İlk cezamı yedim :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ghent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vay beee eskiden egsoz denildimi arabayı direk bağlarlardı....

sanırım duyduğum kadarıyla yeni gelen istanbul emniyet müdür izmirden gelme ve izmirde akşamları kök söktürüyordu bende şahit oldum izmirde. sanırım ne kadar orjinal olmayan araç varsa sıkıntı yapacağına eminim

gecmıs olsun kardesım bnm sanırım 3 senede 15 oldu galıba:D:D he bıkezde baglandım:D

56874128.jpg

__34 EU 8808__

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=41637

geçmiş olsun ama bana göre memur görevini yapmış. çelişkili konuşmuş veya konuşmamış. sonuçta egzost unuz orjinal değil....

sanırım duyduğum kadarıyla yeni gelen istanbul emniyet müdür izmirden gelme ve izmirde akşamları kök söktürüyordu bende şahit oldum izmirde. sanırım ne kadar orjinal olmayan araç varsa sıkıntı yapacağına eminim

Benim bildiğim 2004 den bu yana modifiyeli otomobillere zaten kök söktürüyorlar. Yeni uygulamalar yeni gelen emmiyet müdüründen ise ben bu emniyet müdürünü sevdim çünkü bundan iki sene önce egsoz denildimi arabaları direk bağlarlardı. sonra uğraş dur şimdide uğraşı var ama en azından arabaları bağlamıyorlar arkadan kendin uğraşıyorsun. bu güzel bir uygulama bundan 3-4 sene önce arabaları bağlatmaktan sıkınan gençler trafiğe kapalı üsulü sahildeki çeplerde toplanır olmuşlardı. trafik polisi gelir oradaki araçlarıda dağıtırdı hatta çok eskiden bir gün kapkara denilen yerde polisler çekiçiler ile geldi otoparktan park halindeki modifiyeli otomobilleri bağladıklarını hatırlarım :D IS parklar yayılmadan önce polisler kısasüreli park hatta dinlemez hatta park etmenin serbest olduğu ceddelerde bile arabaları çeker ceza keser terör estirirdi hatta evinin önündeki arabaya günde 4-5 defa ceza kesildi evime ayda 250 adet ceza geliyor diye tv lere gazetelere çıkanlar olmuştu. Son dönemde kulağıma bu tip adaletsiz uygulamalar gelmiyor eğer bunun sebebi yeni emniyet müdürü ise görevinde başarılar dilerim.

Geri