İçimizi Rahatlatalım!

hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle.

Hayirli olsun cok guzel bir secim.
Insallah dediginiz gibi OPC tamponlari ile gelir.
OPC tamponlar diger opc modellerinde opc line 2 oluyor. Orjinal OPC lerlede kesinlikle bir farki oluyor. Birebir aynisi olmuyor.
Jantlar icinse kesinlikle 20" olani tercih ederdim. Ben yaklasik 2 senedir 35 yanak kullaniyorum. Moskova yollari Turkiyeden beter diyebilirim.

nacizane bir modcu olarak fabrika cikisi bir Opelde su kareyide gordum yaa artik olsem de koymaz :D:D

insignia_opc_017.jpg

yazdığına göre uygulanmıştır :) listeyi bu aracı yapan kişi yazdı.
maliyet hakkında birşey demedi ama Insignia'ya chip için bence biraz beklemekte fayda var.

Insignia chiple cok iyi degerler veriyor.
Burada 220hp lik (2,0 turbo) sadece chiple 310hp verdi. :D:D:D

öncelikle hayırlı olsun.bir kaç duyum,fikir ve eleştirim olucak..
1-sahibinden comda çok fazla satılık insignia var 3000-10000km arasında 50-55 bin tl ye alıp body kit sipariş edebilirdiniz.60-63 bine malolurdu.(sıfır araçta çok para kaybı oluyo-satarken)
2-1.6 turbo insignia lar 650 kuruş yakıyor kmde diye duydum.araştırın ..
3-benimde opelim olmasına rağmEn ve memnum olmama rağmen,kendi fikrim 88.000 e kesinlikle opel almam.ne alırım;aynı fiyata 2009 model audi A4 1.8 t alırım.bildiğim kulladığım bir araba .daha önce aynı markayı kullanmış kişler hep o kullandıkları arabanın çok iyi olduğuu düşünüyolar.mesala bizim ilk 2 arabamız hondaydı.ve bizim için honda çok iyi arabaydı.taki opeli alaNA kadar,opeli kullanca hondanın nasıl bi araba olduğunu anladım,sonra audi alınca opelin nasıl bi araba olduğunu anladım.(donanımdan bahsetmiyorum)yani bu örnekten demek istediğim,başka araba markalarında ürün gamlarında tecrübeniz yoksa ,hep ve tek kullandığınız marka size hep süper gelir.taki daha iyisine binene kadar. AMA yinede sizin son kararınızsa ve kararınızdan dönemeyecekseniz.benim söylediklerimi duymamazlıktan gelin,arabanın keyfine bakmaya varın.umarım bi şeyler anlatabilmişimdir.

Son düzenleme:
öncelikle hayırlı olsun.bir kaç duyum,fikir ve eleştirim olucak..
1-sahibinden comda çok fazla satılık insignia var 3000-10000km arasında 50-55 bin tl ye alıp body kit sipariş edebilirdiniz.60-63 bine malolurdu.
2-1.8 turbo insignia lar 650 kuruş yakıyor kmde diye duydum.araştırın ..
3-benimde opelim olmasına rağmEn ve memnum olmama rağmen,kendi fikrim 88.000 e kesinlikle opel almam.ne alırım.aynı fiyata 2007-208 model audi A4 1.8 t alırım.bildiğim kulladığım bir araba .daha önce aynı markayı kullanmış kişler hep o kullandıkları arabanın çok iyi olduğuu düşünüyolar.mesala bizim ilk 2 arabamız hondaydı.ve bizim için honda çok iyi arabaydı.taki opeli alaNA kadar,opeli kullanca hondanın nasıl bi araba olduğunu anladım,sonra audi alınca opelin nasıl bi araba olduğunu anladım.yani bu örnekten demek istediğim,başka araba markalarında ürün gamlarında tecrübeniz yoksa ,hep ve tek kullandığınız marka size hep süper gelir.taki daha iyisine binene kadar. AMA yinede sizin son kararınızsa ve kararınızdan dönemeyecekseniz.benim söylediklerimi duymamazlıktan gelin,arabanın keyfine bakmaya varın.umarım bi şeyler anlatabilmişimdir.

Katılmıyorum. Passat var bizde , A4'de kullandım kaç kere, BMW 5 serisinden 3-7 serisine kadar olanları da...Insignia'nın bahsettiğiniz ve söylediğim araçlar arasında (7 hariç) hiçibr eksiği yok. Bir kere vergi avantajı var 1.6 Turbo (1.8 değil) , donanım çok fazla , kaliteli , daha ne olacak ki? Bence asıl "ohooo o paraya Opel alacağıma Audi alırım" mantığını yıkmak gerekiyor,Audinin orta sınıfını alacağıma o rakamlara Opelin full'ünü alırım.

2.Bodykit getiremezdi. Özel sipariş geçtikleri için geliyor araç böyle,servisin getireceğini hiç sanmıyorum,öyle olsaydı mutlak suretle 1-2 tane görürdük.
3.650 kuruş falan yakmaz . 450 - 500 civarı max. o da her gün gaz giderseniz.

Geri