İlk kalkışta farlarda belirgin güç kaybı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M1kemal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: İlk kalkışta farlarda belirgin güç kaybı

dün test ettim aynı durum bendede mevcut 1.6 115 hp araç daha 4 aylık 3000 km de

Kafaya takılacak bir durum değil, dert etmeye gerek yok.

Zaten dikkat edilirse bunu yaşayan araçlar ya 1.3 dize ya da 1.6 atmosferik motorlar. Yani görece daha güçsüz motorlarda görülüyor bu. Kafaya takılacak bir şey değildir, daha güçlü kalkış yapıldığı takdirde böyle bir sorun olmuyor. Araç stop etmekle etmemek arasında kaldığı anda bunu yapar, normaldir.

Ben daha aracımda böyle birşey farketmedim 4 ay 10000km oldu sadece klasik ledlerin kısılması var oda herkesde var farlar açılınca onun dışında bir sorun yok galiba güzel kalkıyor benim karakaçan :D

Bu olayin park halinde direksiyonu cevirince farlarin kisilmasi ile iliskisi var mi? Yani sebebi ayni sey olup normal midir? Yoksa aküye baktirayim mi?

Burdaki servise sordum. Cihaz baglayip hata kodu okuma 25 euro, aküyü test edip doldurma 30 Euro, olmazsa degistirme 84 Euro.Daha iscilik gelebilir üzerine.

Eger yük altinda bunun olmasi normalse bosuna 130 euro bayilmayayim.

vehicle_dynamics link' Alıntı:
Bu olayin park halinde direksiyonu cevirince farlarin kisilmasi ile iliskisi var mi? Yani sebebi ayni sey olup normal midir? Yoksa aküye baktirayim mi?

Burdaki servise sordum. Cihaz baglayip hata kodu okuma 25 euro, aküyü test edip doldurma 30 Euro, olmazsa degistirme 84 Euro.Daha iscilik gelebilir üzerine.

Eger yük altinda bunun olmasi normalse bosuna 130 euro bayilmayayim.

Almanlar gördüğüm kadarıyla birbirlerini yolarak hayatta kalıyorlar. ((:

Aynen öyle.

Kis lastikleri icin jant aldigim yere lastikleri janta ne kadar takarsiniz diye sordum. 4 jant icin 80 euro dedi. Türk ustalar 30 euro ya takiyorlar deyince, biz garantili takiyoruz dedi :)

Opel servisi gecen sene 5 tane cam filmi sökmeye 300 euro dedi, neyseki Türk usta 1 saatte 30 euro halletti.

Aslinda Almanya ekonomisi falan büyük degil ha :) Hizmet sektöründeki fiyatlar yerine göre 4 ila 8 misli zoomlanmis.

Geri