ilginç bir sorun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wave61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: ilginç bir sorun

REC link' Alıntı:
Şimdi tekrar bak :)

38824710150480371161322.jpg

[img=800x600]http://www.golfmkv.com/forums/attachment.php?attachmentid=424&stc=1&d=1138287081[/img]

Amerika'da gti alana vw hediye olarak veriyor bunu :))) sanırım Avrupa'da da aynı :)

Recai evet arkadaş da ben de aynı yerden bahsediyoruz! Ama ben baktığımda bagaj amortisörünü görmesem de açıklık var gibi

Olay üretim yerinden ziyade standartların ve son kontrollerin kalitesinde arkadaşlar, Focus 3 ler Alman üretimi ama akla zarar hatalara sahip.

Yanılmıyorsam Vw hem daha iyi kalite standartlarına hem de daha düşük üretim hızına sahip, bu ikisi bir araya gelince daha düşük hata oranlı araçlar üretiyorlar.

REC link' Alıntı:
Babamın lafının yeri geldi:

3 sene kadar önce H kasa Astra'm vardı. Sıfır almıştım ve  henüz araç yeniydi.
Bir akşam eve geldim, tam aracı stop edecekken egzostan bir ses geldiğini fark ettim. Putur putur hafif bir ses geliyordu. Patlak filan yok buna emindim ama sırf sesi merak ettiğim için akşam vakti aydınlatmaları aldım ve aracın altına girdim. O esnada babam çarşıdan geldi ve ''Ne işin var senin orada?'' diye sordu, ben de arabanın altından hiç çıkmadan durumu anlattım. Sonra babamın gülme sesini duydum, ben ne oluyor diye düşünmeye kalmadan: ''ևık dışarı çık, sen bunu GOLF mü zannettin?'' dedi. (Daha önce GOLF'um vardı.)

Rahmetli babam da birgün "Renault tan Laguna alacağına Volkswagen den Golf alsaydın hem sana daha uygun olurdu hem de imajı daha iyi olurdu" demişti  :(

recai beyin koyduğu fotoğraftaki yer arkadaşlar sol taraf daha açık yani oranla 2 katı sağ tarafın bakalım bekliyoruz .Su alma vs . gibi bir sorun oluşmadı 9 ay içinde bunu da belirteyim bu arada servisteki araçları inceledim ufak tefek farklar gördüm aynı kısımlarda ama benimki çok bariz idi.Şu an fotoğraf koyamıyorum özür dilerim.

CALİBRA BG link' Alıntı:
:D :D ya recaı araba ıle onun arasında dağlar kadar fark var 40 yıl duşusem hıc aklıma gelmezdı sana bırşey soracam şu bızım orta konsolı kaplaya bır plastık cıta varya  hanı klımanın ve teybın etrafnı çevreleyen plastık parçadan bahsedıyorum onu pıano blacke boyatsam nasıl durur acaba

Gri çıtadan bahsediyosun sanırım Sinan abi. Orayı Piano yaparsan takım olması için yan havalandırmaları da yapman gerekir bence ki bu sefer de boğar abi bu kadar piano black. :(

yavuzozkan link' Alıntı:
Recai evet arkadaş da ben de aynı yerden bahsediyoruz! Ama ben baktığımda bagaj amortisörünü görmesem de açıklık var gibi

Bir miktar açıklık zaten tasarım gereği normal. Sağlı-Sollu her iki taraftaki açıklığı ölçmek lazım. İkisi de eşitse ve amortisör görünmüyorsa sorun yok demektir. Yoksa dediğim gibi açıklık olması normal yani, mesela fotoğrafını paylaştığım Gri araçta da var, belli oluyor.

Devrim link' Alıntı:
Amerika'da gti alana vw hediye olarak veriyor bunu :))) sanırım Avrupa'da da aynı :)

Abi sıradan bir logo değil o. Zamanında VW özel bir çalışma sonucu piyasa çıkarmıştı o görseli. ևalışmanın amacı insanın içindeki ''hız'' kavramını görselleştirmekti. Anketler, sorular, cevaplar derken sonuçta bu ortaya çıktı, insanın içindeki ''hız'' kavramı görselleştirildiğinde ortaya böyle şeytani bir duruş çıkıyormuş. Sonra bunu maskot yaptılar işte :) Yaklaşık 10 yıllık bir çalışma bu arada...

Tolga KARACA link' Alıntı:
Rahmetli babam da birgün "Renault tan Laguna alacağına Volkswagen den Golf alsaydın hem sana daha uygun olurdu hem de imajı daha iyi olurdu" demişti  :(

Babalar iyi der abi. Alman üretiminin araç üzerinde gerçekten etkisi büyük. Dışarıda üretilen araçlar da o firmanın kendi mühendisleri tarafından takip ediliyor ama nedense Alman işçiliği gerekiyor araca. Bunun en bariz örneği GOLF ve Jetta arasında görülebilir. GOLF; Almanya'da, Jetta ise Meksika'da üretiliyor ve aradaki işçilik farkı bariz. Hatta bu araçlar 5. nesilde tamamen aynı platform üzerine kuruldular ama orada bile GOLF'ün işçiliği fark atıyordu :) İşin içine Almanlar işçi olarak bile girince durum değişiyor :)

Vw nin standartları üstün belki yakın gelecekte Opel de daha iyi olur, ki izlenim ve söylentiler bu yönde, Vw de ise biraz gerileme var sanki.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Vw nin standartları üstün belki yakın gelecekte Opel de daha iyi olur, ki izlenim ve söylentiler bu yönde, Vw de ise biraz gerileme var sanki.

Evet babamın Passat'ta bu görüşünü doğrulayan bir çok detay var.

evet recaı o grı çıtadan bahsedıyorum yan tarafları unutmadım canım onlarda benım aklımda var zaten

GNSpower link' Alıntı:
Evet babamın Passat'ta bu görüşünü doğrulayan bir çok detay var.

İşte o yüzden 508 ilgimi çekiyor, işçilik ve malzeme seçimi her noktasında etkileyiciydi, konsolun altı bile deri benzeri yumuşak bir kaplamaya sahip buralar Insignia ve Passat ta kütür kütür sert plastik.

Geri