İnsignia passatı geçti :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
reno megan'da beni geçti. ışıklarda durduk, megan (yeni tip değil) arkamdaydı, yeşil ışıkla gaza yüklendim hiç olmazsa bu eski megana geçilmeyelim diye ama ne çare, yanımdan fırtına gibi geçti gitti arkasından bakakaldım. (benim araba 2005 astra enjoy yeni kasa). Biz opelcilerin kaderi bu. bol bol nal topluyoruz. hepten kıl olmaya başladım bu opellere. bizim komşudada yeni kasa vectra var yahu nerden aldım ben bunu böyle kazık araba olmaz yahu deyip duruyor. ataklık yok, konfor yok.bu böyle olmaz. bu opel kafayı değiştirmeli artık.

ne alaka ??

yeni salim karşınızda :kop::kop::kop:

reno megan'da beni geçti. ışıklarda durduk, megan (yeni tip değil) arkamdaydı, yeşil ışıkla gaza yüklendim hiç olmazsa bu eski megana geçilmeyelim diye ama ne çare, yanımdan fırtına gibi geçti gitti arkasından bakakaldım. (benim araba 2005 astra enjoy yeni kasa). Biz opelcilerin kaderi bu. bol bol nal topluyoruz. hepten kıl olmaya başladım bu opellere. bizim komşudada yeni kasa vectra var yahu nerden aldım ben bunu böyle kazık araba olmaz yahu deyip duruyor. ataklık yok, konfor yok.bu böyle olmaz. bu opel kafayı değiştirmeli artık.

kamera nerede :confused: nereye el sallayacağız :kop:

yeni salim karşınızda :kop::kop::kop:

abi naptın :) boşver gitsin .. yalnız banlanan kullanıcı vs moderator acıklamasında şey yazıyodu dikkatimi çekti.. seasoldier1 miydi neydi onunla thekinger1 sanırsam aynı kişiydi.. :) ... neyse konu sapmasın..

almanyada bi tanıdık var, kuzen.. dün gidip test etmiş aracı.. inanılmaz kaliteli iç mekan işcilik ve göz alıcı bi tasarımı var diyor.. özellikle yeni tasarım direksiyon ve orta konsol çok hoşuna gitmiş..TR lansmanından sonrailk iş olarak galerideyim :):):)

baslangıc fiyatı 60000 ytl olur geliyo bana

size çok teşekkürler tam anlatmak istediklerimizi yazmışsınız hemde bir golf sahibisiniz açık görüşlülüğünüz içinde ayrıca teşekkürler sitede birkaç kendini bilmez üye yüzünden birşey yazamaz olmuştum tam anlatmak istediklerimi yazmışsınız bende kısa bir örnek vereyim yakın zamanda bir golf ve astra testi yapıldı 200000km testi o 200000km boyunca astranın kokpiti yepyeni kalırken golfün durumu içler acısıydı ancak autoshow her zaman ki gibi vwi göğe çıkardı bende çok eski bi autoshow okuyucusuyum 99lardan beri kaçırmadan alırım hiçbir sayıyı hemde her sayıda vw opelden üstün denir ama biryerden sonrada görünen köy klavuz istemiyor göz var nizam var ama autoshow bunun farkında değil bende dergiyi kötülemiyorum halen alıyorum alıp okumasını çok seviyorum ama vw herzaman opelden üstündü autoshowun gözünde neyse tekrar çok teşekkürler yorum için

vallaha ne diyim içimden nasıl geliyosa yazdım.o dediğiniz uzun dönem yol testini zaten kendilerince iki modelin birbirine üstün gelemediği için yaptılar.denedikleri araçlar da yıllardır kullanılan 1.4 motorlu golf ve henüz yeni üretilmiş 1.9 cdti motorlu astra idi.donanım olarak da golf standart astra yanılımıyorsam elegance donanımlıydı.bana göre bu bile ne kadar yanlı test yaptıklarını gösteriyor.ikisinide yeni motorlarla yada eskiden gelen motorlarla test etselerdi golfün şansının çok az olacağını düşünüyorum...

ayrıca gerçekten merak etmiştim bir araba nasıl olurda 200.000 km yolda kalmaz diye.heralde dakika saniye bu golfün yanında bi servis aracı geziyordu...

vallaha ne diyim içimden nasıl geliyosa yazdım.o dediğiniz uzun dönem yol testini zaten kendilerince iki modelin birbirine üstün gelemediği için yaptılar.denedikleri araçlar da yıllardır kullanılan 1.4 motorlu golf ve henüz yeni üretilmiş 1.9 cdti motorlu astra idi.donanım olarak da golf standart astra yanılımıyorsam elegance donanımlıydı.bana göre bu bile ne kadar yanlı test yaptıklarını gösteriyor.ikisinide yeni motorlarla yada eskiden gelen motorlarla test etselerdi golfün şansının çok az olacağını düşünüyorum...

ayrıca gerçekten merak etmiştim bir araba nasıl olurda 200.000 km yolda kalmaz diye.heralde dakika saniye bu golfün yanında bi servis aracı geziyordu...
golfte bazı sebeplerden yolda kaldı kalmadı değilde adil karşılaştırmaların yapılmadığı bi gerçek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri