dehşet bi cihaz ya. netten fotoğraflarını görmüştüm. arabanın her tarafından klas akıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğerki bu segmentte başarılı omak istiyorsa bu saydığınız donanımları zaten standart sunmak zoruna.başka türlü D segmentinde olamazdı.daha önceleri D segmentinde bu özelliklerin büyük bir kısmını diğer markalar hizmetr sundu belki teknolojik olarak bukadar yeni değildi ama vardı.Örneğin Audi 100 CD lerde elektrikli tanab ve elektrikli sürücü koltuk ayarı ile otomatik klima vardı.üstelik 20 sene önce"Yeni Opel İnsignia'nın içinde şaşkınlık için oturuyor ve düşünüyorum: tasarım ekibinden birileri muhasebe departmanını atlamayı başarmış heralde. her şey birinci sınıf görünüyor. plastikler kaliteli, işçilik kalitesi yüksek, ve tasarıma sevgide katılmış. iç tasarım unsurları biraz fazla oyuncaklı olabilir ama hareketli çizgiler harika. yeni modelle karşılaştırıldığında vectra, iyice temizlenmiş bir sığınma evi gibi duruyor. insignia'nın baz versiyonunda bile elektrikli yükseklik ayarına sahip sürücü koltuğu, ön kol dayanağı, asimetrik katlanır arka koltuk sırtlığı, radyolu müzik sistemi ve gündüz farları standart. klima, elektrikli ve ısıtmalı aynalar ve merkezi kilit ise bu sınıfın olmazsa olmazı."
Auto Show'dan alıntıdır.
Eğerki bu segmentte başarılı omak istiyorsa bu saydığınız donanımları zaten standart sunmak zoruna.başka türlü D segmentinde olamazdı.daha önceleri D segmentinde bu özelliklerin büyük bir kısmını diğer markalar hizmetr sundu belki teknolojik olarak bukadar yeni değildi ama vardı.Örneğin Audi 100 CD lerde elektrikli tanab ve elektrikli sürücü koltuk ayarı ile otomatik klima vardı.üstelik 20 sene önce
Bende bunu anlatmaya çalışıyorumya.D segmentinde mücadele edeceksen zaten bu özellikler standar donanım olmalı.yoksa nasıl D segmenti denebilirki araca???bu özelliklerin olmasından ziyade baz donanim versiyonunda bile standart olması önemli. ona kalırsa sizin verdiğiniz örnek gibi ben 1000 tane sıralarım
ben yine söylüyorum!.. Passat yakında yeni kasasını sürer piyasaya bence onunla mukayese ederiz!..