ilk bakım fiyatı

Acaba 2. bakımı orada yaptırmış olsaydınız yine aynı lafı ederler miydi? :(

Peugeot 308'i olan bir arkadaşım 1-2 servisten sonra verdikleri kağıtta sürekli 15 TL cam suyu görmüş. Sormuş "bu ne, antifirizli su mu koyuyorsunuz 15 TL" diye. Yok "normal çeşme suyu abi" demezler mi... O zamandan beri tembihliyormuş silecek suyu koymasınlar diye. :)

:kop::kop::kop::kop:

340 iyi fiyat ben 430 a yaptırdım. Ama ne yaparsanız yapın bakımı opel servisinde yaptırın derim ben...

Zaten garanti kapsamındaki araçları yetkili servis dışında yaptırma olanağımız yok ki?

Zaten garanti kapsamındaki araçları yetkili servis dışında yaptırma olanağımız yok ki?
Granti kapsamı dışında olsa bile servise yaptırmak lazım yağmurdan kaçarken doluya tutulmamak için

Granti kapsamı dışında olsa bile servise yaptırmak lazım yağmurdan kaçarken doluya tutulmamak için

ben buna cok katılmıyorum.işini yetkili servislerden milyon kat daha özenli yapan özel servisler var.hem fıyatları daha uygun hem de aracının basında ne oluyor ne bıtıyor bakabılıyorsun.ıstedıgın motor yagını koydurabılıyorsun.bır bardak cayını ıcebılıyorsun muhabbet edebılıyorsun :) ben sahsen sevmıyorum yetkılı servıslerı.ne yapıyorlar araca ıcerde bellı degıl

daha dur ne yaptın 5000 de yağ eksiltirse işimiz var demektir :D

nebilim kardeş
bazıları 5000 de değiştirmek gerekıyor ıyı oluyor tarzı seyler okudum
bıde derler ya dızeller yagı eksıltır dıye ondan dedim.
obur arabadan alışknalık olasa gerek sanayı ve servısı gormeden rahat edemıyom.

ben buna cok katılmıyorum.işini yetkili servislerden milyon kat daha özenli yapan özel servisler var.hem fıyatları daha uygun hem de aracının basında ne oluyor ne bıtıyor bakabılıyorsun.ıstedıgın motor yagını koydurabılıyorsun.bır bardak cayını ıcebılıyorsun muhabbet edebılıyorsun :) ben sahsen sevmıyorum yetkılı servıslerı.ne yapıyorlar araca ıcerde bellı degıl
Öyle servislere sözümüz yok, işini bilmeden yapanlar için söyledim zaten

Hakan tama titizsin de hem piyasadan bana %50 oranında pahalıya aynı malı satacak.Hem hatalı teşhis koyup adamı mağdur edecek hem tamir başında arabamı izlettirmeyecek..

Hiç bir zaman unutmayınki serbest çalışan bir tamircinin yanında maaşlı calışan tamircinin hal hareket tutumu ilgilenmesi farklı oluyor.Kapitalist düzende bu böyle.Özel servis demişken her opel yazan yer iyidir düzgündür de denmez.Türkiyede adamını bulacaksın

Geri