ALLAH c.c Kaza Bela Vermesin. İyi Günlerde Binersin İnşallah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ALLAH c.c Kaza Bela Vermesin. İyi Günlerde Binersin İnşallah.
yazdığına göre uygulanmıştır listeyi bu aracı yapan kişi yazdı.
maliyet hakkında birşey demedi ama Insignia'ya chip için bence biraz beklemekte fayda var.
nacizane bir modcu olarak fabrika cikisi bir Opelde su kareyide gordum yaa artik olsem de koymaz
Harbiden ya bir an s2000 i satıp insignia mı alsam dedim ama yok yok okadar da değil salaklık olur dedim
öncelikle hayırlı olsun.bir kaç duyum,fikir ve eleştirim olucak..
1-sahibinden comda çok fazla satılık insignia var 3000-10000km arasında 50-55 bin tl ye alıp body kit sipariş edebilirdiniz.60-63 bine malolurdu.
2-1.8 turbo insignia lar 650 kuruş yakıyor kmde diye duydum.araştırın ..
3-benimde opelim olmasına rağmEn ve memnum olmama rağmen,kendi fikrim 88.000 e kesinlikle opel almam.ne alırım.aynı fiyata 2007-208 model audi A4 1.8 t alırım.bildiğim kulladığım bir araba .daha önce aynı markayı kullanmış kişler hep o kullandıkları arabanın çok iyi olduğuu düşünüyolar.mesala bizim ilk 2 arabamız hondaydı.ve bizim için honda çok iyi arabaydı.taki opeli alaNA kadar,opeli kullanca hondanın nasıl bi araba olduğunu anladım,sonra audi alınca opelin nasıl bi araba olduğunu anladım.yani bu örnekten demek istediğim,başka araba markalarında ürün gamlarında tecrübeniz yoksa ,hep ve tek kullandığınız marka size hep süper gelir.taki daha iyisine binene kadar. AMA yinede sizin son kararınızsa ve kararınızdan dönemeyecekseniz.benim söylediklerimi duymamazlıktan gelin,arabanın keyfine bakmaya varın.umarım bi şeyler anlatabilmişimdir.