi var ise neden 2. el arabaya binmek istesin. Şahsen ben binmem.

Benim çocukluk arkadaşım gibi hayallerinde onada sayısaldan büyük ikramiye çıkınca ferrari alıp kız meslek lisesinin önüne cekmek istiyormuş. Hayal büyük, Amaç küçük!

Çok güzel yazmışsınız :)

Audi A4 gidip kumda oynasın :P Insignia rulz. :)

tabiki o benim kendi düşüncem.kimsei bağlamaz benim dışımda.zevkler ve renkler tartışılmayacağı gibi.farklı olan şeylerde karşılaştırılmaz.uzatmadan şöyle bi örnek veriyim,elma ile armut nasıl karşılaştırılmassa,(sıfır elmayla,2.el armut/2.el elmayla,sıfır armutta karşılaştırılmaz)Dahada basit anlatılamazdı herhalde

Son düzenleme:
Kim ne derse desin o aracı gündüz kullanmak ayrı zevk, gece ise daha başka bir zevk verir insana....ama eminim ki siz o arabanın içinden gece çıkmak istemiyeceksiniz...şimdiden hayırlı olsun tekerleri düz bassın ve Allah kaza bela vermesin...

Geri