İlk Cezamı Yedim...!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ~~NEO~~
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
varya bu polisler tam.... Adamlar para toplamak için ceza kesiyo. Kimi tutarlarsa onu .... . geçen bende 112 ile radara girdim 100 ytl ceza. benle aynı hızda giden arkamdaki bmw yırttı. :(

tam....???????????????????

şu noktalı yerleri doldururmusunuz merak ettim

geçmiş olsun ama haketmişsiniz..
şahsen sis farlarından acayip rahatsız oluyorum, amacının dışında kullanılmasına da ŞİDDETLE karşıyım, lakin, hem ÖN SİS olsun hemde ARKA sis olsun NORMAL HAVA ŞARTLARINDA diğer sürücülerin gözlerini fazlasıyla alıyor...

şahsen polisleri takdir ettim...
keşke istanbulda da sisleri yananları çevirip, ceza kesseler.

geçmiş olsun mehmet.kızılay atatürk bulvarına bile girmemeye çalışıyorum.zaten sola dönüş yasağı sacmalıkların en sacması olmuş durumda.girsem bile sola dönmek isteyecem fazladan 2 km daha.o yuzden kızılaya girmemeye çalışmanı öneririm:)hele o akşam iş çıkışları abo...

dunde ben yedım 55ytl bahcelı kosesındekı lıva onunde kıler markete dıkey park yazmıs

geçmiş olsun ama haketmişsiniz..
şahsen sis farlarından acayip rahatsız oluyorum, amacının dışında kullanılmasına da ŞİDDETLE karşıyım, lakin, hem ÖN SİS olsun hemde ARKA sis olsun NORMAL HAVA ŞARTLARINDA diğer sürücülerin gözlerini fazlasıyla alıyor...

şahsen polisleri takdir ettim...
keşke istanbulda da sisleri yananları çevirip, ceza kesseler.
KEŞKE :good: :good: :good:

varya bu polisler tam.... Adamlar para toplamak için ceza kesiyo. Kimi tutarlarsa onu .... . geçen bende 112 ile radara girdim 100 ytl ceza. benle aynı hızda giden arkamdaki bmw yırttı. :(
112 ile 100 ytl yemişsen gene iyi biz arkadasımla beraber 97 ile radara girmisiz 237 ytl ceza yedik resmen içimize oturdu adamalar artık ceza kesicek sey arar oldular kuralları herkeze uygulasalar ozaman kabul edicem

bizler senede birkaç kez oglum taksici ayda en az 3 cezası var allah tüm taksicilkere yardım polis arkadaşlara insaf versin yakup kılıç

hacı sende bana ceza kesin bana ceza kesin die bağırıyomuşun resmen kızılayın içine giriyorsun sislerin yanıyo bide üzerine kısaları yakmamışın parkları yakmışın ne diyelim geçmiş olsun

ben de ilk cezamı geçen hafta Bursa'dan Ankara'ya giderken sivrishisarda 128 le radara girerek yedim. Cezayı yemeden az önce radar, ceza muhabbeti yapıyorduk ki hoop çevrime. Dönüşte 100'ü geçemedim.

bende 2 senedir ceza yememistim 1 ay icinde 2 tane kemer cezası yedim ilk cezalarım oldu :)

Geri