Insignia 1.6T Edition İzlenimlerim

viper&viper

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sonunda arabamıza kavuştuk.

Öncelikle arabamız 1.6 T Edition+elegance pkt+metlik gri

İç -Mekan:
Aracın içine oturduğumda ön taraf gayet güzel. Zaten bu arabayı istememdeki en büyük etken dashboard un tasarımıydı. Dış kapılarda kendini gösteren bıçak izi teması farlarda, stoplarda ve iç mekandaki kapı kolçakları vs de de var ve oldukça güzel. Orta konsol her ne kadar düğmeler vs ile karışık görünse de kullanımları oldukça kolay. gece kullanımında kırmızı ve beyaz tonlarından oluşan aydınlatma çok keyifli. (insan bu aydınlatmaya eşlik edecek xenon farları arıyor ancak maalesef bizim aldığımız donaımda xenon yok. Ama farların aydınlatması çok başarılı) Aracın coupe tasarımından olsa gerek arka tarafta yolculuk etmek insana basık bir hava verdiğinden biaz zor olsa gerek. Tek beğenmediğim nokta ön koltuk kafalıklarının arkasındaki sert plastik oldu

Dış -Mekan:
Önceleri metalik gri aldığım için biraz buruktum gönlüm teknik gri veya metro maviden yanaydı. Ama sanki metalik gri aracın daha heybetli görünmesini sağlıyor. Dış tasarımı zaten herkes bir şekilde biliyor fazal uzatmıcam. Ama şunları belirteyim: Araç en çok arkadan ve arka çaprazdan bakınca hoşuma gitti. Bunda arkadaki çift egzost çıkışı ve Turbo yazısının rolü büyük. Ayrıca çamurlukların genişliği ve yuvarlak hatlarla çıkıklığı da aracı heybetli gösteren diğer unsurlar.

Bu gece benzin almak için durduğumda önce pompacı çocuklar daha sonrasında birkaç araç sahibi gelip arabayı bayaa incelediler:)
Annemleri alışveriş merkezine almaya gittiğimde ise otoparktaki ilgi görmeye değerdi. İnanın kendimi naidr görünen bir ferrari veya aston martinin içindeymiş gibi hissettim
smile.gif

Kullanım-Performans-Tüketim:
Araba henüz yeni olduğundan ve 1500km rodaj iyi olur dendiğinden çok zorlamadım. Ama hızlanmaları gayet başarılı. Motor çok ama çok sessiz. Turbo boşluğu neredyse yok gibi. Birkaç arkadaş ivmelenmenin sizi koltuğa yapıştırdığını söylemişti ama ben bu hissi yaşayamadım. Belki de o kadar yüklenmekten korktum bilmiyorum. Yol tutuşu çok güzel, virajlara sağlam giriyor ve çizgiden çıkmıyor. 170'li hızlara çıkıldığında (ki bu hıza çok rahat çıkıyor ve ibreye bakmazsanız kendiniz bir anda 200 ler de bulabilirsiniz) sanki çok sallanıyormuş hissi veriyor. Ama sanırım bu henüz araca alışamadığım ve tepkilerini tam bilmediğim içindir. Gelelim tüketime 720km'lik şehirler arası yolculuğumuzu 1 depo (70litre) ile bitirdik. Depomuz yaklaşık 200TL ye dolmuştu.

Şimdilik bu kadar
smile.gif

bence arkadan değilde abi,ön capraz bitiriyor tamamen..
metalik cok hos duruyor ,heybetli gösteriyor aracı..

walla güzel paylaşım olmuş.. elinize sağlık

Hemen Chipleyelim ((:

Walla chip aklımda zaten. Ama önce arabaya bir alışayım da, 180hp olağan gelmeye başladığında düşünürüz artık :)

Elimden geleni yaparım..

Keyifli Forumlar..

güle güle binin

Valla Arabanın Kralını Aldınız...Milatlık Araba Bence...Güle Güle Kullanın...

Geri