İnsignia passatı geçti :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aykal gittim dergiyi aldım 5 yıldır tek sayısını kaçırmadım odamda dağ var dergilerden dergiyi inceledim gerçekten birebir passat ile karşılaştırmasında abartısız passat tam bir sınıf düşük görünüyor heleki o 19 inçlik jantlarıyla insignia tam bir baş yapıt gibi duruyor dedikleri gibi rüsselsheim i coşturdular kelimesi tamıtamına oturuyor opel gerçekten çok başarılı bir model yarattı ki almanyada passat 375euro daha pahalıymış nedeb daha ucuza daha fazlasını almasınki millet bu 375 euroda olsa opel yeniden bestseller olucak anlaşılan sizce

ya ama arkadaşlar atladığınız bir nokta var o da insignia nın piyasaya çıkış tarihi ve passatınki farklı bakalım gelecek olan yeni passat ta neler olacak? Bence bu kıyaslama biraz saçma ve tamamen yanlış..

ya ama arkadaşlar atladığınız bir nokta var o da insignia nın piyasaya çıkış tarihi ve passatınki farklı bakalım gelecek olan yeni passat ta neler olacak? Bence bu kıyaslama biraz saçma ve tamamen yanlış..

saçma olan bişe yok ki? aynı sınıf araçlar... şu an üretilen en güncel modeller. kıyaslama böle yapılır zaten. her marka aynı anda yeni modeller çıkarmaz ki

opel-insignia-interior.jpg

bu araba çok iyi olsa pahalı olsa ne işimize yaracak sanki?? fiyatıda çok önemli bence.. ve C5 GİBİ bir rakibi var...

haha güleyim bari yavrum senin araban c sınıfı sen git megane ile fln kapış adamlar insignia için D sınıfının bile üsütünde diorlar ;) BMW'De mercedesta bile olmayan özellikler var bu arabada astrada neymiş :)

Opel yıllardır hem motor hem de elektronik donanım konusunda teknoloji üretir ve bu konuda liderlik eden firmalardan biridir.Opel'in biraz problemli olmasının başlıca nedeni de budur.Opel denenmemişi piyasa sürer, eğer başarılı olursa diğerleri teknolojiyi taklit eder.

neresi saçma passat çıktığında 2001 sonbaharında piyasaya çıkmış vectra clerle karşılaştırıp testler yapılıyordu ki en fazla 3 5 puan altındaydı opel vwden hep üstündü bunu kabul etmeyen etmez ama durum böle

opel insigniaa süper bi makinee ben ona araba diyemicem passat da neymiş :)) yalnız sabırszlıklaa bekliorz tr ye gelmesini ve fiyatını tahmnimce biraz tuzlu olcak gbi siz ne dersiniz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri