Insignia 2.ci ele düştü

valla mercedes bayinde 4 yılım geçti ama bereket onlarda bu kadar diretme fazla yok. aylar öncesinden siparişini geçersin ayın son günü parayı öder arabanı teslim alırsın. en çokda otobüs koyardı.otobüsü satamamışsan ay sonu patronun/müdürün bir sürü laf sokmasıyla çırpınırsın. hatta eksiye bile geçip teklif edersin olmaz. o paraları ödediklerinde şap gibi oturur adama.kolay değil şimdinin parası trilyona yakın 1 otobüs.
aslında kitleme olayı hep insanlarla ilgili.mesela
atıyorum disbiritör 1000 araç sipariş etti ama piyasalar kötü elinde kaldı.ee müdürler hesap verecek niye böle oldu diye, onlarda göze güzel gözüksün diye diretip verirler arabaları bayilere. böylelikle üzerlerinden yükü atarlar ve yurtdışına şirin ve başarılı gözükürler. ve tabi gelsin primler.

bu adam neyın peşinde anlamış degılım sıfırı 125 bın tl ola araı 120 ye vermeye enayı arıyor

bunlar test aracı olmasın sakın. test aracı olup olmadığı nasıl anlaşılabilir ki? bilen var mı? 2. el mi yoksa test aracı mı? nasıl anlaşılabilir?

1000 km de sıfır araç test aracı olurmu hiç test aracı bile olsa gene 5000-6000 de olurdu her halde

bu arada polemik yapmak istemem ama araba gözüme ucuz göründü yani tanıtım reklam resimlerindeki gibi öyle albenili şekilli afilli görünmedi pek neyse benim görüşüm tabi..

editiondan dolayıdır. bir de fotoğraf çekimi çok önemli..

merhaba ben insignia yı internetten incelediğimde vectrayı silecek olduğuna emindim dün bizim orada opel arkasın önünden geçerken yakından bir bakim dedim herkesin düşüncesi farklıdır ama benim için hayal kırıklığı oldu iç dizayn tamamıyla sıkıntılı ferah değil dışardan araba 3 oda 1 salon gibi görünüyor fakat beni tatmin etmedi hafat sonu bide test sürüşü yapacağım burada paylaşırım herhalde

Bizde astra sedan 2008 iilk alanlardanız 37 e almıstık 1 ay gecti arkasını begenmedıgımız ıcın satalım dedık servis 33 verdı arac o zaman 1000 kmdeydi :D

http://www.sahibinden.com/herkese_tavsiye_ederim-86WQQaXQQ12983354WQQpXQQdisplayitem

12983354_1275543_t68a198.jpg

12983354_1275543_bzh7294.jpg

Geri