ilk bakım fiyatı

tozluyurt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
astra classic 3 ilk bakıma sokmak ıstıyorum 10 ay oldu vaktım varken servise götüreyim dedim ne kadar masraj cıkartıyorlar nelerı degısıyo bılgısı olan var mı arac 1.4 benzınlı

opelin paket bakımında garıp garıp seyler var hangısını soylesem kı :D
cam suyunu bıle degıstırecekler.bılmem balatalara sprey sıkacaklar.fıltreler degısecek yag degısımı yapılacak.genel kontroller yapılacak.fıyatta sanırım 340 lıra

yanı nerden para koparırlarsa kardır mantıgı ılee bakım yapckalar :)

Servis hakkaten kazık ama başka çareniz yok servise gitmekten başka araç garanti kapsamındaysa eğer.Ben 350 tl vermiştim.

ortalama 350 lıra 15 .000 bakım ucretı karter koruma takmak ıstıcekler nıye yok dedıgınızde ole gelıyor fabrıkadan ole gelıyor tum arabalarda bole cevabını alacaksınız ole bı ovuceklerkı yabtırmak zorunda bırakcaklar sızı sıze 550 600 patlar hazırlıklı olun

saglam oturtucaklar bencede hazırlıklı olun hem de en kötü petrolofisi gm yag koyuyolarmış

aklınızda olsun 2. yıl bakımını da serviste yaptırın.Bende sürücü emniyet kemeri toplanmıyordu ve garanti biteli
2-3 ay olmuştu gittim biraz ısrar ettim,bari 2. bakımı yaptırsaydınız yardımcı olurduk dediler :)

aklınızda olsun 2. yıl bakımını da serviste yaptırın.Bende sürücü emniyet kemeri toplanmıyordu ve garanti biteli
2-3 ay olmuştu gittim biraz ısrar ettim,bari 2. bakımı yaptırsaydınız yardımcı olurduk dediler :)
Acaba 2. bakımı orada yaptırmış olsaydınız yine aynı lafı ederler miydi? :(

Peugeot 308'i olan bir arkadaşım 1-2 servisten sonra verdikleri kağıtta sürekli 15 TL cam suyu görmüş. Sormuş "bu ne, antifirizli su mu koyuyorsunuz 15 TL" diye. Yok "normal çeşme suyu abi" demezler mi... O zamandan beri tembihliyormuş silecek suyu koymasınlar diye. :)

Benim 320 tutmuştu..

pekı ıstemedıgımız seyı yaptırmamakla ozgurmuyuz mesela ben gm yag ıstemıyorum yagını degıstırmeyın desem olmaz mı

Geri