İlk uzun yol izlenimlerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adRe j
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: İlk uzun yol izlenimlerim

Bence de değerler çok başarılı, güzel günlerde kullanın.

Kasım Çınar link' Alıntı:
Bence o sartlar guzel degerler elde etmissiniz,birde aracinizin kmresi cok dusuk ilerleyen kmrelerde performansinda artis tuketininde de dusus olacaktir
Evet bende çok şaşırdım açıkcası 8-9 litre bekliyordum en az tüketimi yola çıkmadan önce 603 km civarındaydı aracım ve tamamı şehir içi kısa mesafeydi yakıt tüketimi 11.6 gösteriyordu

aracı çalıştırıp değerleri sıfırladım tekrar ankaraya döndüğümde bu uzun yol için 6.7 gösterdiğini görünce şaşırdım ama şunu anladımki araca kulak vermek gerek şhift uyarısı gerçekten çok işlevsel güce ihtiyacımız yoksa düz yolda 5. vites çok ekonomik

Değerleriniz çok güzel. Aracım aldığım günden beri şehir içinde kullanımla (şu an 1011 km'de) 9.5 yakıyor.

2013 1.6 115 HP Edition

kenangokhan link' Alıntı:
Bi ben göremedim şu değerleri :)
Antalya içi 5 vitesi mi görüyosun da degerleri göresin 005hihih Alanya yolu şart bize  steeringwheel orda bile ışıktan yakalayamayız  kızgınkırbac gece 01.00 dan sonra çıkmak lazım  dancee

Bu araçlar bir de 100-150kg hafif olsaymış kimbilir ne olurmuş!!

Ömrümü tüketti Ankara - Yozgat arası ! Tayinim çıktı adamlar yolları yaptılar. Son turu güzelim yolda yapmıştım :) En güzel anım Irmak tesislerinden neredeyse bedavaya aldığım gazdı :D

Güzel değerler.Yokuş yukarı sabitleyici konusunu bende demiştim testte ettim fazla yakıyor.Sabit gaz ile çıkmak ile yokuşda sabitlemede aynı bayırda anlıkta daha fazla yaktığını görürsünüz.Deneyebilirsiniz :)

Geri