Insignia 2.ci ele düştü

kriz insanlara neler yaptırıyor işte kanıtı. Adam stok tutmak istemeyen bi galerici sanırım. Insignia yeni çıktı, piyasası oluşmadı diye, opel den filo indirimli alıp, 3-4000 lira kar edicek anlaşılan.
Bu dediğimi bilgisayar ve elektronik sektöründe çok fazla tacir yapıyor. Sıfır stokla %2-3 kar için temsili resimle ilan veriyorlar, satış gerçekleşincede malı 1. elden alıp devrediyorlar.

tamam da bu normal birşey adam ticaret yapıyor... hepsiburada.com da aynı şeyi yapmıyormu sanki?

hepimiz opelcıyız ama 120 bın lıra yı opele baglamam.

Ya aslında bu şahıs kendisi getirtecekde olabilir; mesela passat CC henüz Türkiyede satışa sunulmamışken (8-9ay evvel) istanbulda bir galerici almanyadan 9 adet getirmişti. Yani distribütör firma olmaksızın , vergilerini falan kendisi ödeyip "belli bir müşteri kitlesine özel" olarak getirip, sattı.

O zamanda tartışılmıştı, "fake mi değilmi;kârlımı değilmi" diye ama neticede ortaya çıktı ki adam bu işden para kazanmış.. Bu esnaf arkadaşın amacıda bu olabilir.

Parası bol olan, zahmetsizce ve herkesden evvel bu araca sahip olmak isteyen birileri için aracılık yapmak niyetindedir belkide..

adamı önceki sayfada bir arkadaşımız aradı ve adam telefona çıkmış 120 son fiyat demiş hayla neyin fake sahte olmaz diye yazıyorsunuzki adam gerçek telefon gerçek işi gücü yok adamın böyle şeylerle mi uğraşıcak

arkadaş ne güzel açıklamış bunu istanbulda garage yapıyor arsel yapıyor aslanlar otomotiv yapıyor daha bmw mercedes yeni 3 kasayı getirtmeden yeni c kasayı getirtmeden önce adamlar kendileri 1 sene evvel getirtip sattılar...

arsel 99 da yeni kasa 3 .30 getirtti o zaman borusan hayla eski kasayı ithal ediyordu garage yeni kasa c200 getirtti türkiye mercedes hayla eski kasayı ithal ediyordu gene türkiye ye ilk garage yeni kasa landcruiser ı ithal etti

yani milletin işi gücü yok gidicek böyle boş boş işlerle uğraşıcak bana cidden anlamsız geliyor hadi yapsa gider ferrariye yapar lamborginiye yapar esprisine üstüne yapıcak olsa gidipde kendi telini niye versinki millet suratına açıp küfür etsin diyemi çok saçma...

belliki adam galerici aracı falan bu işi yapıyor..

Yetkili bayide 10 yıldır satıcı olarak düşüncem şu;
sanırım opel türkiye adana bayisine 1 adet 2,8 motorlu aracı kitledi (bayi sahibine her yeni çıkan modeli almasını şart koşarlar). oda aldı plakalandırdı ve 2.el olarak satıyor. telefona çıkan kişide bayinin 2.ele bakan kişisi olabilir. o yüzden bir sürü ilanı vardır yani takasa gelen araçlar.
yada alıp nazının geçtiği birine sattı.
bence bu modelin alıcısı 2,0 motor üstüne çıkmaz. 2,8 motor kesinlikle bayiye zorunlu tutulmuştur.
mesela en son çalıştığım hyundai de patron en lüks araçdan her sene alıp yenilemek zorunda aksi halde bayiden puan düşüyorlar (puan demek para demek) ayrıca genel müdür aracı ve satış müdürü aracı tahsis etmek zorunda (ama puanları düşük olduğu için pek rağbet görmüyor) bu araçlarda her yıl değiştirilmek zorunda.
sonata ilk çıktığında bizim patrona 3,3 motorlusunu kitliyolardı yalvar yakar 2,0 aldı.zaten oda binmeden 2.el satıldı.
bu benim fikrim arkadaşlar...

Yetkili bayide 10 yıldır satıcı olarak düşüncem şu;
sanırım opel türkiye adana bayisine 1 adet 2,8 motorlu aracı kitledi (bayi sahibine her yeni çıkan modeli almasını şart koşarlar). oda aldı plakalandırdı ve 2.el olarak satıyor. telefona çıkan kişide bayinin 2.ele bakan kişisi olabilir. o yüzden bir sürü ilanı vardır yani takasa gelen araçlar.
yada alıp nazının geçtiği birine sattı.
bence bu modelin alıcısı 2,0 motor üstüne çıkmaz. 2,8 motor kesinlikle bayiye zorunlu tutulmuştur.
mesela en son çalıştığım hyundai de patron en lüks araçdan her sene alıp yenilemek zorunda aksi halde bayiden puan düşüyorlar (puan demek para demek) ayrıca genel müdür aracı ve satış müdürü aracı tahsis etmek zorunda (ama puanları düşük olduğu için pek rağbet görmüyor) bu araçlarda her yıl değiştirilmek zorunda.
sonata ilk çıktığında bizim patrona 3,3 motorlusunu kitliyolardı yalvar yakar 2,0 aldı.zaten oda binmeden 2.el satıldı.
bu benim fikrim arkadaşlar...

Bu kitleme olayını duymuşdum pek inanamamışdım demek doğruymuş..

arkada mermerlerin servis minibüsü var arkadaşlar.. ayrıca movanonun plakası türk; ve sizin vectra opc dediğiniz araçta seat altea xl..

araç ilk satın alındığında servisden kontrolleri yapılılıp çıkartılırken resimleri çekilmiş.

şaka len şaka ; çok pis attım :D

Atıosunnnn diye bi reklam var ya o geldi abi aklıma :D

O bu değilde o ne kadar para ya ev mi alıoz araba bu araba :p

bu kitleme olayı hemen hemen her sektörde var. allahtan elektrik malzemesi satıyoruz.allah korusun ya mercedes tır satsaydık.hapı yutmuştuk valla:D

Geri