Arkadaşlar merhaba 2005 1.6 vectra c den sonra 2009 1.6 115 hp lik insignia aldım daha kullanamadım. kullananlar araç genel anlamda nasıl çekişi yakıtı hastalıkları dikkat etmem gerekenler yardımcı olursanız sevinirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimse 1.6 hacim D sinifi araclarin yürüdüğünü söylemesin fanatiklik yapmanın bir alemi yok kasa belli motor belli istediğin kadar devirli kullan bunlar bir donem x markada kullanilan dusuk devirde max.tork veren atmosferikler degil, ne d sinifina yolda yakisan bir motor nede yakit konusunda 2.0 atmosferik bi araçtan az yakan bi motor..gerçeklere inatla yurumeyin..içine 4 kişi binip bi yola vurun bakayim yorulan siz mi araba mi oluyor biraz gerçekçi olun.. Ayrıca insignia turbolarin hem gidiş hem de yakit yonunden emsal marka motorlara gore çok fazla yaktigi ve gitmedigi aşikar bunu bilmeyen de pek kalmadi diye biliyorum
ya bilmiyorsun ya da boş konuşuyorsun ya.Mustafa kardeşim kimseyle birşey yaristirmiyorum.. 1.6 T insigniayi 5 ay boyunca kullandim.. Karsilastirma yapmiyayim dedim ama 1.4 TSİ passatlarla bile yuruyemedigini defalarca denedik arti gitmedigi halde asiri sarfettigi yakiti saymiyorum bile hava civa kulaktan dolma değil tecrubelerimi söylüyorum.. Tamam çok güzel bir araç ama o performansa o yakit bu zamana kadar emsalleri arasında çok kaybettirdi. Buda piyasadan gayet belli.. Marka fanatiklerini saymazsak tabi..
Ben farkettiyseniz aracini almis abimize saygi duyarak daha güzel bi secim yapılabilir dedim.. Sinif bir araca binip hamallik çekmek bana çok anlamsız geliyor sadece bu s.içinde çok anlamicaksiniz ama uzun solda rampada sollamada gereken her durumda hicbir zaman karsilamicak ben sadece bundan bahsederek hayirli uğurlu olsun dedim..