İlk Cezamı Yedim...!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ~~NEO~~
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
...

Son düzenleme:
polis bu hata varsa yazar cezayı gecer.yetkısı dahılınde sonucta...ama su da var yaptıgı sucun cezasını ceken hep gariban millet.asıl suç denılcek sucları yapan adamlar hiçbirsey ödemezler.onların dayıları vardır.idamlık olsa ipten aldırır kendını....biri ordan para para para mı dedi?

kendimiz kaşınır ne yapsak da ceza yesek deriz.cezayı yiyince ah şunlar vah bunlar.daha mantıklı olup trafik kanununu inceleyip hangi maddelerin suç olduğunu öğrensek daha sonra meslektaşlarım olan polis arkadaşlarım hakkında daha usluplu ve iyi bir aile terbiyesi aldığını ispatlayan tabirlerle ithamlarda bulunmak yerine ilk önrce suçu kendimizde arasak nasıl olur.
şunuda ısrarla belirtmeliyim ki bu sitede dostluk ve bilgi paylaşımı olduğunu düşünüyordum.ama yavaş yavaş soğumaya başladım.neden derseniz herkes sütten çıkmış ak kaşık kimsenin suçu günahı yok.polis keyfine ceza kesiyor.ADAM GİBİ OLANA KİM NE DERKİ....
:alkis: :alkis: :alkis:

elbette bende yedim 2-3 ceza..bir radar bir park bir kırmızı ışık ve kavşağın oratasında yaya ya yol vermedim diye...
fakat şu bir gerçekki uyulması gereken kural varsa uymamanın getirdiği yaptırımda vardır...kızmak nafile..
polis görevini yaptı diye sitem ederken bir yandan da polis görevini yapmıyor diye dedikodu yapıyoruz...
bu ikilemi kim çözecek peki

elimdeğmiş fark etmemişm sislerin yandığını diyecektin ama filmlerden yazardı bu seferde :)

1 Ay kadar önce tokattan ankaraya geliyorum delice de polis çevirdi saat 03:30 civarı ehliyet ruhsatı aldı sisleriniz yanıyor dedi ekip otosuna gitti hemen peşinden koştum çorum tarafında çok sis var dedim bana size ceza yazmak istesem gerekçe bulurum sadece uyardım sisleri kapatın ayrıca çorum tarafındaki sisten haberimiz var dedi rutin bir uygulamaymış mahcub oldum evraklarımı alıp ayrılırken aracın önüne bir bakın dedi gidip baktım mübalasız 2 -3 santim buz olmuş panjur kapanmış plaka görünmüyor bile tekrar düşündüm benim bile bana ceza yazasım geldi. Gecenin o saatinde -15 derecede görev yapan polis sonuna kadar haklıydı. Evet polis teşkilatındada çürük elmalar var ama bizde çok temiz değiliz galiba.

Elimden geldiğince cevirme gördüm mü ya yol değiştiriyorum ya geri, dönüyorum ya da park edip bekliyorum başka care yok.

Kanunen yasak mı ? Evet , o zaman söyleyecek bişey kalmamış

benimde ilk cezam icime oturmustu radar 206 yediğimde gecmiş olsun

Geri