ilginç bir sorun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wave61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wave61

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar aracı farklı bir sorun için servise götürdüğümde aracımın arka camının sol kısmında sağ kısmına oranla daha fazla açıklık olduğunu söyledim soldan bakınca bagaj amortisörü kızgınkırbac görünüyor yani hb aracımda . aracın arka camının hatalı olduğunu söylediler değişim için yazışmalar başlamış bana dönüş yapacaklar merakla bekliyorum çok ilginç bir sorun...

Ynt: ilginç bir sorun

ya arkadaş bu opeller cın de mı uretılmeye başlandı nedır bu garıp sorunlar yahu  battle_Teroriste

Ben de bunu farkettim ama genel zannediyordum.

CALİBRA BG link' Alıntı:
ya arkadaş bu opeller cın de mı uretılmeye başlandı nedır bu garıp sorunlar yahu  battle_Teroriste

Babamın lafının yeri geldi:

3 sene kadar önce H kasa Astra'm vardı. Sıfır almıştım ve  henüz araç yeniydi.
Bir akşam eve geldim, tam aracı stop edecekken egzostan bir ses geldiğini fark ettim. Putur putur hafif bir ses geliyordu. Patlak filan yok buna emindim ama sırf sesi merak ettiğim için akşam vakti aydınlatmaları aldım ve aracın altına girdim. O esnada babam çarşıdan geldi ve ''Ne işin var senin orada?'' diye sordu, ben de arabanın altından hiç çıkmadan durumu anlattım. Sonra babamın gülme sesini duydum, ben ne oluyor diye düşünmeye kalmadan: ''ևık dışarı çık, sen bunu GOLF mü zannettin?'' dedi. (Daha önce GOLF'um vardı.)

şimdi bizimki de aynı hesap Sinan abi...

Astra J,  Ö‡in değilse de çoğunlukla Polonya'da üretiliyor. GOLF, safkan Alman'dır ve çoğunlukla (Hatta bazı nesillerinin tamamı) Wolfsburg'da üretilir. bu nedenler Astra J'de işçilik ile ilgili ufak - tefek problemler çıkması GOLF'e göre çok daha muhtemeldir.. Babamın lafının yeri geldi ''Sen bunu GOLF mü zannettin?''

İllaki işçilik hataları olur. Fransızlar başta olmak üzere diğer markalarda da çok var işçilikle alakalı durumlar.. O yüzden kafaya takmaya gerek yok.. :)

BÜLENT link' Alıntı:
Valla ben tam anlamadim resim varmi.

Bagaj kapalıyken, aşağıda gösterdiğim yerden içeri bakıldığında bagaj amortisörünün göründüğünden bahsediyor sanırım.

0pfj.jpg

valla recaı  bu arkadaşın dedığı olayı ben merak ettım keşke resım koysaymış ayar oldum iğicene

recaı senın bu temsılı ney ebenzıyoor bır turlı cozemedım cokmuş bır kurbğa resmıne benzettim  :D

:D :D ya recaı araba ıle onun arasında dağlar kadar fark var 40 yıl duşusem hıc aklıma gelmezdı sana bırşey soracam şu bızım orta konsolı kaplaya bır plastık cıta varya  hanı klımanın ve teybın etrafnı çevreleyen plastık parçadan bahsedıyorum onu pıano blacke boyatsam nasıl durur acaba

Geri