insignia istanbul sokaklarında..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mhakkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya tamam da ne ayaktır bu adamlar yaw? nası getirmişler de trafiğe sokmuşlar o arabayı? ne gibi bi izinleri var? kim bunlar?
taktım niyeyse :D

istanbulda gezmesınde bı problem yok kı adamlar gelmıs memleketınden arabasıyla takılıolar ıste..direksıyonun sagda olması ülkeye girişini engellemez heralde?

arka çaprazdan bakıldığında hyundaı eccentin eski kasası gibi görünüyor.. ön taraftan bakıldığında çok sıradan gibi geldi bana... umarım gerçeği daha güzel görünür gözüme

adamlar trafikte sefil oldular, aynı benim istanbula girdikçe dediğim gibi keşke otomatik olsaydı araba diyor adam,çok ağır bi itham yok bence

videonun büyük kısmı eksik sanınırım arabanın bahsi hiç geçmiyor

bir de sultanahmeti mi gösterdi asya kıtası diye?

istanbulda gezmesınde bı problem yok kı adamlar gelmıs memleketınden arabasıyla takılıolar ıste..direksıyonun sagda olması ülkeye girişini engellemez heralde?

yok abi ya istediği kadar getirsin kural olarak trafiğe çıkaramaz diye biliyorum. bi de videoya çekmişler direk suçun kanıtı :D

benim bildiğim araç yabancı plaka olduğu zaman sağdan direksiyonlu olması bir sorun yada suç teşkil etmiyor.

benim bildiğim araç yabancı plaka olduğu zaman sağdan direksiyonlu olması bir sorun yada suç teşkil etmiyor.

anaaa ilginç valla :eek:

ama kullanmak isterdim sağdan direksiyonu yaw ilginç bi deneyim olurdu...

kim nederse desin araba kale gibi gayet hoş. istanbul trafiğini koskoca araba ile test etmeye kalkarsan böyle olur.

anaaa ilginç valla :eek:

ama kullanmak isterdim sağdan direksiyonu yaw ilginç bi deneyim olurdu...
İngiltere'de diyorsan bilmem de bizim ülkede tavsiye etmem. sollama yapmak yanında biri yoksa imkansız gibi bir şey, özellikle de gidiş-geliş yollarda.

Bizim akrabamız Kıbrıs'tan gelmişti sağdan direksiyonlu arabayla, oğlu yol boyunca co-pilot luk yapmış ama yine de korka korka gelmişlerdi :)

valla hem soldan akan hem de sağdan akan trafikte kullanmak isterdim böyle bi arabayı. alışkanlıklar nedeniyle zor olabilir ama yine de deneyim işte ilginç olacağı kesin :D

Direksiyonun ne tarafta olduğu o aracın trafiğe çıkması için bir problem teşkil etmiyor. İstanbul'da yığınla sağdan direksiyonlu ve TR plakalı araç görebilirsiniz, özellikle bazı özel modelleri, haftasonlarında. Sağdan direksiyon yasak diye bir kural yok.

Bir de adamlar İstanbul trafiğine giyidiriyorlarsa, durduk yerde yapmıyorlar ya. Gerçekten de Avrupa anakıtasındaki bir çok ülkeden bile daha yüksek nüfusa sahip bir şehirde araba kullanmak eziyet olmalı, bu durumu daha da berbat bir hale getiren yöneticilerimize, özellikle İBB başkanına gider tüm bu eleştiriler.

En azından İstanbul'da şoförler düzgün ve kurallara uyma eğilimindeler. Bir takım Türkie şehirlerinde olduğu gibi "araba gelmiyorsa kırmızıda geçilir" gibi sözde kurallar yok burada :)

Geri