Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ilan gerçekmi sahtemi bilmem ama niye biri durup dururken böyle bri şey yapsın çok anlamsız geliyor bana
hadi yapdı diyelim niye telefonlarını koysun fake ilan koyucak olsa telefonlarını gizlerdi yada fake telefon koyardı arkadaş aramış adamda çıkmış tele sonuçda bence ilan gerçek
resimlere gelince arkadaşlar temsili resim diye bir olay var bende çok ürün sattım sahibindende ürünün resmi yokdu elimde ürünün sitesinden yada ordan burdan resimler koyuyordum sahibinden de zaten temsili resimlerde t harfi çıkıyor resimlerin üstünde ama sahibinden bu resimleri adamın gerçek arabası sanmışlar herhalde t harfi koymamış..
kriz insanlara neler yaptırıyor işte kanıtı. Adam stok tutmak istemeyen bi galerici sanırım. Insignia yeni çıktı, piyasası oluşmadı diye, opel den filo indirimli alıp, 3-4000 lira kar edicek anlaşılan.
Bu dediğimi bilgisayar ve elektronik sektöründe çok fazla tacir yapıyor. Sıfır stokla %2-3 kar için temsili resimle ilan veriyorlar, satış gerçekleşincede malı 1. elden alıp devrediyorlar.