Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
astra classic 3 ilk bakıma sokmak ıstıyorum 10 ay oldu vaktım varken servise götüreyim dedim ne kadar masraj cıkartıyorlar nelerı degısıyo bılgısı olan var mı arac 1.4 benzınlı
ortalama 350 lıra 15 .000 bakım ucretı karter koruma takmak ıstıcekler nıye yok dedıgınızde ole gelıyor fabrıkadan ole gelıyor tum arabalarda bole cevabını alacaksınız ole bı ovuceklerkı yabtırmak zorunda bırakcaklar sızı sıze 550 600 patlar hazırlıklı olun
aklınızda olsun 2. yıl bakımını da serviste yaptırın.Bende sürücü emniyet kemeri toplanmıyordu ve garanti biteli
2-3 ay olmuştu gittim biraz ısrar ettim,bari 2. bakımı yaptırsaydınız yardımcı olurduk dediler
aklınızda olsun 2. yıl bakımını da serviste yaptırın.Bende sürücü emniyet kemeri toplanmıyordu ve garanti biteli
2-3 ay olmuştu gittim biraz ısrar ettim,bari 2. bakımı yaptırsaydınız yardımcı olurduk dediler
Acaba 2. bakımı orada yaptırmış olsaydınız yine aynı lafı ederler miydi?
Peugeot 308'i olan bir arkadaşım 1-2 servisten sonra verdikleri kağıtta sürekli 15 TL cam suyu görmüş. Sormuş "bu ne, antifirizli su mu koyuyorsunuz 15 TL" diye. Yok "normal çeşme suyu abi" demezler mi... O zamandan beri tembihliyormuş silecek suyu koymasınlar diye.