İnsignia zaten sıradan bir opel değilki artık yeni çıkanlar hep üst sınıf oldu yukarda bir arkadasın (oğuzun) sözüne katılıyorum opel sınıf atladı..
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Eğer opc donanımla gelirse Türkiyede belkide tek olacak.Kim ne derse desin kafanızı takmayın.Araç geldi diye telefonu alıp, o koltuğa oturup, o kokuyu içine çekince iyiki almışım diyeceksin.İlk hafta normal uyuyamayacaksın, arada kalkıp bakacaksın araca.Hatta abartıp ikide bir aşağı inip binip gezeceksin Benden demesi
Buna lastik koymayı unutmuşlar
buda 20inç olanı. sadece 2.8 4*4 olan modelinde gördüm bunu.
şimdi aklıma geldi, maddi yönden müsait olduğunuz bir zamanda ön disk ve kaliperleri Brembo ile değiştirmeyi unutmayın bizim kulüpten değiştirmeyi düşünen birisi var, isterseniz beraber hareket edersiniz.
edit: birde tavana siyah kaplama yaptırın
tavan kaplamaya bir örnek:
Hayırlı olsun öncelikle..Eğer bahsettiğiniz gibi bir model gelecekse TR de tek olursunuz ancak umarım opc line gelmez. Çünkü ilk defa böyle bir uygulama duyuyorum , opc tamponların normal bir araca takılması ve sipariş geçilmesi gibi. FlexRide şasi getiremiyorlardı birkaç ay önce,böyle bir uygulama yapmalarına şaşırdım doğrusu.Çok merak ettim aracı şimdiden...
Brembo kapaklar ile brembolardan bayağı bir farkı oluyor,aradaki fark sadece hava kanallı disk değil.
Siz kapak taktığınızda balatanın soğumasını engellemiş oluyorsunuz,böylece fren performansınız olumsuz yönde etkileniyor.2. olarak Brembolar gördüğüm kadarıyla 6+ piston.Orjinal frenler 4 olmalı.Bir de boyut var tabi disk boyutu falan filan..Dediğiniz gibi 300 hp olmadıkça gereksiz .
Son olarak bence en iyi seçimi yapmışsınız.O fiyatlara başka şeyler alınabilir ancak dediğiniz gibi olursa hem tek olursunuz hem de bana göre bu kategoride en güzel görünüm ve donanıma sahip araçlardan birine.Dediğiniz şekilde gelmese bile,opc line oldugunu düşünelim,yine estetik ötesi bir araç,bence dogru bir karar
Size o paralara neler alınır diyenler aracın opc body ile halini görünce ne yapacaklar acaba?
iyi dileklerine öncelikle teşekkür ederim,bilmiyorum önceki aracımda kapakları kullandım pekte bi sorun olmadı hatta hiç sorun yaşamadım diyebilirim,araç tam full donanım + kaplan dişi opc body ile gelecek allah kaza bela vermesinde tek gerisi pek önemli değil allah daha daha iyilerini hep iyi niyetli burdaki arkadaşlara ve cevremdekilere versin...