İnsignia passatı geçti :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

aykal

Bilgi Girilmemiş
Biraz önce Auto Show 18-23 ağustos sayısını aldım İnsignia ile passatın karşılarştırması var ve insignia hakkında okadar iyi şeyler söylüyorki passatı geçebileceğide vurgalanıor koca passattan bile hemen hemen 10 mm daha uzunmuş ve citten özellikle iç kısım harika olmuş ki dergide bunu çok fazla vurguluyor . İnsignianın d sınıfı değilde daha yüksek sevyedeki otomobillerle bile çok rahat kapışabileceğini söylüyor . Şuan için sürüş odaklı yani performans odaklı bir karşılaştırma yapılmamış fakat insignianın tamamen yeni olan 7 motor seçeneğininde passatı alt etme olasılığının yüksek olduğu belirtiliyor :) Citten opel adına mutlu oldum yahu :D adamlar arabaya heykel gibi dior harika dior süper dior daha ne olsun valla tr'ye bi gelsin sanırım bizim vectrayı verip yeni abisini alma olasılığımız yüksek :)

Not: güvenlik sevyesininde d sınıfı bir otomobilden özelliklede pasaatn yüksek olduğu yazıor ...

Biraz önce Auto Show 18-23 ağustos sayısını aldım İnsignia ile passatın karşılarştırması var ve insignia hakkında okadar iyi şeyler söylüyorki passatı geçebileceğide vurgalanıor koca passattan bile hemen hemen 10 mm daha uzunmuş ve citten özellikle iç kısım harika olmuş ki dergide bunu çok fazla vurguluyor . İnsignianın d sınıfı değilde daha yüksek sevyedeki otomobillerle bile çok rahat kapışabileceğini söylüyor . Şuan için sürüş odaklı yani performans odaklı bir karşılaştırma yapılmamış fakat insignianın tamamen yeni olan 7 motor seçeneğininde passatı alt etme olasılığının yüksek olduğu belirtiliyor :) Citten opel adına mutlu oldum yahu :D adamlar arabaya heykel gibi dior harika dior süper dior daha ne olsun valla tr'ye bi gelsin sanırım bizim vectrayı verip yeni abisini alma olasılığımız yüksek :)

Not: güvenlik sevyesininde d sınıfı bir otomobilden özelliklede pasaatn yüksek olduğu yazıor ...

astradan da iyi olacakmıymış yazıyor mu öyle bir şey? :)))

ayrıca yeni gördüm :D gün ışığına göre olan değişik iç dış ve stop aydınlatması aynı şekilde geri görüş kamerası 11 farklı ayarı bulunan ön farlar tasarım Flexsride gibi pek çok yeniliğinde insigniada olduğunu bu sınıfta daha önce bunların ve dahada varda yazmadım bukadar değişik özellikiğin bulunmadığı söylenior deminde dediğim gibi insignianın D sınıfı bir araba olduğuna inanmak çok zor dior opelin bu araba ile kesinlikle yeni bir çağ atlayacığını ve kesinlikle saygı ve gurur duyulması gereken bi araç diorlar :) 1 tek eleştiri bile yok :)

astradan da iyi olacakmıymış yazıyor mu öyle bir şey? :)))

haha güleyim bari yavrum senin araban c sınıfı sen git megane ile fln kapış adamlar insignia için D sınıfının bile üsütünde diorlar ;) BMW'De mercedesta bile olmayan özellikler var bu arabada astrada neymiş :)

haha güleyim bari yavrum senin araban c sınıfı sen git megane ile fln kapış adamlar insignia için D sınıfının bile üsütünde diorlar ;) BMW'De mercedesta bile olmayan özellikler var bu arabada astrada neymiş :)

aykal çabuk titre ve kendine gel bu ASTRA tamam mı? gelmeytim bak oraya:)

Aykal lastiklerini şişlerim,farlarını çalarım,kaputa imzamı atarım ona göre :D yıh yıh yıh yıh :D

hadi gözünüz aydın bakalım. sevindim walla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri